Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@amouramour vraj je velmi dobre dbat na to, aby si nemala prazdny zaludok a hlavne ked vstavas. odporucaju mat na nocnom stoliku aspon nejake susienky a tie zjest este pred vstanim z postele a v priebehu celeho dna jest male porcie jedla, ale casto 😉
@sjuzan77 to som skusala ale moc nepomohlo🙂ale velmi fajn mi robi nakrajane zelene jablko....
@amouramour jasne, ved na kazdeho zabera nieco ine, ved ty si najdes tie najlepsie triky, co ti budu vyhovovat 😉
@amouramour dakujem ti si strasne mila, blahozelam ku babetku,drzim palce nech ste zdravucki....mne doktorka neodporučila so snažilkovaním po vysadení HAK. Povedala, že by sme mali pol roka počkat, kým sa telo očistí od hormonou. Vraj by v mojom prípade hrozil potrat- neviem,či naražala na silnu HAK alebo aj na moje problémy so štítnou žĺazou ale poviem ti jedno,keby som to vedela skor, tak asi sa začneme snažiť hned po vysadení HAK. Btw....s tym tulením to nepreháname...je to smutne....ale to poriadne menej nez kedysi :(
@sjuzan77 No viem si to predstavit, ze to chce vela sebazaprenia.....ale zivot je o tom zvladat prekazky, nie??? A hlavne vydrzat.
baby, ja som uplne mimo.. my sme este nazacali ani skusat :( a ja ze ked tema je ze po lete 2011 zaciname, tak ze az potom.. a vsetku uz teraz.. 🙂
@sjuzan77 no dnesna teplotka ukazkovo stuupa.-))
moj grafik http://www.womenzone.cz/uzivatelka/janka9898/gr...
@janka9898 som tu nakukla aj my sme chceli tehulkovat po lete a uz mesiac snazilkujeme 😀 bo sme to nevydrzali a chceme dalise babulenko 😀 😀 😀 a ja uz dufam ze uz mrcha nepride 😀
@deniskateniska no vy ste velky odvazlivci 😉 nech vam to vyjde,asi je najlepsi takyto mini vekovy rozdiel..
@dominika911 Vybrali sme a pekny, uz len cakat ci vyjde. A dari sa nijako zatial, nestihla som minuly mesiac ovu, ( netrafili sme sa lepsie povedane) , lebo mam nepravidelny cyklus, ale zacala som merat teplotu, tak uvidime 😉 a ty ako? 🙂
@adula3334 no ja som si povedala ze 2 roky rozdiel maximalne bo maly je prvy vnucik aj z mojej aj z muzovej strany a z muzovej aj pravnuca tak si predstav ze ako ho vsetci rozmaznavaju, a nemame ani dieta dake v okoli co by sa s nim hral, najblizsia kamoska s babom je daleko - polhodinu autom a to mam nie vzdy k dispozicii.. no tak partaka malemu nech z neho nevyrastie sebec 😀 😀 a uz sa mi bruska zaziadalo 😀 😀 😀 no ved mohlo by hned teraz sa neviem dockat uz 😀 😀
aj ja som to tak chcela,ale maly je certik... 🙂 este doteraz mi neprespal noc...tak nech sa rychlo zadari...olko sa uz snazite?
@adula3334 nas je certisko tiez ale chodi uz 2 mesiace a som si povedala ze ked zacne chodit, ale prvy mesiac sme tak ze kazdy den cez ovu sme snazilkovali 😀 😀 a pozor si nedavame uz 2 mesiace 🙂 viem ze to hned nepride, ale mohlo by 😀
@deniskateniska aj ja som tak chcela ze ked maly bude chodit tak hned no skoro som sa koli tomu mojmu zelaniu rozvadzala fakt sme sa s manzelom riadne pohadali ze som zbalila mne aj malemu to najnutnejsie a isli sme k babke ale uz som potom netlacila na pilu a tento mesiac snazilkujeme intenzivne min mesiac tak ako kedy takze osm rada ze manzel sa podvolil🙂)
@janka9898 páni no .. my zeny sme tvrdohlave riadne.. aj ja som sa s mm rozpravala o tom a stale viac a viac som po babatku tuzila... a ked sme sa milovali tak mu vravim ze ci chce vobec babo ked si "daval pozor"... ze ja som si myslela ze ked ideme zacat snazit tak uz riadne.. a on ze to vazne uz? no a ked sme chodili po meste a vsade same bruskate maminky tak aj on zatuzil po babu 😀 😀 😀 drzim palce nech sa to podari.... sme na tom rovnako ze snazilkujeme mesiac 😉 😀
drzim palceky,aby vam to vyslo a boli ste traja 😉
@deniskateniska tak tak sme riadne tvrdohlave a potom som mu povedala ze ked mi nepovie presny termin teda mesiac kedy ideme na plno ze koncim s nim ze takeho muza nepotrebujem co sa nevie o tom porozpravat lebo jeden den chcel druhy den si daval pozor no otras s nim vydrzat no povedal ze september vravim dobre vydrzala osom doteraz vydrzim uz dako no ale potom uz si pozor nedaval iba sa ma spytal ze ci to stale plati to babo a ja ze jasne a este mi urobil prekvapko ze mi kym som ja isla do lekarne kupit lieky on odbehol v tesku do detskeho oddelenia akupil mi ruzove bodycka malinke ze to pre nasu malu princeznu🙂) pre motivaciu🙂)
@janka9898 jeeeeeeeeej no tak aspon ze sa uvedomil 😀 chlapy sa toho akosi boja, ved aj tak nic nerobia, chodia do prace a potom ze na par hodin sa postaraju a pomozu s drobcom ved to je len radost my sme s nimi 24 hodin denne tak im to moze byt sumafuk 😀 😀
vsetky babam a buducim maminkam,,,drzim palceky
@deniskateniska u nas to tak nieje manzel je zo zdravotnych dovodou doma na invalidnom nic hrozne ale s malym mi pomahal ked bol mensi teraz ho uz neprebali rano ak kedysi kazde ranko ja som este polhodku schrupla a on ho prebalil namastil a potom ma uz budili🙂) teraz sa snim skor viac zahra da na neho pozor ked potrebujem ale inak je maly samostatny sam sa zahra v obyvacke aj dve hodky a ja v kuchyni varim🙂!)
@janka9898 ako ti fajne, moj maly je sinter nemam kedy ani varit... ani upratovat musim sa mu venovat.. a pred rokom sme sa nastahovali do domu prerabame stale potroske tak je roboty kolo domu 🙂 tak muz je viac vonku robi ako dnu pri nas .. var to uz skonci konecne 🙂
@deniskateniska fu mate kopu roboty a trufate si hned na dalsie babo ked mas maleho takeho nezbednika potom budes ako stihat.-))
ale zenska tuzba po brusku a miminku odklada vsetko bokom vsak?:??

@amouramour rano nez vstanes z postele, maj pri posteli nachystany nejaky keksik a nieco na pitie, aby ti nebolo zle 😉