icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
16. nov 2011

@jucuska o tyzden je skoro.tak o dva az o tri tyzdne

orchis
16. nov 2011

@katie1
@jucuska
no za poslednych niekolko dni sa nam tu nazbieralo nejako vela tehuliek a vyzera to, ze este nejake aj pribudnu 🙂 no konecne! uz sme to tu potrebovali 😉
no ak by som bola tehotna, isla by som k lekarovi asi az v nejakom 7-8 tyzdni. neviete do ktoreho tyzdna robi lekar sono zo spodu?

jucuska
16. nov 2011

@katie1
@ktore ďakujem 🙂

jucuska
16. nov 2011

@orchis veru, paráda 🙂 no môj gynekológ nemá v ambulancii žiadnu techniku a vlastne preto chcem ísť vo štvrtok, lebo na sono pôjdem aj tak týždeň, možno 2 nato...takže tak 🙂

monika2712
16. nov 2011

@katie1 tak predsa zosilnela! super.. gratulujem.. 😎

Mne sa asi zasekol teplomer alebo co, ale uz mam piaty den 37.1 .. by som cakala aspon nejake male odchylky, vykyvy a nic ...?? hmm. uz asi zase prestavam verit ze tento mesiac nieco bude..
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b

monika2712
16. nov 2011

@orchis ahoj, no veru tento posledny tyzden je nejaky plodny na tehulky.. hmm. kto by to bol povedal.. bude vela juloviek .. no co uz.. my sa snad pridame coskoro 😎

orchis
16. nov 2011

@monika2712 este ako dlho chces merat teplotu? pri uhniezdovani teplota musi vzdy poklesnut?

ktore
16. nov 2011

@monika2712 to su nervi co?ja mam uz tiez 36.6...zase....ale uz by sa mohola aj zdvihnut lebo takto to nevyzera ze tam je daco.mozno sa este neuhniezdilo.zatial oproti mojej nizkej teplote je teplota dobre.aj tvoja.mne keby stupla na o 0,1-0,2 tak by to znamenalo uz daco lepsie.stcilo by mi 36.9 a uz by som mala neadej ze je uhniezdene.lenze mi ani neklesla ako pri uhniezdeni.a to klesne rapidne dole ten den.

ktore
16. nov 2011

@orchis nemusi klesnut ale zvykne.akurat jedna na bt ma grafik ako jej pekne klesla,asi uhniezdenie

asemilka
16. nov 2011

@esmemia ale moja, hlavu hore... u nas to na zaciatku bolo tak, ze cez plodne dni ani nic nebolo... ale mimo nich nemal problem...

monika2712
16. nov 2011

@ktore no moja ale ani mne neklesla pri uhniezdeni vobec.. takze to ze sa mi drzi hore nic neznamena.. to iste bolo aj minuly cyklus.. ale nemyslim si ze to musi byt na 100 percent to klesnutie.. ved mozno sa uhniezdi cez den alebo co a potom rano to nemusi stihnut zaznamenat nie?

@orchis no asi do piatku budem merat a potom uz nie.. neviem ako to s tou teplotou je na 100 percent...pise sa o tom ze by mala klesnut ale myslim si ze nemusi ..

orchis
16. nov 2011

@monika2712 urcite sa raz pridame 😉 ale ja by som radsej niekde medzi januarovky 2013 😅 nerada by som bola tehotna cez tie najhorucejsie mesiace alebo rodit v auguste, ufff! takze teraz ked som uz prepasla julovky tak dufam, ze sa najskor pridam k novembrovkam 😉 nasledujuce 3 mesiace sa neprestavame snazit, ale asi budem dufat v to ze to nevyslo 😀

monika2712
16. nov 2011

@orchis nooo.. ja som tiez nechcela rodit zrovna v lete..ale uz je mi to jedno.. nejak to prezijem.. mozno posledne mesiace doma na PN ale je mi to uz jedno.. hlavne nech otehotniem a donosim... ako fakt si uz nevyberam. chcela som jarne dieta.. to by som musela este dlho cakat.. ale tak kto vie.. mozno sa skor ani nezadari.. nechame sa prekvapit.. 😉

ktore
16. nov 2011

@monika2712 mas pravdu s tym poklesom ze moze uhniezdit cez den a rano uz nezbadat....viddddiiiiis si hlavicka.ja som myslela ze to je ako z ovu ze ta teplota to zameria ale vela zien tak nema tak to znamena ze to klesne a teplota iba vtady zachyti...ufneviem sa vyjadrit.citila si nieco vyrazne teraz????tieto dni???moja ja som citila minuli mesiac na 10 dpo silne pichanie az vyrazne a dufala som ale nic....to jedine ma tak drzalo.vtedy som si teplotu nemerala len poslednych 5 dni cyklu a to bola 36.8-36.9 ale v inu hodinu ako teraz.

asemilka
16. nov 2011

@ktore skoncila som cez ovulku. a potom zacnem, ak by mrcha prisla.

