icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ivana82
7. nov 2011

@zabka88 on tvrdi, ze na maleho ma malo casu pokial vyrastie, prichadza o 4tej poobede, maly ide o 8mej spat, plus vikendy a niektore sviatky sme spolu... 🙂 spolocny program...co to je? nepamatam, kedy sme boli naposdledy sami ani len v nasej posteli, lebo mame velmi ziarlivu antikoncepciu, ktora si vyzaduje nasu pozornost 🙂
@orchis ja nechodim von s nejakou presne vymedzenou periodicitou, ked citim, ze mam vsetkeho dost, tak aspon na dve - tri hodiny vypadnem aj sama po nakupoch a tak... 🙂 a potom som pokojnejsia 🙂 snad budem coskoro pozerat na takyhto nakupoch vecicky pre dievcatko 🙂 alebo nove pre chlapceka 🙂 😉

monika2712
7. nov 2011

@orchis no nejde ani o to ze unaveni, teda manzel urcite bude vypnuty lebo ma anglinu ale este aj pride neskoro domov.. tak uvidim.. rozmyslam ze ked test nic neukaze, tak to nebude silit a bude stacit zajtra.. ak bude pozitivny, tak urcite este dneska chcem.

orchis
7. nov 2011

@zabka88 cyklus mam taky od kedy sme boli na navsteve u mojej buducej svokry 😀 ona nie je zla len mam z nej mindraky, je to velmi tvrdohlava osobka 😕 ked sme sa od nej vratili tak hned som dostala migrenu a este asi tyzden mi nehorazne vypadavali vlasy 😀

orchis
7. nov 2011

@monika2712 tak nezabudni dat vediet ako dopadol testik 😉 som fakt zvedava, ze aku silnu tam budes mat tu ciarku 😕

orchis
7. nov 2011

@zabka88 no 4 dni je dost 😕 ale tak ked to preslo tak nestresuj sa kvoli tomu uvidis ci pride mrcha alebo nie 😉 predpokladam, ze teraz sa uz citis ok, nie?

ktore
7. nov 2011

no baby nie na lavej ma picha ale dost ma zacalo na pravej pichat.to na lavej bolo len akesi nic.snad sa to aj uvolnuje.sex bol vcera rano a predvcerom v noci takze po par hodinach nebudu spermijky ani dozrete.tak neviem.manzel neni ani doma dnes ani do konca tyzdna.joj.dnes keby sa uvolnilo to by este bola akasi nadej keby sa nejaka zrela spermijka nasla.som zvedava ako to dopadne.nech je rano a nech uz meriam teplotu.nech sa aspon trochu zvysi.

ktore
7. nov 2011

@monika2712 minuli mesiac si mala aku po ovu?tak ju budes mat asi aj teraz taku

ktore
7. nov 2011

@monika2712 ja som mala nizku teplotu rano len 36.1 a zacala som mat mokro.ale nie ako bielok.teraz citim sucho.mozno mas aj telesnu teplotu zvysenu alebo si prechladnuta a ani nevies zato je vzdy bazalna vyssia.mna teraz picha v jednom kuse a do ovu mam dva dni.mozno to pichanie je skvor neviem

monika2712
7. nov 2011

@ktore no takze, minuly mesiac som mala pred ovu 36.7 dva dni, po ovu pomaly stupla az na 37.2 behom dvoch ci troch dni.. teraz mam 36.8 uz druhy den.. Spravila som si teraz aj ovu test a bol tam len duch slaby.. ale vaham, lebo moc bol pomerne ciry, hoci som sa snazila moc nepit od tretej.. aj ta kontrolna ciarka bola taka slabsia, ale je to iny test, pepino, tak mozno su slabsie ako tie rapiclear.

Inak mne sa tie bolesti dneska teda pekne vystupnovali, ako fakt ma boli cele podbrusko, raz vlavo raz vpravo a mam pocit ze ho mam aj nafuknute...
No tak ci onak.. myslim si aj zajtra bude este cas, kedze ten hlien bol bielkovy iba chvilu, teraz vecer uz zase skor vodnaty... no a rano idem na to sono gynde, takze ona mi stopercentne potvrdi ze ako som na tom s ovu. Tak dneska to asi vzdame, ja sa s tymi bolestami ani moc necitim na to, tak len dufam, ze do zajtra aspon bolesti ustupia.

