icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika837
1. nov 2011

@dajaja tak dufam ze je to priznak tehu 😉

linuska1
1. nov 2011

ahojte..🙂

mala skoro celu noc nespala.. som grogy....

mukesina
1. nov 2011

@orchis jaaaaaj tak hadam, ze sa zadarilo :D my sme aj vcera snazilkovali, ale pochybjem, ze sa nam zadarilo 🙂.nedavam tomu velku nadej. tak cakam na tvoju sobou 🙂

mukesina
1. nov 2011

@monika837 tak drzim prsteky 🙂 , nech nedojde mrcha.

asemilka
1. nov 2011

baby... mna taaaaak bolia krize... vecer mi moja polovicka zlata dala masaz, tak chrbatik mam znovuzrodeny, ale krize bolia... ☹

minusko
1. nov 2011

Ajooojte snažilky 🙂 Ako sa máte? Ja celkom fajn,deň ako každy iný. Po ovulke zatiaľ ani stopy,je sucho...... Aj ked ma zo spodu ešte páli,výtok žiadny. Včera som si kupila ten canesten,večer som si dala tabletu a dnes pri zisťovani krčka som asi polovicu tej tabletky vybrala. Takže sa ani nemala v čom rozpustiť. No dufam že to rychlo prejde až som do ovulky fit. A čo si myslite vy? Ak budem do ovu ok,môžeme snažilkovať?

esmemia
1. nov 2011

Ahojte snazilky,tak co chystate sa na hroby???Ja som doma zapalila aj sviecky a ked vstane mala ,tak pojdeme dat kytice na hroby,no a snazilkovat zacneme asi tak o dva dni,lebo mrska sa dava na ustup :D

asemilka
1. nov 2011

@minusko ja si myslim, ze ked budes ok, tak kludne mozte 🙂
@esmemia ja som chcela ist aspon sem k nam... ale drahy nechce ist. ze na cloveka treba mysliet a kvety mu nepomozu ☹ obaja mame vacsinu rodiny mimo ba... tak si aspon doma sviecku zapalime... sama na cintorin ist nechcem..

esmemia
1. nov 2011

@asemilka Jasne chapem,ja som rano zapalia 4 za straku a starkeho,babku a mimi co nas opustilo a na hroboch zaplime este raz a plus za starkeho co je pochovany v LM

linuska1
1. nov 2011

@asemilka
@esmemia
my sme boli v nedelu.. lebo dnes je mm v praci..🙂 ale dnes je krasne pocasie..🙂

marcovka1
1. nov 2011

tak mrcha dorazila v celej svojej krase ☹ a to mala prist v piatok 😒 my sme tiez boli v nedelu na hroboch...
@linuska1 a co mala zubky ju trapia ako moju? teraz jej idu ocaky tak tiez mame veselo.. 😝

minusko
1. nov 2011

@marcovka1 no na tie zubky sa aj ja teším,moja Nicole Christin ma vonku tie vedľa očných takže teraz budu na rade.......

katuch30
1. nov 2011

ahojte snazilky, dnes mi dorazila mrcha ale aspon viem aky mam cycklus 🙂 Takze vytrpime si to a ideme do toho znovu...celkom zmierena zatial 🙂 Ale este zo mna hormon asi len bude 🙂 Pekny dniiiiik

katuch30
1. nov 2011

@orchis ahoooj, myslim ze sme dnes mali testovat spolu...no ja sa uz ani nemusim namahat...mrcha pomalicky prichadza...a tiez som mala pocit vo stvrtok ze ma tak zvlastne bolelo pri vajecnikoch aj na zumbe som sa kvoli tomu flakala ☹ ale nevadi, ideme do znovu a aspon vysadeni HAK viem kolko dni mam cyklus a spoznala som svoje telo...tak pekny dnik este

linuska1
1. nov 2011

@marcovka1
aj nam idu ocne.. horne uz kooonecne prerezane.. a dolne uz ma puknute dasienka... tak snad do 2 dni bude pokoj.. potom uz len posledne 4 stolicky a mame 20 zubkov..🙂

katuch30
1. nov 2011

@katussska24 s tym grepovym juicom mi to radila aj kamoska...co mali tiez dost co robit a spolodili Olivera....zevraj sa to potom lepsie smyka speriam...teda nieco take si pamatam 🙂))) Takze sa treba zasobit a pit..ked uz nic ine aspon vitaminky to ma....

linibini
1. nov 2011

Dvaja zajkovia idú do cirkusu, kde kúzelník vyťahuje z klobúka malé zajačiky.
- Dobre, - hovoria si, - ale ako to my robíme, to sa nám viac páči.

linibini
1. nov 2011

Dážďovka po búrke pomaly vyliezla zo zeme. Vidí vo svojej blízkosti druhú dážďovku, ktorá robí to isté - tiež sa prediera na svetlo božie.
- Si čarovná, - vraví, - ak chceš, založíme spolu rodinu!
- Neblázni, - zvolá druhá, - ja som predsa tvoj druhý koniec!

mukesina
1. nov 2011

@katuch30 ahoj a ako je to s tym grepakom?v ktore dni cyklu ho treba pit?

asemilka
1. nov 2011

dnes mam ten uplne najpozitivnejsi ovu test 😵 🙂 dnes, zajtra a pozajtra sa musime veeeeeeeeeeeelmi snazit 😀

linibini
1. nov 2011

@asemilka strašne držím palce, aj na nohách 😵

asemilka
1. nov 2011

@linibini dakujeme 🙂 manzel sa chcel do toho hned pustit... ale ma prist sestra s priatelom na navstevu 🙂

linuska1
1. nov 2011

@asemilka
vsak pred navstevou a aj po navsteve..🙂))

linibini
1. nov 2011

@asemilka nie sme doma, maľujeme 🙂)

mukesina
1. nov 2011

@asemilka drzim moooooooc prsteky 🙂

asemilka
1. nov 2011

@linuska1 nechala som sa ukecat manzelom 😀 navsteva nikde... 😀
@mukesina 😉 dakujeme 🙂

asemilka
1. nov 2011

nazivo su palicky silnejsie... a teraz po uplnom uschnuti su trosku svetlejsie, ako boli hned po testovani...

katarina_st
1. nov 2011

Ahojte dievcata, ako sa mate a ako ste na tom s testovanim 🙂? Ja som si dnes robila test a mala som tu druhu ciarku taku slabu, tak som sa trosku aj potesila. Ale od rana ma tak zvlastne pobolieva brucho akokeby som mala dostat, tak chodim cely den na zachod s malou dusickou. Cez den som mala aj trochu take "spinenie", tak uvidime, co sa z toho vyvinie...

minusko
1. nov 2011

@asemilka taaak držim prsty aby na konci toho cyklu boli 2 // aj na tehotenskom testiku 🙂

katuch30
1. nov 2011

@asemilka myslime na teba nech sa postastiiiii....🙂 ale hlavne si uzivaj keksik a nemysli velmi na plodenie 🙂