Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@deniskateniska no to mi hovor...aj ja vsetko robim,len ked maly spi,rychlo navarit,najest,upratat...a to spava tak 1,5hodiny...no nic,druhe bude inak naucene...bude musiet byt viac samostatne...
@janka9898 presne tak tuzim po brusku a stale si hovorim kedysi ludia nemali absolutne nic zili v jednej izbe a boli stastny aj s 10timi detmi.. mame velku spalnu, obyvacku... a ak sa podari nieco nasetrit tak poschodie by sme urobili ale to casom.. nie je to tu az take strasne, bo sme si to porobili ale dvor - no byvame tu so starkou - muzovou, takze to nebolo uplne opustene, a svokor tu chodil kosit a tak, no ale ajtak je tu vela haraburd, teraz sme robili strechu a tak.. no vsetko nemozme chciet naraz 🙂
@adula3334 no ja som si povedala maly je narocne dieta strasne a druhe bud bude take iste - cize som na to uz zvyknuta alebo bude lepsie a oddychnem si 😀 inak maly sa naucil uz vyhrat sa sam - dnes napriklad v sufliku alen musim davat nanho stale pozor aby nieco nespapal alebo tak.... ale raz vyrastu a oddychneme si potom 😀
@deniskateniska aj ja si hovorim,ze horsie to uz nebude... 🙂 aj on uz celkom fajn,najlepsia hra je s autickami,ale to mu vydrzi tak 5 minut,a potom sa hrame spolu..ale je to uz neporovnatelne s tym ako to bolo... 🙂 ale aj tak mam obavy ako to bude s dvoma krpcami..no co musim si to len vyskusat...ale teraz,ked ma maly 21 mesiacov,si veru neviem predstavit este druhe...maly je dost vzdorovity a mam problem niekedy snim,nie este druhe...no uvidime,tesim sa,ale aj bojim
tak ideme uspavat,samozrejme zaspim skor ako on... 🙂 pri druhom si dam zalezat,ze bude odzaciatku zaspavat same 🙂
@adula3334 nas maly uz od pol9tej buva on zaspinka po chvilke sam s mlieckom v puse ale sam a to som rada mam ho tak nauceneho odjakziva nikdy nebol medzi nami v posteli iba ked mal ako 3mesacny koliky inak radsej som si vstala ku tej postielke a dala mu jest i ked osm niekedy pritom zaspala ze maly bol chvuilku pri nas no ked som sa zobudila tak som ho dala spat do postielky makacka pre moc moc unavene bambulky nepohodlne ale ocenia to neskor ako ja som rada ze som radsej privstala ku nemu ale teraz sa vyspinkame pekne do ruzova celu no:_)) uz od 10mesiaocu
a este chcem dokazat pri druhom ze dokazem dojcit pretoze ked sa narodil maly tak sme byvali v jednej izbe pri svokrovcoch a stale maly bol hladny tak stale do mna hucali ze nech mu dam sunar a ze neviem dojcit ze som neschopna tak samozrejme na mna depresia ze osm ani maleho nechcela .-(( a prestala som kojit hlupana som bola a preto teraz sice byvame u svokrovcou ale mame prerobene peken podkrovie vid fb.-)) a vlastnu branu vlastny ODDELENY vchod takze sa vidime len vonku co je super a preto si chcem aj sama sebe dokazat ze viem a dokazem dojcit a dat svojmu dietatku to najlepsie☹
@adula3334 no my sme zaspavali pekne az kym sme nesli do nemocky a odvtedy spi pri nas. no co uz. poznam rodiny co deti spia pri nic idu do skoly a maju 3 deti.. uz si z toho tazku hlavu nerobim 😀 ale pri druhom sa budem snazit aby sa to nestalo 😀 😀
@janka9898 mne tiez hadam do 5 mesiacov spaval v postielke,ale uz som naozaj nemala silu...on bol v postielke snad 15 krat kazdu noc hore...a ked spal pri mne,tak sa to zredukovalo na 5 a teraz ako je starsi,tak 1 az dva razy...tak spejeme k prespatiu celej noci...som zvedava,ako to bude v jeho izbicke,ci sa nam to nepokazi...od oktobra ho tam chcem dat...a s kojenim,ja so maleho kojila 2 mesiace...maly mal predilakciu hlavicky,neotocil je na lavu stranu,tak z praveho prsnika nepapal,spravil sa mi tam zapal a este doteraz tam mam bolavu hrcku,chodim s tym pravidelne na kontroly,tak uvidime ci budem moct kojit vobec,ale je to jedno z mojich predsavzati...hned budem kontaktovat laktacnu poradkynu,nech pride za nami trebars aj hned do nemocky...a pomoze mi s tym... 🙂 tak uvidime...drzim nam palce,tentoraz to urcite zvladneme...tesim sa,ako si potom budeme pisat,ze to ide... no a samozrejme tie usetrene peniaze za mlieko...maly pije nutrilon,a teda este stale to ide paradne do penazi... ☹ ospravedlnujem sa za dlhy prispevok... 😉
ahojte, ja som tu nová...my sme začali teraz v júli..o mesiac sa berieme a rada by som odišla čo najskôr na materskú, lebo mám neustále stresy v práci....dúfam, že sa nám podarí bábätko čo najskôr....🙂
@deniskateniska preco ste boli v nemocke?dufam,ze nic vazne... no a,ved sa za to nestriela...treba si uzit tieto casy,ked su deti male...cochvila budu pred nami buchat dverami...strasne ten cas leti
@amouramour gratulujeeeem 🙂
@amouramour ahoj, ja tiez o tom premyalam, ako to zvladnem v praci a este ked chcem aby to zistili co najneskor 😉 uvidim co bude .... ale vracanie asi len tak lahko nezatajim, co?
