Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@zasha je to tak lepsie lebo ti budu len frflat ze hento robis inak tamto robis tak... netreba si dat do toho frflat... moja mama s nou sa dost rozpravam tak som jej povedala ze ako to je ako to chcem ako chcem dieta vychovavat a stotoznila sa s mojim nazorom a tak sa aj sprava.. nedava mu sladke ani slane co o svokre povedat nemozem aj gulas mu pchala - chlebik omoceny.. no hruza... a maleho jej na strazenie sa bojim dat bo mu vsetko napcha a nedodrzuje kedy ma papat a tak ale moja mamina robi poobede tak doobeda sa mozem spolahnut ak idem ku zubarovi albo nieco podobne ze je o nho dobre postarane... joj nadlho by bolo 😀 😀 😀
no to som len tlmocila nazor niektorych davnych kultur, nepovazujem to za absolutnu pravdu. 😉 Je to len taka mila asociacia ked si to clovek premietne na seba. Je to skor v spiritualnej rovine myslene. 😉
@deniskateniska tak to mas dobre zabezbecene 🙂 tiez by som chcela zdravo ho vychoat, co najmenej Ecok a hluposti... co najviac bio 🙂 od kremov po papanie
@zasha vsetko sa da.. ja neriesim bio nemam peniaze na to ale tak vlastna zahradka to isti 🙂) nepotrebujem aby v 20tich rokoch mal zdravotne problemy a nadvahu koli tym chemikaliam co davasju do jedla aj ked sa tomu nie vzdy vyhneme... 😉 nasla som uz aj napriklad dzusik z praveho ovocia u nas v obchode 50 % ovocia je tam sice cukor ale nic ine ziadne ecka.. bo pijeme len vodicku tak aby mal obcas dake to spestrenie 🙂 nech uz mas to babulko budes supermaminka
@deniskateniska jej si velmi zlata 🙂 dakujem ti 🙂 na chemikalie mame s mm rovnaky nazor aj aj my sa snazime zdravo jest uz dnes... tak urcite ze nie vseeetko bio, nie som az taka posadnuta, ale cim menej tym lepsie 🙂 a zo zahradky, to mas to najlepsie 🙂
Dnes BT 36,9. Poslala som mm kúpiť ešte kontrolný test, zajtra testnem a mrchu zajtra nečakááááááááááááááááááááááááám 😀 "deniskateniska" daj potom vedieť ako dopadol testík.
@cumliatko supis 🙂 urcite bude positivo 😉
joj zienky v piatok idem na dovolenku som zvedava kolko tehotiek tu pribudne kym sa vratim. ja cakam ms zajtra, najneskor v piatok tak som zvedava ako nakoniec budeme ,,dovolenkovat" 🙂
@danka.chomka myslim, ze krajsie si to vystihnut nemohla.. 😉 Pekne slova.. Deti skutocne menia rodicov.. Najma co sa tej trpezlivosti tyka.. 😉 Niet nic krajsie ako detska bezprostrednost a uprimnost.. Byt rodicom je naozaj dar, ako to niekto mudry davno povedal.. A ci menia partnersky vztah.. Ja by som to takto asi nenazvala.. Menia skor priority v partnerskom vztahu.. Pridu na svet a zrazu sa vsetko prisposobuje im. Maminy sa na tieto chvile pripravuju celych 9 mesiacov pred narodenim.. No oteckovia si tuto rolu napevno uvedomia az svojho potomka drzia v naruci.. A zrazu je toho na nich "vela".. 🙂 Ale zvladnu to.. 🙂 Niekomu to trva dlhsie, inemu kratsie.. 😉
Pamatam si ked som odchadzala s malou z porodnice a sestricka mi podavala vystupnu spravu.. Vtedy som sa jej spytala ci nemaju k dispozicii aj nejaky "navod na pouzitie dietata".. 😀 Rozosmiala sa a povedala, ze sa nemam obavat, ze to pojde samo.. a mala pravdu.. 🙂 Dnes ani neviem ako a uz mame rok a pol za sebou.. 😉
fuha,ked si ja spomeniem na nase zaciatky s mrnusom.... bola som klbko nervov,ale len k svojmu drahemu...ani neviem preco...hormony...no.drahy po narodeni veeelmi pomahal,ako tatinko je super,doma sa vedia krasne zahrat...len maleho malinko berava von a to ma hneva...bez maleho som este viac ako 2 hodiny nebola...a to je co povedat...a nas vztah...no,este stale savsetko toci len okolo maleho,niekedy sa my dvaja len obchadzame...a co sa rodicov tyka,svokrovcov nemam,tak neviem,ale ked sa nam narodi druhe,urcite chcem aby moja mamina isla k nam aspon na dva tyzdne spat,mame krasny vztah,to iste aj drahy s nou,takze problem nebude...a ta pomoc je neocenitelna v zaciatkoch...
