icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

zabka88
4. nov 2011

@mukesina nevadí, november to istí 🙂 a možno sa zadarilo ani otom nevieš.. takže popri alechemilke tak? baby ne inom fore tu na MKpisali že na hlieniky je dobré aj semiačka alebo olej z nich , skúšali ste to niekto ?

dajaja
4. nov 2011

@rysauka aj ja som este na materskej. najhorsie, ze uz sa ma kazdy pyta, kedy zacnem robit. zatial len tak vyhybavo odpovedam, nechcem im vesat na nos, ze sa uz snazime o druhe a chcem 2 materske za sebou.. tiez sa uz teraz hnevam, ze sme nezacali so snazenim skorej, ale na druhej strane viem, ze sa skor ani nedalo. prveho som rodila sekciou a tam sa odporuca pockat tie 2 roky. okrem toho sme mali len nedavno svadbu a nechcela som byt nevesta s rannymi nevolnostami 🙂

mukesina
4. nov 2011

@zabka88 no necham sa prekvapit, ale aj tak tomu nedavam velku sancu, a ty ako>citis nieake priznaky?

rysauka
4. nov 2011

@dajaja aj ja som mala cisársky a kopu iných zdravot. problémov, no nás sa skorej pýtajú kedy bude druhé

zabka88
4. nov 2011

@mukesina ani nie, ten vaječnik ma pobolieva aj chrbat, ale to je skôr z tej ovulky a prsia už ani neriešim lebo tie ma pobolievaju cely cyklus mam taky pocit🙂 to už úraduje fantázia... ale ako píšeš nechajme sa prekvapiť 🙂 tak ako baby vyšie písali i tak to príde vtedy keď to budeme najmenej čakať 😀

rysauka
4. nov 2011

@zabka88 a kedy budeš robiť test?

mukesina
4. nov 2011

@zabka88 tak tak, len to cakanie je katastrofa, vzdy pozeram ci nevidim nieaku zmenu hahah 🙂 blba som no co uz.

mukesina
4. nov 2011

@zabka88 mna bolia prsia ale halvne lave :( a to o dost, steklia ma dost prsia teraz. boli ma podbrusko, obcas aj pichne , tak som zvedava ci to uz ide mrcha alebo co 🙂

zabka88
4. nov 2011

@rysauka sme sa zhodli s
@mukesina že sa neoplati pred dátumom mrchy, tak otestujem až 10, teda keby meškala ..
@mukesina si vobec neni blba, to sme vsetky take tu 🙂 clovek sa viac sleduje, to je normalne si myslim, a tie priznaky sú tiež také že by mohlo aj nemuselo.. vydržme a budúcitýždeň uvidíme 🙂 ale to čakanie..

mukesina
4. nov 2011

@zabka88 ved to, to cakanie ma raz asi zabije 😀 , hadam sa aj my raz dockame nie?aj ostatne snazilky na tejto stranke 🙂

zabka88
4. nov 2011

@mukesina tak tak, však sme si tu slúbili že to dáme do Vianoc 🙂 pekný víkend baby, balím to, v pondelok vás prídem kuknúť čo nového sa udialo 🙂

anastacia242
4. nov 2011

@asemilka hmmm, príznaky boli a dnes uz som dostala-resp. uz špiním, ako si skor..no co už .........
😠 😠 😠 😠 😠 ...takže pokračujeme....

asemilka
4. nov 2011

caute 🙂 vy ste toho zase popisali... 🙂 idem vas citat pomaly

asemilka
4. nov 2011

@nufacikmi mojmu to vydrzalo tyzden... 😀 potom povedal, ze kazdy druhy den staci 😀 😀
@ivcek a kedy si mala dostat mrchu? ja som nejako stratila prehlad, ze kto kde kedy a taaaaaak 😀

kikusik88
4. nov 2011

no my uz zaciname mat plodne dniky tak to bude sexi vikend 😉

asemilka
4. nov 2011

@orchis co sa toho tehu a svadieb tyka...tak zakon schvalnosti hovori, ze ano... budes tehu tak, aby si tam nesla 😀

linibini
4. nov 2011

ahojte babizne.) na budúci týždeň majú prísť plodné dni, manžel má ránky, tak sa tešíme 😵 držte palce aj na nohách, nech priletí bocián

asemilka
4. nov 2011

@orchis ovu testy maju roznu citlivost? som nevedela...ale mozem ti pozriet, ake su tie moje, ked chces 🙂

asemilka
4. nov 2011

@linibini drziiiiiiim 😉

terezka1631
4. nov 2011

@mukesina ahojky, vobec nie si blbá, to sme tu asi všetky také 🙂 ja mám dostať mrchu zajtra tak som silno zvedavá....

