Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
no tá moja mrcha akosi štrajkuje. už tretí deň sa rozbieha a nie a nie sa rozísť
@linuska1 aaaaaaaale baba...ved ty mas svoju rodinu a zjavne je ti lepsie, ked si s nim neostala... 🙂 ty budes mat v juli mimino 😉 🙂
babule... moja polovicka vyhlasila, ze bude za mna tehotny 😵 ale iba do chvile, kym sa nedozvie, ze je tehotny... ze potom prenechava stafetu mne 😀
idem ja do roboty... moja polovicka mi zabudla povedat, ze si nakoniec vybavil dovolenku, aby som si aj ja vybavila... 😠 som mohla sladko spat.. aaaaaaaaach jaj... chlap... 🙄
dobre ranko kocky 🙂 nieake nove tehulky? prajem pekny dnik 🙂
@orchis
@mukesina
@asemilka
aaale jasne.. vsak ja mam teraz doma manzela, o ktorom moja mama hovori ze som si ho ani nezasluzila... 😀 ...ja to mojmu ex zo srdca prajem...nech vie aky je to pocit.. 🙂 ja to prajem vsetkym ktori to chcu...🙂 ale je to taky divny pocit... ako ked sa dozviete ze sa ide zenit... ze bude mat dieta... je jasne ze medzi nami je vsetko ukoncene.. a ze sa vsetko citovo skoncilo. inak by som sa nerozchadzala...len je divne ze pocitovo to co ste chceli prezit vy preziva s nejakou druhou....ale mozno je to vsetko preto lebo prisla mrcha... a som uzkoprsa...🙂 prejdu kramy .. prejde flustracia... a tak mu zo srdca zagratulujem... 😅
v robote je ako keby bola nedela...
Ahojte babule! Aký ste mali víkend? My sme len oddychovali. No už sa teším na koniec týždňa a na víkend. Moja dcerka ma vo štvrtok rôčik a cez víkend robíme oslavu. Prídu naši Poľsko,Česko,Slovenskí kamarati a dokonca mi na víkend vychadza ovulka,tak som veeeeľmi zvedava ako to všetko dopadne. A tento cyklus sa mi zda že manželovi zaleži na počatí viac ako mne 🙂 Prvý krát v živote sa ma pýtal,kedy mám plodný deň.ako sa to počíta,či používam ovu testy a prečo nie? taaak ma to potešilo 🙂 Dokonca sám navrhol že sa budeme milovať každy druhy deň. A ked som mu povedala že som čitala v jednom článku že po kofeine su spermie rýchlejšie tak povedal že začne piť kávu. A aj pije 🙂
Toľko ja 🙂
tak baby, drahý už odišiel, a ako som predpokladala ešte sa ani dvere nezavreli a kukám na wc a taký ukážkový hlienik :( že ma skoro trafilo, teda ovulka práve nastala, najviac ma štve, že ráno nič nebolo lebo tá naša malá antikoncepcia nás nenechala ani sekundu samých :((
zostáva už len dúfať, že niečo z toho včerajšku ostalo a počkalo si na ovuklu :(
@linuska1 poznám ten pocit, keď som bola bývalému (ale ešte akému pubertálnemu) na úrade podať ruku k sobášu, taký čudný pocit som mala 🙂
Ahojte babulky,tak my sme mali v celku pekny vikendik,dost rychlo ubehol ,teraz mam mm domka,tak sme na babulky dvaja a poobede ked baby vstanu pojdeme asi do parku sa prejst a porobit par fotiek :D,tak sa tesim,len slniecko sa nam volako schovava,ale nevadi :D
@ludka77 tak ten jeden den tie spermijky urcite prezili! 🙂 ty aspon vies kedy mas ovu 😉
ja sa teraz mozem zmietat v uplnej neistote, neviem presne kedy bola ovu a ani netusim kedy mi nakoniec pride mrcha 😠 dnes som 21 alebo 23 DC, este ani tym si nie som ista, lebo neviem presne odkedy ratat tento cyklus. ci uz odo dna kedy som mala len to uplne malinke spinenie, teda zopar kvapiek krvi, alebo az ked sa to ako tak rozbehlo 😕 poradte baby, pjosiiiim 😀
