Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@linuska1 Ahoj, dnes Ta manzel nachvilu neprisiel pozriet a rozveselit🙂?
@ktore moja, tie ovu testy moje stali 8 eur,a bolo tam 5.
Tyzden meskania,tyzden tesenia...a dnes buuuum...je po radosti. a Moj drahy mi to vobec neulahcuje. Dievcence vysvetlite mi co su to tie ovu testy kde to kupit a co to stoji ?
tak konecne som si vas docitala 😕 bola to drina takto na vecer 😉
@monika2712
@ktore
terz uz vazne len vylozit nohy a cakat 🙂 aspon tyzden bez sledovania a nervozity 😉
taka otazka baby, dnes rano som mala trosku viacej krvi na toaletaku ale potom pocas dna len velmi tamvy vytok na intimke, no pomerne vela toho vytoku. teraz neviem ci je dnesok moj 1DC alebo stale mam cakat na taketo normalne krvacanie? 😕 inac neviem ci som to mavala aj predtym, ale prsia ma nielen bolia ale mam ich aj naliate a malinko vacsie. mam prirodzene silikony 😀
@orchis noo moja len ci ty nie si tehu nahodou 😀 ja som mala tiez minule prsia naliate jak blazon.. teda vtedy ked som bola tehu.. a spinenie je tiez priznakom...
@ktore poslala som ti spravu..
@monika2712 citala som len zu nevidim rano ti napisem.a j s mojou teplozou
nie.. nemam kazdy den vianoce..🙂) zajtra vecer uz pride domov... 🙂 dufam..🙂 aj ked ani neviem ci som uz ovulku mala alebo len budem mat.. vcera na teste bol len duch.. som myslela ze dnes naisto.. ale dnes tiez len duch... ale ani minuly mesiac mi normalne test neukazal.. len duchov... tak neviem....
ahojr bebnky tak zjtra dajte vsetky sem garfy dobru noc
ja objednavam ovu testy z anglicka.. funguju ako tehotenske.. namocia sa do mocu... jedna ciarka negativny dve ciarky pozitvny.. teda ovulka..🙂 u nas su dost drahe.. 5 ks okolo 7-8 eur.. z ang mam 40 ks ovulacne + 20 tehotenske s dopravou za 12 eur...www.homehealth-uk.com
@ktore jasne ok moja, dobru... ostalo mi z toho vsetkeho divne, smutne.. 😒
@monika2712 si zlata 🙂 no ono je to asi az prilis velke spinenie na tehu 😉 a ja nemam ziadne priznaky a test som mala v pondelok negativny. mne sa aj predtym niekedy tak tazko rozbiehala mrcha, len predtym som uz aj tieto dni ratala do noveho cyklu a teraz neviem ci to mam robit alebo nie 😕 no co sa tyka mojich prs tak to je pre mna novinka, ale mozno sa mi to stalo aj predtym len som tomu nevenovala pozornost. aj teraz som tomu uverila az ked ma to priatel upozornil. zvacsa mu ani nedovolim dotykat sa mojich prs ked ma bolia takze ani on nema ziadne podklady na porovnavanie 😀
@orchis 😉 no skoda.. ja som sa tesila ze nejaka nadejna tehu konecne.. uz by sa nam tu nejaka zisla zase..
@monika2712 no veru aj cakam, kedy tu konecne opat zasvietia niecije // 😕 ale tak urcite niektora bude v tom coskoro a je mozne, ze to budes ty 😉 zadari sa nam vsetkym 😉 ja som sa vzdala vianocneho terminu a to bezbolestne, pre mna je omnoho dolezitejsie aby som bola v pohode nechcem si vyrabat zbytocne stresy 😉 ja by som chcela mat zimne alebo jarne babo, takze sa zadari ked sa zadari 🙂 vidim, ze oskvarka a linibini nas viac-menej opustili, skoda 😒 ja sa tiez nejako velmi nesledujem a nestresujem, ale zvykla som si na vas, baby. rada si tu s vami pokecam a velmi ma zaujima aj to ako sa ktorej dari. neviem si predstavit zrazu tu prestat chodit 😉
@majenko ovu testy ti pomožu určiť kedy nastane ovulácia. Pozitívny je ak sú obe čiarky rovnako tmavé a znamená to že za 24-48 hodín prebehne ovulacia. Kúpiť môžeš cez net alebo v lekárni, len u nás sú drahé, hlavne keď nevieš kedy máš ovulku, tak sa má testovať podľa dĺžky cyklu od cca 11. DC až kým nebude plne pozitívny. Ja som tento mesiac začala testovať a už som minula 9testov(kedže nám rozhádzany cyklus) - dnes mám ducha, tak zajtra dúfam pozitívny. Takže u nás by to vyšlo finančne dosť. Preto som to objednala cez net .
@orchis no ved prave.. ono netreba nic prehanat, ale tiez som si uz zvykla, popisat, pokecat, nechat si poradit.. kopec bab mi to dodalo kopec pozitivnej energie, ineho pohladu na zivot.. .a tak... chybalo by mi to... a tesim sa s kazdou novou tehu a verim ze raz pride cas aj na mna..
ja som si povedala, ze do konca roka budeme aktivne skusat, sledovat ovu.. a ked dovtedy nic, tak potom s tym po novom roku prestaneme a nechame to na nahodu..
no idem si ja este chvilku pocitat ale asi nie dlho. po dnesnom nakupnom maratone som strasne unavena. krasnu noc vam prajem a krasne snicky 🙂
@orchis ahojky aj tebe dobru..
@ktore Ahoj, tak ja dnes zas 36.9, cize pokles..???? nerozumiem tomu. pisala som babam do temy Grafy BT, tak uvidim co na to povedia.
@monika2712 😲 tak to sa asi pojdem mrknut aj ja na to ci ti povedia, lebo som z toho jelen 😕
bré ránko baby, mám takú blbú otázku na vás, čo si meriate bazalnu teplotu, keď ju máte vyššiu stáva sa vám že aj normalna telesná teplota sa zvýši? 😲 teda či je to nejako prepojené..
@monika2712 monika ja so v posteli o siesej namerala uz len 36.5 co oprot361co bolo pred stupnutim sa tesim ze nemam znovu tak malo.ovu prebehla ale bez hlienu.hlien bol v den bolesti len taky slaby mazlavo vodnaty,akoby tiekol.ale to len rrano.

@ktore ahojj,ja som objednávala testy zo stránky: www.homehealth-uk.com/, 40 ovulačných a 1O tehotenských(10tkové) ma stálo aj s poštovným 12,19 Eur a došli mi poštou za 6 dní.