Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@anastacia242 no asi v stredu je ovu.. myslim si .. uvidm zajtra co povie gynda, idem na sono.
@anastacia242 inak na vypocet sa spoliehat.. no neviem. mala si aj ovu priznaky nejake?? lebo mne vypocty vsade vychadzaju inak.. takze radsej sa riadim priznakmi, hlienom. bolestami, teplotou.. a uz aj ovu testami 😀 som sa chcela na ne vybodnut tento mesiac ale nedalo sa..
k DNP je tu na MK tema... Dobrovoľné nemocenské poistenie
ak sa vam chce citat 🙂
jej baby, tu to fici...ja som sa akurat vratila z kurzu...mne plodne dni mam pocit prefrcali, dnes je 17.DC - teda sanca este je ale ta poovulacna pravdepodobne. hlavne sok, ze od piatku nevidim ani stop po hliene...was? to je u mna neobvykle, moje telo sa nejak chova inak ako zvyklo 😠
@monika2712 vieš čo, sa mi zda, ze v piatok som mala ovu (podla netu som mala v nedelu mať -2dni na to) takze to neni tak daleko...lebo rano jak som vstala som mala priesvitny hlien..az jak som isla rano na WC na pyžamo mi stieklo..žeby to bolo ono?? ovulka?
jeeeeéééj lienka mi tu liieta...som ju položila na notebook 🙂 🙂 🙂 sa mi tu prechádza...žeby znamenie??? 😀 😀 😀 😀 😀 teplo je su premnožene 😅 😅
@anastacia242 mozno ano 🙂 u kamosky to bola vrana na okne 😉 sice v decembri sa ti to kludne moze stat, ze ti vrana sadne na parapet... ale ma doma 4 mesacneho krpca 😉 😀
@anastacia242 no tak to asi bolo oni ten hlienik ale on moze byt taky niekolko dni po sebe.
@monika2712 mala som aj pichanie v podbrusku a tepl.nad 37stup.bola.ale vies, ze nemeriam denne... ked teraz uz som z toho jelen 😒 😒 lebo, septemb. mens.cyklus bol 30dni, okt.28 a teraz uz po 25 dni cyklu som dostala mrchu..tak teraz ako vyratať? 😖 podla coho sa mam riadit?
@asemilka no, uz je po lienke ☹ ☹ moj čivaviak sa s nou chcel pohrať a šťuchol do nej pazúrikom..neprežila 😒
@anastacia242 ja mam doma taku macku... ulovi vsetko, co sa hybe... casto krat aj nase nohy 😀 kebyze zijeme v dome, tak by z nej bola lovkyna 🙂
@monika2712 niekolko dni po sebe som ho neregistrovala len v ten den-ráno bol taký výrazny..nie výrazný, ale očividný až na pyžame
@asemilka nebojíš mačiek?? ja ked som bola tehu( neuspešne)a a som zbadala vonku mačku, až som zastavila a čakala nech prejde..neviem mam v sebe taký pocit, mam zafixovane, ze ked sa zena snazi otehu alebo je tehu má sa vyhybat mačkam, aby nepotratila...
@anastacia242 nebojim. ja ju mam doma uz tri roky. uplne zaockovanu...a macky su schopne sirit toxoplazmozu len do cca roku veku, resp. do dosiahnutia svojej pohlavnej dospelosti... a dokazu tie zarodky sirit len raz. potom dostavaju imunitu... ale urcite by som teraz nechytala na ruky hociaku macku zvonka... nevies, cim sa zivia, kade chodia... toxo totiz macky mozu sirit, ked sa krmia surovym masom napr... ked hrabu v zemi... skor mozes toxo dostat zo zle upravenych vajec, masa, konenovej zeleniny, nikektorych druhov ovocia... ono je toho vela. svojej macky sa nebojim, ale taku z vonka by som nechytala... moja surove maso nelubi... ta si pocka, kym jej ho uvarim 😀 ale najviac lubi suche granule a sem tam kapsicku 🙂 a varenu mrkvu a zemiaciky 🙂 a olivy a cipsy... ona ma celkovo divne chute 😀 ja uz som si o toxoplazmoze zistovala, ked sme si ju brali 🙂
@chelonka ahojky, gratulujem pozerala som foto...aj srdiečko si už počula na sono?? 🙂
@asemilka presne ja som nahodila hentaký postoj, na čo sa trápiť nejak bude, peniazky nasetrene mame a keby prislo k najhorsiemu tak máme s manželom obaja ešte aktívnych a produktívnych rodičov, neže by som sa na nich spoliehala ale tak je dobre mať takú poslednu rezervu ak by sa niečo vážne stalo, bo nikde nemáme záruku už ničoho.
@anastacia242 juuuj ešte nie, ale teraz idem vo štvortok na kontrolne sono tak dúfama, že ho už budeme počut 🙂
@asemilka no ved mi tu vonku mame také mačence vykrmené...ze este aj moj maly čivaviak sa ich bojí 😀 😀 😀 😀 ani sa nečudujem šak sú 3x vacsie ako on.....tak jasne ak ju mas zaockovanu a ľúbi olivy a čipsy tak to je ok 🙂 to je človekomačka 😀 ja tak volam mojho psa človekopes - lebo zjedol by všetko čo vidí, že aj ja... 😀
@chelonka tak mi prosím potom napíš, aby som sa tešila s tebou...a verím ze bude v poriadku 🙂
@anastacia242 ja si doteraz pamatam, ako sme si ju 5 tyzdnovu doniesli.. krpata bola. na postel nevedela samozrejme vyskocit ani zoskocit z nej.. a polozili sme ju na postel, vyjedali cipsy... a po chvilke sme obaja isli po nieco do kuchyne... a pocut sustanie sacku... a ja ze co to jeeeeee... pozriem na postel a nasa liza vlezena v sacku s cipsamy a chrume 😀 tak kurnik granule to este nemoze, ale cipsami sa pcha 😀 a ten vyraz v tvari aky mala, ked na nas z toho sacku pozerala 😀 😀
@asemilka ja síce mačku nemám, ale presne si to napísala, veľa ludi ma znich potom neprirodzený strach ved bolo na Slovesnku vedecky dokazané, že ludia čo boli týmto nainfikovaný tak to nedostali od mačky, ale zo zle upraveného masa!!! a pokial ide o nejaku macku tulavu žijucu vonku tak pokial sa jej ludia nechytaju zadku a dodržiavaju základné hygienické navyky tak je všetko v poriadku.
a mám vela ludi čo maju doma macky v byte a tý všetci si dali ešte ako malým mačkám robiť špecialne testy priamo na to či to ta mačicka nema v sebe.
@anastacia242 jeej jasné že napíšem, si zlatá 😀
@chelonka aj ja Ti blahozelam k dvom ciarkam 🙂. Prajem vsetko dobre 🙂

@chelonka pekne si to napisala s tou demografickou krizou... moje slova 🙂