Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@adula3334 maly mal obstrukcnu bronchytidu.. uz dovtedy bol na mna naviazany strasne a teraz este viac... no nevadi mi to az tak ale ked potrebujem niekam ist alebo som sla vonku sa vyventilovat muz ostal s malym ani za toho ho utisit ked sa prebudil, tak po hodine som sla domov... nic nepomaha len mama 🙂 a presne treba si to uzit kym su krpci bo o chvilku budu samostatni 🙂
@deniskateniska moj sa este bezo mna ani nezobudil... 🙂 stale som pri nom,rovnaky sme na seba naviazany 🙂
@adula3334 ano, vela ludi hovori, ze je to tazsie, mat dve deticky s malym rozdielom, ale pre nich to bude lepsie... myslim, ze si budu viac rozumiet, teda dufam 🙂 Ak by sa to aj hned podarilo, mala bude mat skoro dva roky, ked sa narodi dalsie, tak hadam by som to zvladla 😅 Ale myslim, ze nam to nepojde uplne hned, pretoze malu este v noci 2 az 3 krat kojim a kojenie moze posobit trochu anti-babatkovo 😒
tak to je zle, lebo ja budem musiet stale chodit so psom... 😒
@zasha neberie mas byt doma a hotovo.... a nemas vychadzky? bo ja som mala dve doobedu a dve poobede.. tak som stihala vsetko obchody ked som potrebovala aj prechadzku 😉
ahojte babule, boli ma v podbrusku uz tyzden a neviem ci to moze byt tehu alebo je to prechladnutie - aj to moze byt ale to by ma asi aj palilo odspodu pri cikani nie? neviem bo na test je asi skoro bo ovu bola minuly tyzden a v piatok idem von s kamoskou a bojim sa aby vinko neposkodilo male babulo ak tam uz je...a zase druha vec neviem ci sa nam to podari na prvy krat kedze mam maternicu naopak otocenu a ze vtedy sa tazsie da otehotniet bo aj pri prvom nam to trvalo skoro 2 roky
Ahojte Snažilky,
bola som dnes u gynekologa na vyvolávačke, zobral mi aj krv aby mi urobil hormálny profil.
Od včera trošku krvácam neviem čo sa so mnou deje, ale menštruácia sa stále nedostavila. Iba menšie špinenie ráno a potom okolo 15-tej už zase nič :(.
Ak sa mi neupraví cyklus tak bude veľký problém začať pracovať na bábätku :((.
@zasha neberu na to ohlad, problem je v tom, ze ked ides na PN, si proste clovek, ktory musi dodrziavat liecebny rezim. nas socialny system neuznava pripady, ked tehotna zena na PN ist musi, ci sa jej to paci, alebo nie, aj ked jej tehotenstvo prebieha uplne v poriadku a je celkom zdrava - co bude aj moj pripad 😠
ahojte co poviete na moj grafik🙂 dufam ze neklesne uz potvora jedna mrcha ma pridst 24 😎
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/janka9898/gr...
@janka9898 ahojky ja som si prvy krat merala vcera ale mala som 36,7 a dnes 36,9 tak myslis ze to tehu bude? bo ja mam taky pocit 😀
@janka9898 krásne ti to stúpa!!!! Tak silno držím palce, aby to vyšlo. Ináč ja sa nevyznám v týchto meraniach, /ak si teoreticky tehotná, mala by teplota stúpať až do očakávaného menzesu? A keď neklesne, znamená, že si v tom? 😅 a keď začne klesať, znamená, že nie si? Správne som pochopila?
caute baby pridavam sa k vam aj ja by som chcela teraz niekedy otehotniet najlepsie s dvojickami 😀 ak mate nejaky zaruceny recept na twinsky sem s nim 😎
@michelleuk genetika iny sposob nepoznam 😀 😀
@deniskateniska hihi dik asi pojdem na to racej po ,,starom" 😉
baby myslite ze to je tehu? som si zacala merat len teraz a to sme cez ovu na to hned supli tak myslite? idem dnes test robit 😀 http://www.womenzone.cz/app/calendar/tempr.aspx...
@deniskateniska Nedá sa to pozrieť, tak neviem 😠
@deniskateniska no co,ako dopadol testik? 🙂
@cumliatko skoda no proste 36,7 potom 36,9 a dnes 37,00 a mam pocit ze som a testik somnehala v aute a mm siel do prace na poobednu a nocnu ☹ ☹ som nedockava ako nikdy.. aj mi zle bolo ale co uz no.. pockam do rana 😀 😀
@deniskateniska mozes aj nemusis byt tehu nech ti len drzi teplotka samozrejme ti to prajem ale mala som aj 5dni 37 a potom klesla a dosla mrcha tehu si na 100percent ked sa ti drzi min15dni a meska menzes tak len nech stupa ja dnes.-))
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/janka9898/gr...
🙂) 😎 😲 😲
@deniskateniska musis dat zdielat graf dole co je pod grafom a tam ti napise co mas urobit aby to bolo vidiet ctrl+a ctrl+c a potom to hodis sem na stranku a to tak ze ctrl+ v sak tam to mas napisane.-)) a v osobnych nastaveniach si musis nastavit odomknutie sukromia inak sa nan nikto okrem teba nepozrie.-))
@janka9898 vyzera to slubne 😉
ja sa bojim, ci nakoniec miesto testu nepojdem k lekarovi. vcera ma cely den tahalo a mierne pichalo v podbrusku na pravej strane, v noci to uz boli slabe bolesti ako pred mrchou a dnes cely den slabo spinim. viem, ze uhniezdovanie zvykne mat tieto priznaky, ale to byva medzi 5 - 10 dnom po ovu a ja som dnes len 3. den 😒
@janka9898 ejha len tak dalej 😉 ja som si zacala len teraz merat tak som zvedava... mrcha ma dojst o tyzden tak dufam ze nepride 😀 😀
@sjuzan77 no mna pobolieva v podbrusku ako pri prvom syncekovi, a som si stale vravela pride mrcha pride mrcha a ta nikde .. a presne ma neprestalo brusko boliet od ovu ako vtedy.. tak uvidim ako co.. skus zajst ku doky uvidis co ti povie nic za to nedas 😉
@deniskateniska este pockam, je to len 1 den a uvidim, ako sa to bude vyvijat. ale urcite neskor pojdem, bud s p ozitivnym testom, alebo po skonceni mrchy (dufam ze nebude), nech ma vysetri
@sjuzan77 drzim palce nech je to pozitivny test 😉

@poisonblu neda, toto je pevne urcene 🙄
@adula3334 este ze su aj ti lekari ludia a vedia vyjst v ustrety 🙂