Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@wildluccia34 ahoj , ano uz mame po svadbe.svadbu sme mali tento rok v juni 🙂 od svadby sa snazime, ale niekedy nie mooooc :( , ale uz sme si povedali, ze to nechame tak.nebudeme to silit, ked to ma prist tak to pride.posledne mesiace som bola mooooc zdeptana z toho, ze som dostala mrchu,tak hadam, ze ostatne mesiace nebudem takto reagovat
@orchis jaaaaaj, no to mas horsie. ja stale rovnako, tak 3 mesiace som dostavala na 10 potom sa to zmenilo na 9 a teraz zase po 2 mesiacoch na 8. ale stale viem ze tak okolo toho datumu mam dostat.Stale som taka neista, obcas citim bolenie bruska. dnes este aj nieaky vytok ma a to som len 7DC tak ja neiem co je so mnou. Hned ako priletime na SR takidem ku gynge nech ma pozrie.mozno nie je vsetko ok :(
@jasin no my sme mali svadbu v juni 25 toho roku a bolo tak vseliake pocasie, aj na poprsalo aj svietila slniecko, ale noc bola mooooc chladna.podla toho ci chcete skor mat teplo aleo zimu.aj ked uz sa neda podla toho orientovat.klima sa nieako meni :( tak drzim prsteky, ze sa coskoro dohodnete na datume
nakoniec ani chodit nemusel lebo ovu som mala neskor ako som predpokladala..🙂) ale snazili sme sa..🙂) 3 dni po sebe... chudak..🙂) unaveni ako kon.. ale co by pre mna neurobil..🙂) tak uvidime...🙂 ale uz som z toho dost skepticka... cim viac citam. .kedy sa ma.. ci hlien.. ci ovulka.. ci teplota.. s tym je to horsie.. a tym menej viem.. takze od mrchy je s tym koniec.. ziadne testy.. ziadne meranie... 🙂) vratime sa k milovaniu a nie k oplodnovaniu..🙂)
@linuska1 moje slova... cim viac citam, tym viac sa pozorujem... a tym menej o sebe viem 🙂 cakanie mi nejde 🙂 hlavne, ked som vzdy dva tri dni dopredu spolahlivo vedela, ze mrcha pride.. teraz netusim ani prd... tolko sa pozorujem, ze o sebe viem stale menej... ale za pozitivum povazujem, ze uz viem, kde je krcok 😀 aspon nieco mi to dalo 😀
@monika2712 no tak to hej,každy den ešte ak to mate dalej niekde...kurz angličtiny?a čo robi,ked si robi kurz?
bambulky, idem pustit manzela k pocitacu. keby nieco, ja sa vam hlasim 🙂 a keby nie, tak tiez sa hlasim 😀 pa 🙂
@mukesina noo ja to tiež tak citim,minuly mesiac som si trošku poplakala,lebo mi meškalo 4dni,ako nikdy v živote,tak som si už bola ista,že som v tom,skušala som testiky....a ked som dostala MS,tak ma to velmi mrzelo,ale aj manžela,lebo som ho tym nakazila,že určite budeme mat babo...a nakoniec nič...tak teraz je to take,že skor čakam,či pride alebo nepride,a v takom napati budem asi každy mesiac,ale zas určite sa nemilujeme len s pocitom,aby niečo z toho vzniklo,mame sa radi a vždy sme sa radi milovali,tak aspon pri tom na to tak nemyslim,ale po sexiku si vduchu poviem,že možno teraz sa zakličilo🙂
@wildluccia34 no potrebuje anglinu k praci, momentalnej az tak nie, ale chce ist inde, tak potrebuje anglictinu, lebo bez toho sa nepohne. hlavne platovo.
@linuska1 ono sa tusim aj v navode pise, ze od pozitivneho ovu testy dochadza k uvolneniu do 48 hodin. to je max.. moze ale aj o par hodin po nom aj o 24, ale najneskor do 48, ked tebe vysiel pozitivny viac dni po sebe, tak este aj po tom poslednom pozitivnom este ovu mohla byt az po 24 hodinach napr.
@monika2712 aha,no jasne,tak nech sa pekne zdokonaluje🙂
@wildluccia34 no jasne musi.. akurat mi volal, ze dnes presiel testom, mali taky v polke kurzu test a spravil ho. tak sa tesim ze konecne sa na neho snad nieco lepi.. este ma pred sebou dalsi mesiac ucenia sa.. a potom mozno dalsi semester od januara.. ak bude vladat este.. je to dost narocne este po praci rozmyslat hodinu a pol na hodine.. a kym pride domov je 9, tak to sa len naje, osprska a ide spat..
tak vyzerá to tak, že predsa len sa to podarilo, síce v piatok bol test slabunko pozit, sobotu a nedeľu (tá istá značka) negatívny, dnes ráno (tá istá) slabo pozitívny a teraz večer (ale iná značka) už silnejšie pozitívny 🙂) 🙂 🙂 tak dúfam to už znamená že sa to predsa podarilo a v júli sa budeme tešiť z druhého bábätka 🙂) 🙂) skúsim ešte testnúť zajtra ráno 🙂
Ahojte dievcata, ako sa mate? A ako ste na tom s testovanim? Casto si vas citam, ale uz ani neviem, ktora z vas caka na ovulku, na mrchu, na testovanie,... Kedze je to kazdy mesiac dookola, tak uz je to asi u vacsiny z nas na nervy ☹. My mame teraz ovulku, tak skusame a uvidime co pride alebo nepride o dva tyzdne. A niektora z vas teraz aj testuje tehotenske dve ciarky? Drzim palce!!!!
@monika2712 juuj tak to ma nabite riadne,a ty kde pracuješ?ked si pisala,že elegantne musis byt oblečená
@monika2712 - asi to tak aj bude.. ze ovulka bola az dnes.. lebo teplotka nestupla... ☹
ale je mi to uz jedno.. 🙂 uz kaslem na to... dnes som pisala mail.. gynekologicke... je tomoja teta... ohladne tych spermii.. a ta mi napisala ze v pohode je sex kazdych 24-36 hodin... ze spermie su v pohode..tak aspon jedna dobra sprava..🙂 budem dufat ze tento mesiac si spermie na vajicko pockali..🙂
my sme sa snazilkovali.. dnes som 16 dc.. tak uz len cakat.🙂)

@asemilka oki utekaj. 😉