icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika837
31. okt 2011

Ahojte, babule co (ne) ocakavate mrchu tento tyzden ako? nastali u vas nieake zmeny?

orchis
31. okt 2011

@katussska24 ved ja si ta pamatam 🙂 to je super, ze si teda spat 🙂 mas uplnu pravdu s tym, ze sa treba zamerat na uplne ine veci a potom ani nevies kedy a ako a podari sa 😉 no ja momentalne este nepracujem a len doma si studujem franinu a raz do tyzdna chodim na sukromnu hodinu. no nestaci to, doma mam privela volneho casu aj ja by som si mala najst este nieco ine, musim porozmyslat co by to mohlo byt. a co to mas za rekvalifikacny kurz?co by si chcela robit v buducnosti? inspiruj ma 😉

orchis
31. okt 2011

@monika837 no u mna od minuleho tyzdna nic, nic, nic..... 😠 cakam na sobotu a uvidim.
este ze ma priatel zajtra a v stredu volno tak aspon si zamestnam mozocek niecim inym 😉 a nebudem zase hlupo testovat 😀
a ako si na tom ty? nieco nove? kedy to (ne)cakas?

katussska24
31. okt 2011

@orchis no ja by som rada radikalne zmenila svoju profesoiu 🙂 momentalne robim v administrative, a toto prostredie ma musim povedat dost ubija..vystudovany mam marketing, no rada by som sa uberala inam... 😉 robim si RK kozmetiky...uvidime kam to pojde, mozno sa mi podari popri praci robit na dohodu niekde, aby som ziskala prax...a uvidime...rada by som sa doskolila pre jednu konkretnu znacku ak by sa mi darilo aneskor hadam naplno presedlala do tejto sfery 🙂 brutalne ma to bavi... 😵

monika837
31. okt 2011

@orchis ja uz som taka nervozna, nedockava 😀 (ne) ocakavam vo stvrtok, tak duuuufam ze nedojde 😉 pobolievaju ma prsia a podbrusko obcas... prsia sa mi zdaju trochu vacsie, ale to mne uz asi z toho hrabe 😀 to cakanie je strasneee 😠

minusko
31. okt 2011

@orchis ano mam nepravidelny. Ked neberiem antikoncepciu tak si chodi ako chce.

ludka77
31. okt 2011

@orchis to ako naschvál teraz ti telo bude blbnúť :( to ma mrzí, hmmm ale čím to môže byť??

minusko
31. okt 2011

baby poradte mi niečo čo vam pomohlo ak ste mali take neprijemne svrbenie(palenie) z dola? Chcem sa toho týchlo zbaviť. Mate nejake skusenosti s canestenom? A nejake domace veci? Kupeľ z niečoho alebo tak?

orchis
31. okt 2011

@katussska24 no podla mna je velmi dolezite robit to co nas bavi, ved v praci travime velku cast svojho dospeleho zivota. ja som na sk tiez mala pracu ktora ma bavila, pracovala som v chemickom labaku. tu vsak mam pocit, ze si budem musiet najst nieco ine. mam uz 34 a kym sa poriadne naucim jazyk a plus by som si asi mala dorobit nejaky rok dva na tunajsej univerzite aby mi uznali titul, to by som uz asi nemala ziadnu sancu oproti nejakym 25 rocnym cerstvo vystudovanym franikom. tak rozmyslam co dalej a niekedy mam z toho poriadnu depku 😖 este ze mam super priatela, on ani nebol proti tomu aby sme sa prestahovali na sk, ale neviem co by tam robil. tu sa omnoho jednoduchsie preziva aj z jedneho platu. aj ja by som chcela nieco co by sa dalo robit aj na zivnostensky.

orchis
31. okt 2011

@ludka77 ved prave, cim to moze byt????bodaj by to bolo uhniezdujucim sa vajkom 😀 😀

orchis
31. okt 2011

@minusko takze ty ani nevies presne kedy mas ocakavat ovulku, vsak?pouzivas ovulacne testy?

orchis
31. okt 2011

@minusko kamaratke velmi pomohol canesten, krem ale aj cip. pouzila jeden cip a len niekolko dni ten krem a bolo po svrbeni 😉

minusko
31. okt 2011

@orchis nie neviem,netušim kedy príde a aj z toho mame depky lebo sa stale bojim že ju prešvihnem. Ovu testy nepouživam ale asi by bolo na čase,čo?

