Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte..🙂
mala skoro celu noc nespala.. som grogy....
baby... mna taaaaak bolia krize... vecer mi moja polovicka zlata dala masaz, tak chrbatik mam znovuzrodeny, ale krize bolia... ☹
Ajooojte snažilky 🙂 Ako sa máte? Ja celkom fajn,deň ako každy iný. Po ovulke zatiaľ ani stopy,je sucho...... Aj ked ma zo spodu ešte páli,výtok žiadny. Včera som si kupila ten canesten,večer som si dala tabletu a dnes pri zisťovani krčka som asi polovicu tej tabletky vybrala. Takže sa ani nemala v čom rozpustiť. No dufam že to rychlo prejde až som do ovulky fit. A čo si myslite vy? Ak budem do ovu ok,môžeme snažilkovať?
Ahojte snazilky,tak co chystate sa na hroby???Ja som doma zapalila aj sviecky a ked vstane mala ,tak pojdeme dat kytice na hroby,no a snazilkovat zacneme asi tak o dva dni,lebo mrska sa dava na ustup :D
ahojte snazilky, dnes mi dorazila mrcha ale aspon viem aky mam cycklus 🙂 Takze vytrpime si to a ideme do toho znovu...celkom zmierena zatial 🙂 Ale este zo mna hormon asi len bude 🙂 Pekny dniiiiik
@orchis ahoooj, myslim ze sme dnes mali testovat spolu...no ja sa uz ani nemusim namahat...mrcha pomalicky prichadza...a tiez som mala pocit vo stvrtok ze ma tak zvlastne bolelo pri vajecnikoch aj na zumbe som sa kvoli tomu flakala ☹ ale nevadi, ideme do znovu a aspon vysadeni HAK viem kolko dni mam cyklus a spoznala som svoje telo...tak pekny dnik este
@katussska24 s tym grepovym juicom mi to radila aj kamoska...co mali tiez dost co robit a spolodili Olivera....zevraj sa to potom lepsie smyka speriam...teda nieco take si pamatam 🙂))) Takze sa treba zasobit a pit..ked uz nic ine aspon vitaminky to ma....
Dvaja zajkovia idú do cirkusu, kde kúzelník vyťahuje z klobúka malé zajačiky.
- Dobre, - hovoria si, - ale ako to my robíme, to sa nám viac páči.
Dážďovka po búrke pomaly vyliezla zo zeme. Vidí vo svojej blízkosti druhú dážďovku, ktorá robí to isté - tiež sa prediera na svetlo božie.
- Si čarovná, - vraví, - ak chceš, založíme spolu rodinu!
- Neblázni, - zvolá druhá, - ja som predsa tvoj druhý koniec!
dnes mam ten uplne najpozitivnejsi ovu test 😵 🙂 dnes, zajtra a pozajtra sa musime veeeeeeeeeeeelmi snazit 😀
Ahojte dievcata, ako sa mate a ako ste na tom s testovanim 🙂? Ja som si dnes robila test a mala som tu druhu ciarku taku slabu, tak som sa trosku aj potesila. Ale od rana ma tak zvlastne pobolieva brucho akokeby som mala dostat, tak chodim cely den na zachod s malou dusickou. Cez den som mala aj trochu take "spinenie", tak uvidime, co sa z toho vyvinie...

@dajaja tak dufam ze je to priznak tehu 😉