@cumliatko nech nepride 🙂 ja som na tom podobne.. zajtra pozajtra ma prist... dufam ze nepride 😀 😀 chcela som ist kupit test ale ehm.. bola som s malym u nasich a odist od neho je hruza.. a nechcem si robit nadeje kedze prvy test bol negativny.. tak radsej pockam kym nepride mrcha 😀 😀 😀 😀 ale neda mi to a zajtra isto kupim test idem zas ku zubarovi bo mi plomba vypadla co som bola vcera robit ... mojou vinou asi 😀 😀 😀
@adula3334 no presne ako my ja som bez maleho bola max ked idem ku zubarovi 2hodky som prec, aj to uz po hodke ma hlada... mamamama 🙂
@adula3334 @deniskateniska juuuj baby.. to nezavidim.. 😒 Nastastie svokrovcov mame nedaleko a rovnako manzel malu v pohode zvlada... Prvykrat som bola s kamoskou na vikendovom wellness pobyte ked mala mala 9 mesiacov..
@genialna ako ti fajne moj romik je riadne na mna naviazany... aj ked je manzel s nim proste maly pokial sa nezbada ze nie som pri nom je ok ale akonahle to zisti konec.. inak keby sa jednalo ze je pekne pocasie a je s nim vonku mozem ist do kelu 😀 😀 😀
tak test negativny, teda asi 😅 totiz rano som si ho pozerala pri slabom umelom osvetleni a nic tam nebolo. ked som prisla domov a pozrela sa este raz, bol tam jasne viditelny duch. bud tam vznikol ako chybny vysledok po urcitom casovom odstupe, alebo som to rano nevidela kvoli slabej lampe ( ked som na test pozerala pri zazatej lampe teraz, vidiet znova nebol ). ale teplota mi stupa, dufam, ze teraz uz dam spravny odkaz na graf 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/345eff
@danka.chomka je v tom vela pravdy, ze dnes chcu mat ludia vsetko privelmi pod kontrolou, niekedy je to na skodu, niekedy na osoh. napriklad moj pripad. dnes som testovala a pritom (ne)ocakavana mrcha ma prist az v sobotu. niekto by povedal, ze mi prepina a som prilis zvedava (zvedavost si priznavam 😀 ), ale ja viem, ze to musi byt. po operacii oci si kvapkam posledne lieky, na kontrole mi snazenie odobrili, ale je dolezite zistit pripadne tehotenstvo co najskor, aby sa hned lieky vysadili 😉
@genialna tak to v dobrom zavidim...a aj si si pobyt uzila?ja sa bojim,ze keby aj niekam idem,myslienkami by som bola stale len pri mojom chrustikovi... 🙂 uz teraz mam hororove scenare na pobyt v porodnici s druhym mrnusom...a to este ani tehotna nie som... 😖 my sme na seba strasne naviazany... 😵
a ked uz som pri tom,existuje u nas ambulantny porod???este som o tom nic nezistovala,to ma len teraz tak napadlo...
