Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katie1 poulicna zmeska 😉
caute dievcata 🙂 co tu mame noveho?
Ahojte baby, zajtra mám dostať ms, ale dnes mi je od obeda stráášne zle :( od vtedy ako som sa navoňala parfémom :(( tan istý problém som mala aj pri malej, nemohla som žiadnu voňavku ani cítiť, tak som ocikala 1Otkovy test a vidím tam ducha 🙂) juj neviem či sa mám tešiť, ale v duchu sa trošku teším, niekomu to musím povedať 🙂) manžel kukal na test a hovorí, že no vidí tam nejakú slabučko ružovú čiarku 🙂))
@ludka77 jeej no potichucky gratulujeme, aby sme to nezakrikli.. drzim palceky nech ciarky silnie.
Ja som sice len 3 dpo.. a neviem preco, ale myslim si ze nebudem tehu... taky zvlasny pocit mam ze to nevyslo, aj ked to bolo perfektne nacasovane..
@monika2712 a mozno prave preto, ze mas ten pocit, tak to vyjde 😉
@asemilka hm tiez si to vravim, ale aj tak si myslim ze ee.. neviem.. nieco tomu chyba... vcera bola zla noc asi preto mam ten pocit... babo asi vyciti ze nie som psychicky dobre na tom.. bohuzial niekto mi zas zhorsil naladu vcera a tak som zas ostala zlomena :(
@ktore inak ja ho mam doma ten mikroskopík a fakt za 3mesiace som tam nespozorovala nič ....a teraz ho mam len v skrinke odlozený...je to zo slín alebo z posv,y bud dam na sklicko slinu a pockáš kym zaschne alebo trosku vyter z posvy a tiez nech zaschne, ale škoda peňazííí 🙂
@monika2712 ahoj ohladom psíka, ved daj na www.bazos.sk inzerat je to bezplatne alebo mrkni na www.pesvnudzi.sk a oni tiez pomahaju aj takto najst nahradnu rodinu pre psíka...pá
@monika2712 ja som tiež prekvapená, tak ale nechcem sa ešte hlasno tešiť, uvidím v nedeľu. A mala som tiež pocit, že to tento mesiac nevyšlo, lebo drahý bol cez plodné dni v práci, tak ale vyzerá že sa podarilo zamiesiť ešte pred nimi 🙂)) Nevzdávaj sa, vždy treba trošku dúfať 🙂 aj ja dúfam, že mrcha nepríde a že test ma neoklama 🙂
@monika2712 nevesaj hlavu....
@anastacia242 hm ja viem, ale nechcem davat inzerat.. aj tak este to nie je aktualne, asi az po novom roku.. ale stale dufam, ze by si ho vzal niekto z rodiny.. vies bojim sa ho dat cudzim ludom. to nemozes vediet co s nim budu robit, ci tam nebude trpiet.. ludia su dnes velmi zli, a mozu sa zdat v pohode a nakoniec ho budu tyrat.. uvidim, nejak sa to musi vyriesit. len ma mrzi ze pes na to doplaca.. bohuzial, tak sa nam zmenila situacia, ze pes je proste teraz na obtiaz.. ja by som ho vzala, ale bol by 12 hodin zavrety sam doma a to viem ze by bol velmi nestastny..
@asemilka nevesam.. praveze to teraz beriem tak nejak vklude... neviem preco.. zrazu ma premohol taky zvlastny klud, asi ze to tak citim ze to nevyslo a preto sa nebudem sledovat ani stresovat... proste som zmierena s tym ze to nevyslo a hotovo.. mozno si to podvedome prajem alebo co.. viem ze mam pred sebou este dlhu cestu k psychickej pohode, ze je tu kopec veci, ktore ma tazia, rodinne vztahy ktore musim riesit.. a tak asi na babo ani nie je vhodny cas...
@ludka77 nechcem predbiehat, ale je ti jasne ze to je na dievcatko? 😉 par dni pred ovu su vacsinou spolodene dievcence.. no tak ci tak.. drzim ti palce... je pekne zas vidiet ze to niekomu predsa vyslo.. teda dufam.. dodava to optimizmus nam ostatnym. 😎
@anastacia242 kamoska si ho kupila a hovorla, ze najprv si ho treba nastelovat, aby si nieco videla. ja som sa zatial k tomu nedostala, aby som si ho vobec kupila...hoci som rozmyslala... ale ina kamoska ma zasobila ovu testami... tak som to zatial nechala tak..
@asemilka naštelovat...jasne tam si to aj približuješ...neboj prečítala som si návod..kúpila som si ten so svetielkom cize pekne vidím, ale tam je to tak, ze ak su huste "čiarky" rovne tak akoze je ovulka a ked sú "čiarky" riedke a nerovnomerné tak nic, ale mala som pocit ze je to stale takto...nerovnomerneéé..ale je to fakt blbost,podla mna zalezi aj na tom kolko toho tam dam...píšu, že treba denne testovat,aby sa clovek naučil rozpoznať tie detaily, ale mám pocit, ze keby som študovala medicínu alebo nejaké výskumy s mikroskopom, tak vtedy by som aj vedela, čo vlastne vidím 😀 😀 😀 😀 mne to jednoducho stale pripadalo rovnako...
@anastacia242 moze byt. ja vobec netusim, ako to funguje..
@asemilka možno ho znova vytiahnem tento mesiac a začnem to sledovať... 😀
@anastacia242 nechaj sa prekvapit 😉 🙂
@monika2712 ak sa to fakt podarilo tak som najšťastnejší človek na svete a ak to bude dievčatko tak najšťastnejšia z naj naj najšťastnejších 🙂
@ludka77 verim aj ja by som bola 🙂
@monika2712 ked babo niekedy pride vtedy, ked to povazujeme za najnevhodnejsi cas... a mozno prave ten cas je ten naj na prichod babatka 🙂
@monika2712 90% ľudí sa malej pýta, že kedy jej rodičia spravia bračeka?? také mám z toho nervy akoby dievčatko bolo menejcenné :/

@nikol.l po vysadeni HAK aj mne prisla mrcha dvakrát nacas.Potom uz meskala 1tyzden,dalsia prisla az po vyvolavacke,dalsia zasa meskala 2tyzdne.Dokimu som povedala ze chceme bábo a predpisal mi tabletky lutenyl na upravu cyklu