icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

linuska1
10. nov 2011

@esmemia

aj dnes mam len slabuckeho ducha..:(

zabka88
10. nov 2011

caute baby, takze hlasim u mna dnes 28 DC a zatím nič.. ale vaječniky furt pobolievaju, raz jeden raz druhý.. akoby sa nevedeli dohodnúť ktorý je tento mesiac na rade 😀 😀 😀

katie1
10. nov 2011

@zabka88 aky mavas dlhy cyklus a kedy testujes?

zabka88
10. nov 2011

@katie1 28-30 dnovy, takze este mam casuuuu 🙂 a čo ty?

katie1
10. nov 2011

@zabka88 ja som dnes 25DC 🙂 Planujem vydrzat do utorka, nech som aspon 30DC! No ale zacinam byt netrpezliva, tak neviem, ci nevyskusam uz v nedelu 😀
Ty neskusis cez vikend testnut?

esmemia
10. nov 2011

@zabka88
@katie1 no babulky som zvedava na vysledky testov 😉
@linuska1 moja ,ja uz tym ovu testom moc neverim a potom co tu pisali @ktore a @monika2712,uvazujem,ci si tento mesiac vobec dake kupim ,ak ano,tak od cca pondelku by som mala zacat testovat

zabka88
10. nov 2011

@katie1 ani nie, podla mna zbytočne, čo som tu čítala na MK niektoré baby testovali až týždeň po zmeškaní, velmi malému počtu žien sa ukáže skôr ak v den predpokladanej mrchy.. a máš aj príznaky také čo by nasvedčovali že si? sorry ak si to už písala, nečítala som posledné stránky

monika2712
10. nov 2011

@esmemia nooo.. ja by som uz asi nekupila... 😒 kasli na to, ak si vies odsledovat hlienom, bolestami, teplotou.. cim kolvek inym... tak kasli na testy.. vyhodene prachy..

katie1
10. nov 2011

@zabka88 to ano, mam priznaky. Ale psychika je svina 🙂

zabka88
10. nov 2011

@katie1 no, my sice snazime teraz len druhy cyklus ale už si vsugerovavam take priznaky aké som teda nikdy nemávala .-) hehe, fantazia učinkuje 😀 😀 ale skús vydržať určite, mohlo by sa ti stať že budeš ale testik ti to ešte neukaže.. škoda by bolo..

nessy
10. nov 2011

@katie1
ja uz mam kupene dva testy,tak uvidim dokedy vydrzim cakat 😀

katie1
10. nov 2011

@zabka88 no presne 😀
Mas pravdu, toho sa presne bojim... Musim sa zatat a vydrzat do utorka! 😉

zabka88
10. nov 2011

@nessy z tohto dovodu si ich nekupujem radsej do rezervy 🙂 privelmi by ma to pokusalo..

esmemia
10. nov 2011

@monika2712 ved totok,ze teplotka ukaze az ked je po ovu a hlien za posledne dva mesiace bol taky kadejaky,ale vydrzim to nejdem sa sledovat az tak tento mesiac ako som si slubila 😉

katie1
10. nov 2011

@nessy Ty mas ake dlhe cykly?

katie1
10. nov 2011

@zabka88 @nessy aj ja mam doma nastastie len jeden mamatest 10 🙂

nessy
10. nov 2011

@katie1 ake je pocasie :D
odkedy nemam tabletky tak vselijake,uz som mala aj 24 dnovy,aj 30

zabka88
10. nov 2011

@katie1 ja uz nemam žiaden 🙂 som si minula posledný ked som neodolala minulý víkend 🙂 ale bojím že i tak mrcha dorazí tento víkend, nežeby bola vítaná.. takže asi ani nestihnem kupit další 😖

ktore
10. nov 2011

@esmemia
@monika2712 ak si kupite testy tak aspon 5 dni testujte pred.mne uz dnes ani dusik nebol takze to prebehlo skvor.ale citila som to na tych bolestiach

nessy
10. nov 2011

@zabka88 sak to poznam,ale mali vyhodnejsiu cenu :D
no nekup to 😎

ktore
10. nov 2011

@esmemia ak mi to prebehlo este predvcerom lebo vcera uz tam bol len slaby duch a veser uz nic tak ovu prebehla v utorok to by este spermijky dufam prezili od nede,i rana.

esmemia
10. nov 2011

@ktore no je tam nadej uvidime ak abude teplotka a priebeh tieto dva tt

ktore
10. nov 2011

@esmemia dakujem ti

esmemia
10. nov 2011

@ktore Za malo moja 😉 😵

zuzanageratova
10. nov 2011

heh mesiac som tu nebola a ako sa tu to snazilkovanie rozbehlo 🙂 u nas sa nic nezmenilo stale sa snazime 🙂 no mozno to tento mesiac vide cele plodne dni sme makali 😀 a teras ma uz 3 den bobolieva brucho..hm..zeby sa uhniezdovalo?

ktore
10. nov 2011

baby ja by som najradsej prespala cely den.

ktore
10. nov 2011

@zuzanageratova a kolkosi po ovu?mozno to aj malilinucke co sa tachce nejak zahniezdit mamulienke do brusicka

nessy
10. nov 2011

@katie1 no uz ma zacalo aj brucho pobolievat,takze nevidim to ruzovo ☹

zabka88
10. nov 2011

@ktore hovor mi o spaní 🙂 chrrrr ...
@nessy ako pobolievať? tak mrchovo? 😲 ☹

nessy
10. nov 2011

@zabka88 noo praveze ani neviem,mna skor pred babskymi bolia krize a sem tam ma zaboli aj podbrusko ale malokedy a ked som bola tehotna tak ma pobolievalo tak viac a to ma aj teraz tak viac pobolieva ale neviem,aj prsia ma tak viac bolia