dajaja
16. nov 2011

@orchis a mozno takymto pristupom akurat otehotnies 😀 ja som rodila koncom augusta, tak viem ake to je behat s bruchom cele leto.. ale dalo sa prezit a potom som aj bola rada, lebo mi vysla krasna jesen na kocikovanie a cez zimu sa mi maly este vosiel do hlbokej vanicky.. juj, brala by som dalsie augustove babetko. zatial sa citim na to, ze by to tento cyklus mohlo vyjst 🙂

orchis
16. nov 2011

@monika2712 ved prave, toto velmi neovplyvnime 😎 ved preto neprestavame snazilkovat, nechavame to na prirodu, osud alebo nech sa to uz vola ako chce 😉 dnes som 7DC, tak bud je dnesok max zajtrajsok poslednym dnom mrchy a ide sa na to 🙂 videla som, ze vcera ste sa rozpravali o svojich partneroch v suvislosti s plodnymi dnami. no ten moj nevie kedy mam plodne dni a ani mu to nemienim hovorit. vieme vela veci o sebe aj intimnosti, ale su aj take, ktore si radsej necham pre seba 😉 radsej sa z nich vyrozpravam na konikovi 😀 predsalen ako baby sa lepsie chapeme v urcitych veciach 😉

monika2712
16. nov 2011

@ktore no pocuj, hladam to niekde na nete, kde by bola aspon nejaka zmienka o tom, ze teplota musi klesnut pri uhniezdovani ale nikde sa to nepise.. takze neviem odkial sa toto nabralo, ak by niekto vedel o nejakom clanku kde to najst.. budem vdacna..ale ja sa to neviem docitat nikde..
inak necitim nic vyrazne, vcera som mala troska pocit take jemne pichanie v pravom boku a potom aj v strede..ale to bolo fakt slabunke.. no nic.. ja tento mesiac nebudem.. neverim tomu.

asemilka
16. nov 2011

@ktore ja zatial nic... 🙂 ak nic, tak zajtra rano zase ocikam palicku 😀

monika2712
16. nov 2011

@orchis hm ano.. ono niekedy je asi lepsie nepovedat ze su plodne.. aj dokina mi to potvrdila.. ze chlapov to moze vystresovat ani si to neuvedomuju.. to ako ta nasa psychika dokaze divy a privodit nam priznaky tak aj ich psychika moze ovplyvnit mozno zivotaschopnost plavcov..

ktore
16. nov 2011

@monika2712 aj aj som to videl aniekde ale tolko vela stranok som pozerala ze neviem.mozno prave na fertility najdes take grafy,pozri tam

orchis
16. nov 2011

@dajaja no ako som uz pisala najvhodnejsie s ohladom na nase buducorocne plany by bolo otehotniet najblizsie vo februari, ale moje planovanie v tomto ohlade nie je respektovane ani mojim vlastnym telom 🙄 😅
tusim, ze ty sa chystas testovat na buducu stredu, alebo tak nejak?mas len ten pocit, ze to vyslo alebo aj nieco ine......? 😉

monika2712
16. nov 2011

@ktore no to prave pozeram..ale nikde sa nepise o tom ze by musela klesnut! pise sa len o mozno spineni.. a este pisu o tom ze teplota moze po ovu aj klesnut alebo stupat az neskor.. ze to sice nie je casty jav ale stava sa to.. ale o tom klesnutie pocas uhniezdenia to naozaj nikde nevidim.

orchis
16. nov 2011

@asemilka no nech je uz zajtra rano 😎 som zvedava na tie tvoje // 😉

monika2712
16. nov 2011

@ktore opat ma zacal pichat ten pravy bok..

orchis
16. nov 2011

@monika2712 toto som nasla tak narychlo na nete:
Typical signs of pregnancy implantation include one or more of the following: implantation spotting, implantation cramps, a temperature drop between seven and 10 days after ovulation and a second upward temperature shift after the temperature drop. Implantation spotting is a very light, brief spotting (often just a few drops of blood that may be brownish in color) that occurs between seven and 10 days after ovulation. The temperature drop related to pregnancy implantation is limited to a single day, after which the basal body temperature rises higher and stays elevated if pregnancy has been achieved.

Read more: Signs of Pregnancy Implantation | eHow.com http://www.ehow.com/about_5038961_signs-pregnan...

monika2712
16. nov 2011

@orchis diky moja, tiez akurat nieco take citam na fertilityfriend. v slovencine som to nikde nenasla.. ale tam zas pisu ze sa to vobec nemusi ukazat:

When does implantation occur? Can I see signs of implantation on my chart?

If conception occurred, implantation (when the fertilized egg attaches to the uterine wall) typically happens seven to ten days after ovulation, but it can happen a few days earlier or later as well.

There are some signs of implantation or successful conception that may be seen on your chart but all of them can occur with or without pregnancy. You can also be pregnant and see none of these signs on your chart. There is thus really no way to know if they are related to implantation while they are happening, though they occur with greater frequency on pregnancy charts. Some possible signs of implantation or successful conception are:

light spotting that happens for just a brief period of time around seven to ten days past ovulation.
a second thermal shift that occurs around seven to ten days past ovulation.
a dip in temperature that lasts just a single day, around seven to ten days past ovulation.
While these signs may offer clues as to whether or not you have an increased probability of pregnancy, they are really not a reliable way to gauge whether or not you may be pregnant. You can experience any of these signs and be pregnant, or not pregnant, just as you can experience none of these signs and be pregnant or not pregnant. Keep this in mind when you are scrutinizing your chart while you wait to take a pregnancy test.

While you can be cautiously optimistic if you do see these signs (if you have well-timed intercourse during your fertile time) there is no way to really know if you are pregnant before you can reliably test for pregnancy. Likewise, if you do not see these signs (and you have well-timed intercourse within your fertile time) you need not give up hope before the end of your cycle. Many women do not experience implantation signs or very early pregnancy signs at all.

ktore
16. nov 2011

volaco som nasla ale to neni to co som citala.http://merenibt.xf.cz/tehotenstvi.html

ktore
16. nov 2011
asemilka
16. nov 2011

@orchis no len aby to nebolo ako pred mesiacom... ze tam boli, aj druhy krat... a potom aj tak mrcha prisla... 😠