Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
caute, ja sa tiež hlásim k čakajúcim mrchu tento týždeň ( v štvrtok), v nedelu som to nevydržala , som sa testla a nič ... úpla beloba ☹
@orchis a uz mas aj nejake PMS citaky ci nic... mozno si len mala posunutu ovulku a preca to este pride 😉
mne uz pomali mrcha aj konci ale drahy vcera umyval auto na tej kose v studenej vode tak ma seknute krize takze ja sa mozem na vecer tesit jedine ze ako mu dam masaz... lebo dnes som ho musela aj do auta nalozi pomali aby sme dosli do prace nejak :D... uf no v podstate to nieje vobec smiesne.. chudatenko moje...tak sa musim o neho starat aby bol do soboty na tu svadbu fit... som sa tesila ako si vyhodim s kopytka 🙂 a hlavne odreagujem a trochu posnazilkujeme ked uz ideme na cely vykend... tak dufam ze mu to prejde....
@orchis asi hej, i keď to už bol 24 DC, ale aspoň ma už tie bolesti vajičnika prešli, lebo cely vikend to trvalo už som toho mala dosť. asi po mrche skočím predsa len k ujovi gyndošovi či som predsa len neprechladla.. ale čítam že i ty si mala dobré bolesti, dlho trvali tie krče, ešte ich máš?
@mukesina keď ja sa nerada testujem., vždy mi je potom smutno že zas nič.. a najhoršie ako som sa rozhodla že už manžela tým nebudem stresovať, tak som sa normalne potajme vykradla na zachod, ani som snim otom nehovorila.. je mi to divne takto robiť tajnosti ale nechcem aby bol aj on sklamany, však psychika a tak..
@oskvarka no ak som mala posunutu ovulku tak som v r.ti 😀 po 17 DC uz nebol ziaden keksik 😒 je to moja chyba, lebo som mala tie bolesti a tak som nechcela a potom som bola stale nejaka unavena. ale cestne iskrickove, ze nasledujuci cyklus ideme do uplneho vycerpania 😉
tak to ta chapem. treba sa o neho poriadne postarat, snad aspon pracuje niekde v teplucku a nie vonku? 😕 ten moj tiez minulu zimu chodil do prace s bolavymi krizami, normalne som ho chudatko lutovala 😒 no ale ten moj to aj dost vyuzil, zahladel sa na mna tymi ocickami a ze ci mu neurobim kavicku, neprinesiem vodicku potom cokoladu.....no povedz nie ked to tak smutne kuka 😅 ale tak vecer si ho pekne pomojkaj a vymasiruj a do soboty sa urcite da do poriadku 😉
@zabka88 si taka ista ako ja 🙂 tiez som sa rozhodla, ze ked mi bude meskat mrcha, tak si ho pojdem potajomky kupit a si ho aj potajomky urobim 😀 doteraz stale manzel so mnou testoval a potom bol sklamanz, tak radsej nech len ja som sklamana. ale hadam, ze sa na uz konecne zadarilo 🙂 a uvidim 2// 😀
@orchis no presne chlapy maju akysi talent na tie psie oci... pracu ma aj vonku aj nie ako kedy potrebuje roby geodeta takze niekedy do tej kemri vonku musi aj keby sa mu nechcelo ale zase ked sa mu neda tak ma aj vela v kancliku roboty .... tak snad to bude ok... ved som mu rano aj snurky musela zaviazat aj ponozky obut... jooj starneme no co uz ... uf...
... no ale ved 17 DC je celkom dobre cislo to su minimalne 3 dni k dobru ;) ... este sa moze stat 🙂
@zabka88 no ja som tie bolesti mala na 19 a 20 DC takze mozno to boli ovulacne, aj ked je to len druhy mesiac co mam bolesti niekde cca v strede cyklu tak neviem ci je to ono ale no co ineho by to malo byt 😕 ja som ich teda mala len dva dni a z toho len asi pol dna boli tie bolesti take poriadne. odvtedy nic. aj ty si to mala len dva dni? ale ty vies kedy si mala ovulku, nie? teda, ze toto nebola ovulka 😕
@mukesina 🙂 ja som ten typ že ked sa na niečo zameriam tak si idem po tom, len mi chvilku trvalo kym som zistila že v tomto je to skorej na škodu ☹ a v ramci tohto spoznavania všetkeho som začala hrozne vela o tom čitať a zaujimať sa o všetky procesy a mojho draheho to dost stresuje, akoby mal pocit ze nejako zlyhava ked sa nedari,pričom je to sprostosť, lebo však prirodu neovplyvniš.. tak som sa rozhodla že to prestanem siliť a radšej sa vam tu pridem vyrozpravať (teda ked ma tu znesiete 🙂) ty nečakaš v stredu, že? 🙂 sííííílno držím palčeky aby neprišla a aby to boli // 😉 a máš pocit že by to mohlo vyjsť teraz?
@oskvarka tak ten tvoj sa takto zaujima...to mas dobre, ja som konecne vcera vycistila zaludok tomu svojmu, tak sa ma hned zacal vypytovat, ze ako sa mam a co citim a pod. no to som zvedava ako dlho mu to vydrzi 🙄 ale ja som neustupciva, vyrastala som medzi chlapmi tak viem, ze ked od nich nieco chcem tak si to mam vypytat a niekedy priam vybojovat 😀
@zabka88 no aj mojho to dost stresujw :( , no tusaka neviem ti povedat. uz ani priznakom asi neverim.nofakt neviem ci som alebo nie.poboliea ma podbrusko ale skor taka nie cela bolest ale taka pichava, obcas ma tak v strede chrbta boli,;potom krize , katastrofa. mam biely hlien tak ja fakt neviem. a ty sa ako citis?
@orchis hehe mi sme mali taketo temi pri pripravach na svadbu lebo romantickou ziadostou o ruku sa draheho organizacne schopnosti tejto veci akosi vytratili :D... hehe ale zvladli sme to nejak... ale musela som ho cistit par krat ... ze sme sa asi za nas svtah tolko nesekali ako pri pripravach :DD... skratka to nebola jeho salka kavy chudatenko ale na mna toho bolo vela tak zial nemal na vyber.. ale moznost tehu ho velmi zaujima stale takze ohromne zlaty az mu musim casto vraviet nech si nerobi falosne nadeje lebo amm strach ze bude moc sklamany...
@orchis praveze ja som nemala anit ak krce, ako intenzivne pobolievanie okolo vajecniku ale cez vikend už bolo aj cele podbruško a bolo to tri možno aj štyri dni.. sme sa v piatok zhodli že by to mohla byť aj druha ovulka lebo niečo podobne som mala 10 DC, vtedy to bolo len deň či dva.. už v tom mam chaos, lebo aj hlieniky som mala, len neviem či tie spravne ovulačne či nedajbože nejaky zapal alebo prechladnutie.. ale zas keby to bol zapal tak by boli nejaké žltkavé alebo nejako inak farebné nie?

@orchis
ked neviem...😀 lebo stale cakam ze ta mrcha dojde....😀 mam take pocity...
vcera vecer som si uz nachystala ibalgin ku posteli...😀
Dnes som 30DC...ale ak nepride do zajtra tak asi testnem....
😝