@zasha Prečo chceš,aby to zistili čo najneskôr? Má to svoje výhody,keď to oficiálne listom oznámiš: 1.nemôžu ťa prepustiť, 2. musia ťa uvoľniť na každú gyn. kontrolu súvisiacu s tehu (aj mimo 7 dní,ktoré má každý zamestnanec) Mne to vyslovene poradili personalistky v práci. 😉
vazne? tak o tom liste som nevedela, aj ked mne nehrozi vyhadzov, som tu uz 5 rokov...
ale chcem sa vyhnut klebetam, nechcem aby ma riesili stare zenske a aby si brusili zuby na moje miesto iní ludia
a tak do 3-4 mesiaca sa chodi na vela prehliadok?
mas nejaky vzor toho listu?
Ahojte, my uz jedno babenko mame, ale velmi velmi tuzim po druhom babenku 🙂 tak sme sa rozhodli, ze vysadime HAK, pockame kym sa telo precisti od hormonov a potom zaciname.. vychadza to po lete, cize som nasla super temu, prave pre mna... vezmete ma este medzi seba? 😀
pozrite tu, strasne :( http://www.pluska.sk/slovensko/regiony/rodina-k...
@adula3334 @poisonblu na tej PN by vam nevadilo, ze budete musiet byt zatvorene doma? ja ked otehotniem, budem musiet ist automaticky na PN, ale uz teraz ma chytaju nervy z toho, ze by som mala byt taku dlhu dobu doma, vidim to na scvoknutie sa 😠
@tatya super, tak ale mala by si sa pridat k nam aj co sa tyka snazenia 😀
@zasha je to naozaj smutne, prebera sa to vsade v mediach, ale radsej taketo spravy nesledujem...
@poisonblu tak to je fajn, ked ti to staci, mne to nevyhovuje, pretoze staviame dom, takze obehavame, vybavujeme a nehovoriac o tom, ked pride na zariadovanie. to za 2 hodiny vela nenakupim, ked priratam este aj cestu do obchodov. ale celkovo, nerada som doma, rada chodim von, tak sa mi to zda malo 😒

@janka9898 tak sme to mali aj my..este kym sme maleho nemali,tak sme si tak sadli,ze by sme chceli tak 2 3 deticky...no a ako sa maly narodil a pred pol rokom som zacala spominat ze 2,5 az 3 roky je fajn rozdiel,tak vyskocil,ze co vymyslam,ze ci nam nestaci nas Maximko,ze on chce aby mal vsetko a bla bla...tak tiez som bola nahnevana,a zdalo sa mi strasne nefer,ze zmenil takto nazor...tak aj padla otazka,co ked naozaj zostane len pri jednom,ze ci som schopna ho kvoli tomu opustit...no ale nejako som sa k jeho zmene nazoru dopracovala,platim si DNP,co mi povedal,ze nech to zacnem az od septembra..no ale mam naskok,co je lepsie,tak som tera zaplatila prvu (ani o tom nevie).ale co ,nemusim sa stresovat...a tento mesiac si uz nedaval pozor,neboli sme spolu cez moje plodne dni (on sa na to spolieha),tak som zvedava buduci mesiac