Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ja som zvracala 10 x do dna.. namiesto toho aby som pribrala .. nepribrala som ani kg.. skor som chudla..) infuzie.. zaha ma neskutocne palila.. 9 mesiacov...ale posledne 2 mesiace som to uz nevedela vydrzat.. a nic nepomahalo.. zuby mudrosti sa rozhodli ze mi akurat vtedy budu rast.. narezavali mi dasna.. bez injekcii... atd.....
@linuska1 ☹, tak snad pri druhom to uz bude lepsie. Mozno to bolo tym, ze si cakala dievcatko... Aj ja tuzim po dievcatku, tak uvidime 🙂. Jasne, ze budem stastna aj ked to bude chlapcek, hlavne nech su dve ciarky a nech je babo zdrave... to vam vsetkym zelam mile "cakatelky" 🙂))
ja chcem zase dievcatko..)) kvoli malej..🙂 si namyslam ze sestricka jej bude lepsia..)) ale keby bol chlapec..🙂 tak by som bola rada lebo chlapca nemame..🙂)
@linuska1 no pekne,ja by som brala pochudnut len tak trosku a poom to v norme vyrovnat pribratim,ale hlavne nech je babatko zdrave
@katarina_st ja mam tiez dievcatko a nebyvalo mi az tak zle,len do dakeho 5 mesiaca tusim 😉 a aj my tebe to iste prajeme
@linuska1 tak si zelame dievcatka 🙂. Ale uz davnejsie som si povedala, ze nechcem vediet co to bude, ze az pri porode. Ale to by som urcite nevydrzala, tak to chcem vediet ja, ale nikomu inemu to nepoviem. Som zvedava, ci to vydrzim 🙂
@mukesina neviem, ci je to pravda s tym dievcatkom, ze vtedy byva zle... To som iba niekde citala a teraz ma to napadlo...
@barborka1446
dufam..🙂) hovoria ze druhe bude ine..🙂) a to iste mi hovoria aj pri malej.. lebo mala je sidlo.. ako keby nepila mlieko ale energeticky napoj.. od malicka velmi malo spinka... tak vraj druhe bude spachtosko..🙂) neviem ci mi to hovoria preto aby som do toho isla... alebo to bude pravda.🙂))
@esmemia
ja by som radsej pribrala..🙂)ako si este raz tym prejst..))) aj ked od 5 mes.. som zvracanie brala ako samozrejmost..🙂)) po porode mi bolo az cudne... ze odrazu nic..🙂)
Babulky idem ja uz spinkat,vidime sa rano,dobru noc a uz nepiste vela 😉
@esmemia Dobru noc aj Tebe 🙂
@mukesina
aj keby lepsie nebolo.. stoji to za to..🙂
@katarina_st
ja neviem nikdy udrzat tajomstvo..🙂) ja som chcela mamu ponatahovat po ultrazvuku .. a hned ako dvihla telefon tak som povedala dievcatko..🙂))) ja som v tom strasna..))
@linuska1 no aj ja si myslim, ze to nevdrzim 🙂. ale tak nad tym budem rozmyslat az po dvoch ciarkach 🙂
snad coskoro..🙂
@linuska1 snad ano 🙂. A Ty si kedy budes robit test? Ja mam v nedelu dostat, tak podla toho uvidim. A ked nedostanem, tak budem testovat v pondelok 🙂
Dievcata, uz idem aj ja spat. Prajem vam vsetkym dobru noc 🙂
ja ma dostat az 02.11..tak neviem... mozno v nedelu skusim..🙂 aj ked tento mesiac si neverim..🙂 ziadne priznaky .. nic...🙂 aj ked minuly mesiac priznaky boli a nic z toho..🙂 tak ja uz neviem...))
idem aj ja do hajan.🙂 bruuu .
@katarina_st asi na kazdeho inak tehu vplyva a aj pohlavie babatka a ty ako si na tom?
ahojte dievcata 🙂 tak az teraz mam cas si normalne sadnut k pc... predtym som vam aspon nejaky vtip poslala... chvilkove vytrhnutie z babatkovskeho snivania 😉 ja som uz teraz unavenaaaaaa... a to mam pred sebou este dva dlhe dni v robote ☹ a mozno aj tri, lebo mozno budeme robit aj v sobotu 😀 aaaaaaaale od vikendu zaciname intenzivne snazilkovat 😉
@minusko ahoj, zatial sa to vydrzat da. Kedze mi zle nebyva , no baby si nejak prosia braceka, a meno Matko zatial vedie 😉 tak uvidime, a ty si si aspon oddychla, ked si nemala tolko prace, 🙂
caute baby.. vas rano docitat to je umenie.. ja dnes 8 dni pred mrchov.. zatial nic... dnes v noci sa odchadza do Prahy takze tu nebudem 6 dni.. ale mozno nakuknem... takze az do mrchy mam o zabavu postarane.. ale to ako mi nic nieje mi predpoveda ze z toho zase asi nic... no ved uvidime... a trochu ma boli hrdlo ☹ (davam si obcas polku septisanu pisu ze by nemal skodot v tehotenstve... tak dufam ze je to pravda...)

Baby, dosla mi mrcha dnes 😵 😵 😵 uz len dufam ze bude taka normalna aby sme sa mohli zacat snazit 🙂