@minusko no to mas super 🙂 ja som tiez chcela tomu svojmu cez vikend kvoli tomu vybielit zaludok, ale nakoniec som to vzdala, do vecera ma to preslo. no ale asi ho budem musiet do toho celeho viacej zapojit, aby zdielal so mnou aj tu neistotu. dneska som neodolala a urobila som si testik, az teraz okolo obeda a pravdaze bol uuuuplne biely 😒 a to som vo stvrtok rano mala trosku krvi a bieleho vytoku a v piatok zase to iste plus poobede poriadne bolesti v podbrusku az do vajecnikov. dalsie dni uz vobec nic 😒 no a nech sa vysomarim z toho 😠
@orchis no tak to ti teda nezávidím :( je fakt dobré že aspoň viem kedy ovu nastala, ale práve teraz je to na škodu, keďže ma to len vytočilo 🙂) ale nevadí, veď to je len prvý mesiac čo sme sa fakt do toho pustili, tak ak tá bláznivá mrcha príde tak to nejak predýcham a šup sa zas na to, aj keď najhoršie je, že neviem či zas cez ovu bude drahý doma 🙂 🙂
@ludka77 ale ved tebe to kludne mohlo vyjst, ved tie spermijky fakt nieco vydrzia. mozno sa este prekvapis 😉
ja som si tento mesiac ovu nemohla poriadne odsledovat lebo som mala problemy s veeelmi dlhou mrchou, ten moj problem s femibionom (s najvacsou pravdepodobnostou). potom som mala v utorok ten priesvotny vytok ale to mi pride prilis neskoro (17DC) a hned dva dni na to poriadne bolesti v podbrusku takze na nejake keksikovanie som ani nahodou nemala chut. cakam, ze mi mrcha dorazi v sobotu, ale to je este taaaak daleko 🙄
@orchis ja som dnes 16DC a dnes prišla OVU, inak keď sa mám priznať tak sa aj spolieham na to, že si spermijky na ovu počkali 🙂 ale chcela som to poistiť dneškom, ale tak čo už, nemôžem mať všetko 🙂 Ja mávam taký podobný problém, keď mám ovulku tak ma sakramensky bolia vaječníky, tak taká ako láskanie sa s manželíkom to si skôr odtrpím 😒 Dcérku sme spravili na prvý šup tak teraz s tým ani náhodou nerátam, to by bolo iné šťastie 😎
zeny, dievcence a spol 🙂 ja som tu uz niekedy pisala, no potom som si radsej dala s modrym konikom stop, kedze sme museli "abstinovat" 😠 ja som si dnes uvedomila, ze to nase snazenie je tak "cca", kedze uz asi 6.mesiac nic nemeriam, tak ovulku mam len podla skusenosti a podla hlienu sa snazim orientovat. chystam sa ale na 3.balenie femibionu a dnes som sa tu niekde docitala, ze je dobre pit 100perc grep dzus do ovulky...tak dnes mam 10.DC a nasadila som ten grep 😀 ci su to len babske reci? 😕
ale poviem vam, mam take tusenie, ze to tento mesiac vyjde..zacala som jeden rekvalifikacnz kurz popri praci a myslienky na babo uz nie su take intenzivne ako predtym. premyslam skor o zmene prace...vraj ked sa clovek zamera na ine veci, tak to zvykne vyjst... 🙂 tak uvidime ci mam dobre tusenie 😝
@ludka77 lenze to ja som uz mala byt po ovu, mna vajecniky nikdy predtym pocas ovu neboleli, ale minuly mesiac som 4 dni po ovu hliene mala bolesti ako predmenstruacne a tento mesiac 3 dni po hliene ktory vyzeral ako ovulacny, zase poriadne bolesti, ale uplne ine ako minuly mesiac, ziadne menstruacne tlaky. ja som do septembra poznala len jedinu bolest pocas cyklu a to menstruacne tlaky niekedy v prvych dnoch mrchy, nikdy nic viac. ako naschval ked sa zacneme snazit tak sa moje telo so mnou takto zahrava 😠
a vedela som, ze predsalen niekde v kutiku duse dufas, ze to vyjde 😉 na to netreba vela len jednu spravnu spermijku 😉

Ahojte. Hlasim zle spravy. Od dnes som 1DC- po injekciach mrcha nastastie dosla. Lenze mam dalsiu cystu 😒 cize preckame tuto mrchu potom dalsiu a potom laparka a uvidiime..
nejake nove tehulky?🙂