monika2712
7. nov 2011

@orchis no iba duch bol.. takze este je asi cas.. tak zajtra uz urcite pojdeme na to 🙂

monika2712
7. nov 2011

No baby prikladam test, aby ste mali predstavu.. aj ta kontrolna palicka je pomerne slaba.. mam testnut znova neskor?

asemilka
7. nov 2011

@monika2712 ovu sa blizi 🙂

asemilka
7. nov 2011

@monika2712 este som zabudla, ja ked som mala takuto palicku tak do dvoch dni som mala take vyrazne palicky, ako som naposledy pripla test 🙂

monika2712
7. nov 2011

@asemilka no tak pocitam s tym ze najneskor v stredu to bude, kedze uz dnes tie bolesti aj ten duch.. zajtra mi gynda hadam povie, ze ci uz dozrievame a kedy sa uvolni.. tesim sa! 🙂 tento mesiac nam to musi vyjst.. 😉

asemilka
7. nov 2011

babule... pred chvilou som prisla domov... som riesila ziadosti klientov a aj tak som to nestihla doriesit... 😒 😒 co tu inac mate noveho?

monika2712
7. nov 2011

@asemilka nikto tu nie je ;( ja cakam uz hodinu kym niekto nieco napise.. a nikto nic.. len ty si sa ozvala.. tak hadam pridu aj baby neskor..

asemilka
7. nov 2011

@monika2712 ja by som povedala, ze o par dni budes mat 2 viditelne palicky 🙂 ale nezlakni sa. nemusia byt uplne rovnake. mam kopec kamaratiek, ktore mali pocas ovu takeho ducha, ako mas teraz ty a boli z toho vonave uzlicky o 9 mesiacov 🙂

asemilka
7. nov 2011

@monika2712 si veceraju 😀

monika2712
7. nov 2011

@asemilka ja som testovala minuly mesiac, a z 5 tich bol iba jeden pozitivny a to bola velmi silna ciarka, viac ako ta kontrolna, ale ostante boli biele, ani duchovia..

asemilka
7. nov 2011

@ivcek este mohlo byt skoro...kamoska mala ducha po 10 dnoch meskania... a uz ma viac ako polrocneho chalana doma 🙂

asemilka
7. nov 2011

@monika2712 ja som mala tiez teraz silnejsiu, ako minuly mesiac... ale vela podla mna zavisi aj od koncentracie toho hormonu...

monika2712
7. nov 2011

@asemilka alebo snazilkuju 😀 😀 aj ja by som ale manzel tu budu az o hodinu.. a uz nebude asi vladat po celom dni. nevadi.. aj zajtra je den a este nebude urcite neskoro.. dnes osm len 11 dc, takze zajtra je asi najlepsie zacat, potom zas obden, ale rano budem mudrejsia, len dufam, ze kontrola dobre dopadne.

mukesina
7. nov 2011

baby co si davate ked vam je od zaludka zle? asi neurobim dobre ked pojdem teraz cvicit co?

monika2712
7. nov 2011

@asemilka no ja mavam poobede dost ciry moc.. lebo cez den vela pijem a aj ked som od tretej nepila, iba deci dzusu, tak o siestej bol aj tak skoro ciry.. tak neviem ci aj to nemoze ovplyvnit ten vysledok.. ale dnes som bola strasne smadna, tak som musela pit aj poobede..

monika2712
7. nov 2011

@mukesina a z coho ti je zle? najlepsie nejake bublinky, pivo alebo taka ta ze Iskra alebo jak sa to vola..

mukesina
7. nov 2011

@monika2712 no ja neviem z nicho nic mi prislo, jedla so naposledu o 4 a teraz som prisla z prechadzky domov a sedim a mi je zle :( , mame ist teraz cvicit tak neviem ci ist ci nie :( .no mineralku piijem, tu iskru nemame nie som na SR

mukesina
7. nov 2011

@monika2712 noooooo tak mozes o chvilu snazilkovt 🙂 podla mna ajtra by st euz mohli 🙂

monika2712
7. nov 2011

@mukesina ani pivo nemas? to je pre mna najlepsie na zaludok... no to cvicenie by som asi neriesila radsej, bude ti skor horsie ako lepsie..
hej zajtra zacinam plodit 😎

asemilka
7. nov 2011

@mukesina sodu bikarbonu... alebo trochu perlivej mineralky. a cvicit by som asi nesla...
@monika2712 uvidime, kolko bude augustovych miminiek 😀
@monika2712 skus urobit test zajtra rano, ze co to spravi 🙂

mukesina
7. nov 2011

@mukesina tak drzim prsteky nech tento mesiac to uz vyda