Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore no ved jasne. nenervac.. ked chce plodit,musi byt doma ked treba 😉
uf som velmi nahnevana.nie sklamana ale nahnevana....
@monika2712 a on to nechape!!!!chapes???jooooj
@ktore jooj no chlapi vacsinou nechapu taketo veci.. oni si myslia ze to ide bez nich alebo co. 😀 neboj moja, este neni nic stratene, este sa moze stat ze ti bude meskat.
no to by bodlo aby meskala ms.ale ani to neni dobre lebo to by mi zbytocne nadeje robilo.xi moze meskat ale len z pozit testom.ale preco je to tak vsetko na nas?preco ?oni nemusia len posexovat,nemusia nic ratat,nic brat.nic sledovat .och.ani teplotu marat,rano hned budit a strkat teplomeri.joj a ked si spomeniem ze podaktorym sa ani nechce tak uz fakt je dost.nastastie mi chceme.to neni problem lebo po sebe lozime furt.
@ktore nuz.. vies .. ani by sme vsetko to nemuseli.. lenze my to chceme robit! nerobime to preto ze musime.. to sledovanie,meranie testovanie! proste to robime lebo tuzime po babu a lebo sme nedockave.. chlap odsexuje a ma pokoj.. jeho uloha je splnena... bohuzial v zivote to maju chlapi o dost lahsie.. ved vsetko ostatne si uz musime odskakat my zeny!
co narobis moja? musime to dako vydrzat.. a neboj, ak my meskala tak testujeme 😉
idem domov.. snad trafim v tej hmle! 😎
@monika2712 ok pa
@orchis som si tym uplne ista, lebo ta pipina sa uplne rozbehla...
@monika2712 vies co... ja som tomu vcera aj tak neverila... mno... ale postel uz prisla, uz aj stoji, akurat manzel so svagrom stavaju stoliky.. a este komoda a bude 🙂 inac... postel mali hotovu za 10 minut... a stoliky robia uz pol hodinu 😀
@jucuska nie nemam. Ale je to normalne, pokial to nie je normalna krv, ale len spinenie...neboj. Ciarocky silneju?
Priznaky? No, som taka nejaka udychcana, obcas mi je divne a ulavi sa mi ked si dam pohar coly, po jedle sa citim ako keby som zjedla velrybu, boli ma podbrusko a som strasne unavena...ale az tak, ze mi hlava pada a musim si obcas hadzat doma slofika medzi domacimi pracami 😀 Inac som dost pokojna.
inac.. vsimla som si, ze sa mi postupne od zaciatku roka predlzuje cyklus... z 25 dni na 26, potom na 27... asi mi priroda chce upratat vsetko tam... a tak pride tehu 😵 🙂
@asemilka no moja tak co sa da robit, a mrcha uz je v plnom prude?? ja mam dnes cely den jemne bolesti v brusku.. akoby PMS.. ale je to skoro.. hmm. zase si namyslam?? 😀
@ludka77 mohla... ale radsej nad takou moznostou nechcem rozmyslat... pre klud mojej mysle.. 🙂
@linuska1 😀 nieeeee 🙂 my sme sa pred 7 mesiacmi stahovali. a nekupili sme postel, ze az po svadbe... stahovali sme sa mesiac pred ou 🙂 od nasich sme dostali gauc. tak sme doteraz spavali na rozlozenom gauci 🙂 lebo kym sme sa my rozkyvali... tak bolo leto, dovolenka 😀 a v septembri sme boli konecne aj postel pozerat... a kym ju dodali....... trvalo to... ale uz ju mame
@monika2712 ja som niekedy citila brusko aj prsia kludnej aj tyzden dopredu.... ale u teba to moze byt tehu 😉 uhniezdovanie napr 😉 🙂
@ktore my sme kupili postel so stolikmi a komodu. skrinu dame spravit vstavanu. ale to az o dajaky rok... zatial davam katalogove foto 🙂 ked bude zajtra slniecko, tak dam realne foto 🙂

@monika2712 no vidis budete spolu aj tak.mne ked to vyjde ze dostanem 24 presne tak pd ked mam skusat tak od toho 6.12 do10.12a ma drbne uz fakt.vies co nech si riesi volno aj on.ak chce tak nech sa prisposobi.ja sa uz nervacit nebudem........