icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
4. nov 2011

@mukesina no ten moj ma teraz take blbe obdobie, ze nevie ani kedy bude musiet ostat dlhsie.. normalne robi 8 hodin ale maju toho vela, tak proste niekedy sef zahlasi ze ostavaju dokedy treba ako vcera.. tak len dufam, ze buduci tyzden sa mu podari dojst normalne nech este vladze plodit 😀

katie1
4. nov 2011

@nufacikmi @mukesina @oskvarka
Drzim Vam palce baby, nech sa Vam tento mesiac zadari!

monika2712
4. nov 2011

@katie1 - 1DC je prvy den menstruacie.. datum porodu sa pocita od poslednej menstrucie, teda od prveho dna poslednej.

mukesina
4. nov 2011

@monika2712 tak drzim prsteky, nech na dalsi tyzden nerobi tak dlho a ze cez ovu bude doma a bez unavy

mukesina
4. nov 2011

@katie1 dakujem 🙂 no ja este musim 5 dni pockat

katie1
4. nov 2011

@monika2712 ano to mi je jasne.
Mala som na mysli cely cyklus - napriklad ked som minuly mesiac dostala MS na 31DC, tak vlastne cyklus som mala 30 dnovy? Lebo ja som si ho zaznacila ako 31 dnovy.

oskvarka
4. nov 2011

@mukesina :D kazdy mesiac 9. teho ti zacinaju krami ci ako ?.... tak to mas potom kazdy mesiac inak raz 30 raz 31 podla toho kolko ma ten mesiac dni :D:D... hehe normalne si zratas pocet dni zacina sa prvym dnom MS a posledny zaratas len den pred zaciatkom dalsej MS lebo ten nasledujuci uz je do dalsieho ciklu ;)

oskvarka
4. nov 2011

@katie1 30 dnovi... ciklus skoncil den pred tym ako zacal dalsi ;) kazdy den ratas len do jedneho ciklu..

mukesina
4. nov 2011

@oskvarka dakujem ti za odpoved, lebo ja som chora z mojho cyklu hahah 🙂

nufacikmi
4. nov 2011

@mukesina však to, moja svokra vravieva, že ona keď bola mladá, tak stačilo že si o ne chlap len trenky otrel a už boli tehu a dnes má žena problém otehotnieť 😒 ale verím, že nám všetkým čo tak veľmi túžime po mimimku, nám bude čoskoro dopriate byť matkami 🙂

katie1
4. nov 2011

@oskvarka dik, to som chcela vediet 😉

oskvarka
4. nov 2011

@mukesina heh no chora som aj ja z mojho (okrem toho ze mi je teraz desne zle lebo cakam kym mi zaucinkuje dalsi ibalgin.. heh) lebo by som uz chcela nemat ziadny minimalne tak na 9 mesiacou ;)

nufacikmi
4. nov 2011

@katie1 ďakujem, pracuje sa na tom 😀 dúfam, že aj tebe sa zadarí

mukesina
4. nov 2011

@oskvarka no aj ja mam prvy den mrchy strasne bolesti. tak drzim prsteky, ze na dalsi uz nepride no vlastne dalsich 9 mesiaciv 🙂

mukesina
4. nov 2011

@nufacikmi tak tak mas pravdu, dufajme, ze aj my raz budeme stastnymi matkami, len najhorsie je na tom to, ze kazdy sa do nas stara.nechcete uz babo, proste uz nam to lesie na nervy a moja mamina, chce moooc, stale len spomina tak by som uz chcela vnucku alebo vnucika :D no ale jej nebudem vesat an nos , ze aj my ale sa nam nedari :(

orchis
4. nov 2011

@katie1 necitim nic len od vcera ma malinko pobolievaju prsia, ale to sa mi obcas stava pred prichodom ms 😉 ale inac voooooobec nic a to, ze mi dneska nedosla este nic neznamena, ja som si az dneska skontrolovala ako to u mna vyzeralo s cyklami za posledne tri mesiace, bolo to 23DC, 33DC, 25DC 😕 predtym vzdy 27DC ale v auguste som bola strasne pod stresom a od vtedy to mam rozhadzane.

orchis
4. nov 2011

@mukesina to je sranda, ze ju mas stale toho 9-teho 😅 takze podla toho kolko ma mesiac dni. ked sa ti spusti mrcha je to prvy den noveho cyklu 😉

mukesina
4. nov 2011

@orchis dakujem 🙂, no to je je sranda vzdy 9 🙂 a este stale v stredu 🙂

orchis
4. nov 2011

@mukesina 😀

orchis
4. nov 2011

@orchis aspon si nemusis viest ziaden menstruacny kalendar 😉

orchis
4. nov 2011

@mukesina noco je to uz za zufalku co si pise sama sebe 😀
ale patrilo to tebe 😉

mukesina
4. nov 2011

@orchis ja som si tiez vcera sama sebe poslala :D :D, no nemusim, viem presne kedy dojde 🙂 , ale dufamm,ze teraz toho 9 uz nedorazi. a ty kedy chces ist tesotvat?

katie1
4. nov 2011

@orchis a kedy budes testovat?
@mukesina ja to tiez tak mavam, vzdy si v kalendari co mam v robote na stole zakruzkujem ten isty datum aj v buducom mesiaci a viem, ze tak nejak pride MS aj na dalsi mesiac +- 1, 2 dni 🙂

mukesina
4. nov 2011

@katie1 tak tak aspon si nemusime viest menstruacny kalendar.ty kedy (ne) ocakavas mrchu?

orchis
4. nov 2011

@mukesina
@katie1
pockam aspon do nedele 😉
baby co si myslite, minuly tyzden v utorok na 17DC som rano mala ten priesvitny vytok ako vajecne bielko, vo stvrtok som mala biely vytok s troskou krvi a v piatok od rana bolesti v podbrusku ktore poobede poriadne zosilneli a zase trosku krvi na toaletaku. kedy som podla vas mala ovulku, teda nejplodnejsi den?

mukesina
4. nov 2011

@orchis no podla man ten 17DC a potom co si mala ten vytok, nemohlo to byt uhniezdovanie 🙂 ?

monika2712
4. nov 2011

@orchis to je tazko povedat.. ja by som sa riadila hlienom nie bolestami.. ale kto vie.. tiez som mala minuly mesiac v stredu strasne bolesti ovulkove, ale hlien az vo stvrtok ovulkovy.. neviem ako to je.. niekto ma bolesti pred, niekto po..

mukesina
4. nov 2011

@orchis a ake mavas boleti podbruska?lebo ja posledne dni mam podbrusku rovno vstrede a krize.nie vajecniky

oskvarka
4. nov 2011

@orchis no podla mna v utorok a vstredu nieco medzi tym.. a na to uhniezdovanie to znie dost skoro... jedine ze si mala 2 ovulacne cikly za mesiac a uz by sa zadarilo predtym.... hehe no par mesiacou na MK a uz sa citim ako gynekolog odbornik :D:D

mukesina
4. nov 2011

@oskvarka no mala 17dc vytok a vo stvrtok nie tento zase?to by bolo 10dpo a to by mohlo byt uhniezdenie ci?