@deniskateniska sme na tom rovnako,s tym,ze maly ide so mnou aj k dr,akurat ked uz som na rade k dr,mamina ho nejako oblbne a idu na chvilu prec,aby ma nevidel ze idem dnu...a tro uz niektore deticky oktobrove 2009,chodia aj na vikendy k starym rodicom...tak to si este neviem pekne dlho predstavit 🤐
@adula3334 no co uz mame male cicinky 😀 😀 😀
@deniskateniska No mm samozrejme tie testy dnes kúpil, ale naprd! 🙄 Kúpil 2 v 1 čo ani nie je problém, ale tá značka! RapidClear. Ten je akože dosť naprd, aleže dosť. Neverím mu ani to, že je tehotenským testom, nieto ešte výsledky! Tak sa zajtra ide doobeda do mesta a kúpim si mamatest - ten je number 1. A dám zajtra vedieť, čo a ako. Ináč nervózna som jak ďas! Tak silno si držme palčeky, nech tá červená mrcha nepríde a ani ďalších 9 mesiacov 😀 😀 😎 😝
@deniskateniska 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , OK neočakávame ju. Idem zajtra s mm a sestrou na nákupy do TN tak sa trošku odreagujem, malá bude u maminy a tatina. Ináč mi je stále tak divno, bolí ma celé črevo 😲 Tak zajtra ráno napíšem, že čo a ako. Jáááj, nemôže byť už budúci týždeň a všetko dľa mojich predstáv??? 😅
@cumliatko no super si ako sa to hovori ze vyraz z kopytka ci ako 😀 😀 ja sa odreagujem tak pri zubarovi, len ma serinka ze ma raz uz rontgenoval vcera a bude mi tiez robit aj zajtra - bo mi odpadla plomba a mam tam akysi vacok ci co tak to ide robit.. no a ak som tehu tak sa bojim riadne ☹
tesim sa na zajtrajsiu super spravicku 😉 😀 😀 😀 dialnica ako hrom 😀 😀 😀 drzim palce 😉
@deniskateniska No s tým RapidClearom neočakávam žiadne zázraky, čo som tu čítala na koňovi, tak baby písali, že ani zdaleka v deň očakávanej mrchy nič neukázalo, až po 6_8 dňovom meškaní, ako to by už napadlo asi každú, že je v tom aj bez testu, ne? Mne úplne že stačí, ak tá mrška nepríde 😀. Ak to tak bude, spoľahnem sa až na piatkový mamatest, ktorý ma už zaradí medzi tehuľky 😝 No ale neviem, ja by som zubárovi naznačila, že môžeš byť kinderko, vieš, aby on mohol zvážiť nejaké to riziko či čo? 😅 Neni na škodu, keď mu to spomenieš, šak on to hádam nikomu nevykecá 😀
baby tie co ste tu uz tehu mali ste nejake priznaky nez ste si spravili test? ak ano tak ake?
@deniskateniska u nas presne opacne.. pokial ma mala nevidi, bez problemov s manzelom, so svokrou... No ked ma zbada nablizku, tak samozrejme len so mnou...
A tej zubarke by som asi tiez spomenula, ze mozno si aj tehu.. Mozno ti povie, ze teraz to este nevadi... Ja som tiez bola na rontgene v prvych tyzdnoch tehu, no s tym rozdielom ze som to netusila. Ale zubarka by ma tam neposlala, ak by som to ci i len tusila.. To mi neskor povedala.. No nastastie nasledky to nemalo ziadne..
@adula3334 uzila ako uzila.. 😎 Jasne, ze mi bolo dlho.. Bolo to prvykrat co som bola sama od malej.. Ale hlavne som si oddychla, vyspala sa, odreagovala a zistila, ze to naozaj zvladnu aj ked pri nich nie som... 😉
@genialna ved to ze aj ja som bola na rontgene ked som nevedela ze je maly tu a sme tu 😀 ale druhy krat uz..no ... moj zubar to ma v ambulancii take mensie ale no aj tak... idem si urobit test ak by nahodou.. ak nie no tak dostanem mrchu aspon 😀 😀
@petraas tak vacsinou je to o pocite ze sme tehu 😀 alebo BT neklesa a 😉
@cumliatko no urobim test ete pred zubarom
@deniskateniska tiez som prekvapena ze by ta posielala ved aspon ja na rontgene musim vzdy podpisovat ze nie som tehotna aby boli kryti 😒 skus sa jej aspon opytat nemyslim si ze by si to vzala na svedomie a ze by ta tam posielala. Mozno lokalny nevadi- to ja neviem posudit len tipujem. ale ten klasicky kde stojis s tou vestou a zakusujes podla mna urcite nie. drzim paluchy 😉

@deniskateniska hej , tiez si mylsim