Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ale to je pravda ze sa mi kolise ms o jeden den lebo cyklus mavam tak 28-29 takze aj ovulka moze byt o den neskvor.aspon nejaka nadej to je.tesim sa dalsie skusanie.ale to cakanie,tie dva tyzdne to je horor.
Dobre ranko baby, tak Vam asi nespravim radost dneska :( teplota 36.9 a bohuzial mrcha na ceste, uz spinim :( takze testovat sa nic nebude v sobotu bohuzial :( som sklamana hlavne kvoli tym priznakom tak uz aspon viem ze sa naozaj nemozem spoliehat na nic ine len na //. No ale ukazkovy cyklus, dnes som 28 DC.
@monika2712 a mas take riadne spinenie ako zvyknes pred ms?
@ktore neviem zatial sa to len rozbieha tak uvidim pocas dna co bude ...
@monika2712 ja este nemam ale tlaci ma na stolicu,co inokedy nezvykne.v ms mavam aj dvakrat za den.prve dva-tri dni.
@oskvarka no testik som urobila 6:20 a kym som sa obliekala a sla na nakup tak preslo 10 min a nikde nic,teraz to uz budu dve hodky a nic na nom nie je,takze uz ani nebude
@ktore moja pochybujem uz tomu neverim,myslim,ze minuly mesiac ked sa mi posunul cely cyklus a mrska s tym meskanim neprisla na 30 DC ako zvykla,ale az na 35-ty,tak aj tento mesiac dorazi az 35 den cyklu co je tu hned,vsak dnes som 31 DC,takze uz sa tesim
@monika2712 Dokelu aj s MS,mala si perfektne teploty,ale este nie je nic nemozne,este mozu byt ciarky,lebo vsak aj pocas tehu v case MS mozes spinit,takze sa to nemusi vobec rozbehnut hmm 😉
odfotila som toho ducha.snad ho uvidite.
@esmemia - :(
@monika2712 - budem ti drzat prsteky nech sa nerozbehne...
ja mam zapal hrdla ako hrom...:(
@esmemia no nerobim si uz nadeje, citim sa vyslovene tak ako ked maju prijst...
ako mam dat z albumu sem tu fotku?
jooj baby zavidim vam vsetky tie priznaky... ja nic tento mesiac :D... az na to ze ma prave prso boli na dotyk viac ako lave... uz od vcera.. ale to neznie ako prejav tehu :D:D
@monika2712 nehadz flintu do zita ved tehu sa ma prejavovat skoro rovnako ako MS...
@monika2712 viem ze ti je smutno.ale este teplotka je pekne nie?no tak este to moze byt to ze by ms chcela velmi prist ale nemoze.
mame doma kreckov.pripustila som ich pred viac ako tromi tyzdnami.a nic.ani skrecok sa neokotil.co uz.
@oskvarka zvykne sa na pociatku teho najprv objavit uplne slabulinka ciarocka ktora potom silnie.nuz objavila sa aj mne a ja viem ze som neni teho.tak ze tak.aj na predchadzajucom som mala tak ale nesilnie len je tam.takze sa neoplati skoro testovat.pockat do prichodu ms je najlepsie.
dufala som ze aspon duch sa objaví a objavil sa ale celkkkkoooom falosnnnyyyyy.tak uz chcem len dobru silnejsiu ciarocku.

Dobre ranko zienky,tak ja mam za sebou ranny nakup a rano ked som merala ,tak teplotka 37 ale nepotesim Vas ako som ani seba,lenňbo test bol biely ako cerstvo napadnuty sneh,takze aj tento mesiac je to pase a uz ocakavam iba pokles teploty a hor sa na dalsie snazilkovanie,ktore budem brat s velkou rezervou ☹ ,takze ten testik,kde sme vsetky videli dusika bol posahany,presne ako som si myslela 😖 ,moj pripad stastneho konca s uzlikom a oneskorenym dusikom na teste nebude,snad aspon Monika najde v sobotu dve ciarky