mukesina
4. nov 2011

@terezka1631 dakujem ti 🙂, tak hadam ze ju nedostanes 🙂 ako sa citis?

yasmin0001
4. nov 2011

@orchis Dakujem, no s tym datumom je to tak, ze kazda tehu kalkulacka mi ho vypocitala inak a este k tomu som mavala aj nepravidelnu MS, takze presne to nebude, tak som si vybrala takyto pekny... 😅
V pondelok pojdem uplne prvykrat k lekarovi, dufam, ze mi spravi aj sono, no tomu srdiecku velku nadej nedavam. Bojim sa, ze je skoro, ale dufam, ze aspon vak tam bude 😵 😵 😵
Test som si robila este aj dnes, ciarka hned nabehla a robila som si aj digitalny test a ten ukazal, ze som take 2-3 tyzdne po oplodneni. Zda sa mi to ale malo, malo by som byt viac tehu, ale vela vela pijem a chodim vela vela cikat, tak to HCG je dost zriedene si myslim.
Zajtra budes robit testik? Nooo dobre, ze si si to u nas v julovkach ocihala, ohrievam ti tam miesto 😀

terezka1631
4. nov 2011

@mukesina cítim sa už týžden tak čudne, pobolievalo ma brucho, mala som taký hnusný hrudkový výtok ale ja už neviem či si to nenamýšlam tie pocity ako každý mesiac....snažíme sa už vyše pol roka a velmi by som si želala aby sa to do vianoc podarilo.... 🙂

monika2712
4. nov 2011

@orchis ja som mala rapiclear ale netusim ze ci su rozne citlivosti...?? mali aj tak iba tieto v lekarni a potom este ten mikroskop na sliny, ale na tom som pocula dost divne nazory, ze sa tym vraj neda velmi dobre riadit.

mukesina
4. nov 2011

@yasmin0001 pozeram, ze mas krasny datumik porodu 🙂 vtedy je moj manzelik narodeny 🙂, tak prajem vela stastia, ale hlavne blahozelam k malej fazulke 🙂

aadulik2110
4. nov 2011

@terezka1631 budem držať palčeky a verím, že dostanete vianočný darček 🙂

mukesina
4. nov 2011

@terezka1631 ved to ani ja uz neverim priznakom a pocitom, tiez sa snazime uz pol roka a zatial neuspesne :( .hadam, ze do vianoc sa nam to podari.ked nie tak ked prideme domov na svk tak pojdem hned ku gynge nech mi ona povie ako som na tom, nech mi da nieake lieky na podporu plodnosti. tiez ma pobolieva podbrusko ako pred MS, prsia ma bolia, ale lave viac, aj svrbia ma , pred dvoma dnami som mala taky vytok tak neviem ze co to je. musim, len cakat do 9.

aadulik2110
4. nov 2011

@linibini s tým bocianom mám skúsenosť :D my sme boli na víkend v Tatrách, tam sme sa snažili a mala som takého tušáka, že sa vydarilo a keď sme sa vracali domov, tak sme sa zastavili napapať v jednej reštike, kde mali na komíne spravené hniezdo a mali tam rodinku umelých bociánov ... sa mi páčili a tak som si ich vyfotila o 3 týždne na to som už vedela, že som tehu a manžel mi povedal, že to vďaka tej bocianej rodinke :D aj keď bola len umelá

ktore
4. nov 2011

babenky ja chcem uz ovu teraz a nie v stredu...jojojojojoj budemmmm plakat

asemilka
4. nov 2011

porazi ma...mam poskladane puzzle, cakaju na zlepenie a co spravi moj manzel s lizou, nasou mackou... rozkopu ich... ☹chce sa mi plakat ☹ ☹