ludka77
31. okt 2011

@katussska24 presne viem o čom hovoríš, ja som vyštudovala Andragogiku (riadenie ľudských zdrojov) kedysi som robila v bare a v herni. to ma celkom bavilo, stále sa tam niečo dialo, až som si raz povedala, že som neštudovala preto aby som obskakovala gemblérov a nahadzovala peniaze do rulety 🙂 tak som išla robiť na exekútorský úrad!!! Strašnéééé!! nuda čistá nuda, stále kol do kola tá istá robota z času načas nejaké oživenie nadávajúcimi nespokojnými klientmi, no des. Nikdy nebudem robiť v nejakej kancelárii kde sa len sedí a do zblbnutia robí stále to isté, radšej budem v tej herni 🙂))
Tak keď ťa robota nebaví, tak ak môžem poradiť zmeň ju 😀

ludka77
31. okt 2011

@minusko taký babský recept: zrieď vodu s malým množstvom octu a s tým si šušuru 🙂 poumývaj 🙂) ja už keď som bola zúfala keď ma to chytili sobotu večer a nevedela som čo tak som použila túto babskú radu a zabralo to 🙂
Ale neviem v ktorej téme baby spomínali, že príznakom otehotnenia je aj mykóza 😀

linuska1
31. okt 2011

@orchis

mne doktorka hovorila ze den cyklu sa pocita az od jej spustenia.. nie od spinenia..🙂
tu je o tom aj tema..) https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/od-ktoreho-dna-pocitat-1dc-pri-menzese/

minusko
31. okt 2011

@ludka77 ďakujem,to vyskušam. Ale tehotna nebudem,len v piatok mi skončila mrcha ....

orchis
31. okt 2011

@linuska1 dakujem 🙂 tak precitala som si to, len problem je v tom, ze ja som mala od vecera 8.10 trosku krvi na toaletaku, 9.10 trosku viacej krvi, ale stale len na toaletaku a potom v pondelok o trosku viacej krvi ale tak naozaj sa potom rozbehla v utorok 11.10 ( co mal byt vlastne povodny termin prichodu mrchy) 😕 ono keby ze mam len hnede spinenie tak nie je problem, to do mrchy neratam....

marcovka1
31. okt 2011

@minusko ja nic nove cakan mrchu 4.11 ☹ a urcite pride,lebo uz mam take pocity mrchovske 😠

linuska1
31. okt 2011

@minusko

len kofein muzovi nedavaj..🙂) znizuje sa pohyblivost spermii... ...
http://www.kafe.sk/kava-a-zdravie/cinky-kavy-na... - 4 odstavec od spodu...)

rysauka
31. okt 2011

@minusko ja používam kanesten, podľa mňa je najlepší

rysauka
31. okt 2011

no baby ja si asi najbližšie urobím test, začala som špiniť ako pred mrchou a zrazu nič tak neviem čo to bolo, či ešte príde mrcha alebo či som tehotná lebo predtým ako som začala špiniť sme s drahým robii ťuťumuťu čo bolo v piatok a to mi asi test nič neukáže takže neviem

orchis
31. okt 2011

@rysauka tak v piatok ste snazilkovali a dneska si spinila? nejake hnede spinenie? ktory si DC a DPO?

mukesina
31. okt 2011

@minusko wauuuuu tak to bude velka oslava 🙂 tak tak nech sa manzel snazi, a urcite si najdete cez vikend cas aj na snazilkovanie, drzim prsteky 🙂

mukesina
31. okt 2011

@monika2712 no ahoj moja, ako si dopadla?ja som tu dlho nebola :/ neviem sa este docitat :( dufam, ze mrska neprisla a su tam 2//

asemilka
31. okt 2011

caute 🙂 konecne som sa dotrepala z roboty 😀 zajtra mame taky maly vikend 😀

dajaja
31. okt 2011

@monika837 ahoj, tak ja cakam-necakam v piatok, ale priznaky uplne ziadne.. Asi 6 dni po ovulke som navecer chytila take bolesti, ake mavam tesne pred menzesom, ale do rana to preslo.. Odvtedy nic, tak neviem. Ale teraz mam ine starosti. Mala som zapal mocovych ciest, dnes som bola po vysledky kultivacie mocu a dopadli hrozne, vsetko tam nasli, co sa dalo ☹ Tak moc ani nerozmyslam nad tehotenstvom, najskor sa chcem dat do poriadku..

orchis
31. okt 2011

@dajaja no tak by som sa necudovala ak by si prave teraz zostala tehotna 😀 zakon schvalnosti 😉

orchis
31. okt 2011

@mukesina no monika sa nam asi na chvilu odmlcala 😒 chudatko, mrcha jej nakoniec dosla a dost ju to zlozilo 😖 len si precitaj niekolko stran dozadu, no neviem teraz presne kde a . hned budes vediet ako na tom bola
a ty si na tom ako teraz?

dajaja
31. okt 2011

@orchis presne som na to aj ja myslela 🙂 To je zakon schvalnosti.. Dnes ma ten doktor tak vyplasil, ze som si aj trosku poplakala, ked som prisla domov. Vymenoval mi vsetky choroby, ktore mozem mat (rakovina, atd) No hroza..