Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ano je... sa riadne rozbehla... ale uz sa mi chladi alchemilkovy cajik 🙂 tak budem do ovulky pit 🙂
@asemilka ty si taka poctiva s tym cajikom.. mne uz iba trci v policke ten caj.. vobec ho uz nepijem, iba po kyrete som ho pila.
Baby ja som dnes dostala predcasny darcek vianocny 😉 ten moj masazny strojcek. drahy mi ho uz kupil aj doniesol, ze uz sa mozem masirovat.. a ja si ho potom znova zabalim a strcim pod stromcek 😀 😀 dovtedy uz bude dufam celula aspon o polku mensia..
@monika2712 ale prd.. minuly mesiac som zacala a vypila som asi 4 salky... 😀 to len teraz som si vstupila do svedomia 😀 😉
@linuska1 nesmutim... priroda si u mna uprace a do vianoc sa zadari 😉 🙂
@monika2712 ja som tak minuly rok pouzivala mixer s kopec prkotinami k nemu 😀
@ktore my sme tu skrinu nebrali. ze tak o rok si dame spravit vstavanu 🙂 a to celo je take tmavo sive, nie je to cierne 🙂 brali sme postel so stolikmi a komodu 🙂
babulky. idem pod sprchu a spat... zajtra sa vidime 🙂 paa
@asemilka jaj tak.. a ja ze jaka poctiva 😀 😀
mna to tu dnes nebavi, furt to pada a je to zabrzdene.. 😠 😠
idem si este osvietit clenok biolampou a asi tiez do hajan za chvilu.. bru nocku zeny.
dobru nocku
@asemilka krasna zostava...mrzi ma,ze ta mrcha prisla
@monika2712
@ktore mam pocit ,ze tu tento mesiac akosi depkujeme poniektore,divny mesiac asi :D
@monika2712 2 dni mi trvalo, kym som si ten caj kupila...a dalsie dva dni, kym som ho uvarila 😀 potom mi robilo problem si spomenut, ze ho treba uvarit zas 😀 ale tento mesiac to zoberiem poctivo 🙂 inac, vcera vecer mi ten cajik krasne pomohol na krce v brusku... a dnes ma uz niiiiiiic neboli 🙂 takze nieco na nom je... :🙂
@esmemia dakujeme 🙂 a mrcha raz nepride.. dufam 😉 🙂
inac, dobre ranko 🙂 moja polovicka isla rano do roboty... tak som vstala aj ja a popri ranajkach sme zacali pozerat film... tak som ho musela dopozerat a uz sa mi nechce spat 😀
@asemilka bre ranko zienky, my sme este v posteli, kukame rozpravku. Dnes opat 37.1 teplota zacinam podozrievat teplomer, ale je to digitalny tak zaseknut sa snad nemoze, to uz je siesty den s tou istou teplotou.
@monika2712 uvidis, ako to dopadne 🙂 ja si teplotu nemeriam, s tymto ti neviem poradit..
dobre ranko, aka rozpravka ide??? 😕 my sme den zacali nakrmenim nasich robotnikov a svokra, ktori prisli pomoct s elektrinou v nasom domceku a teraz som zapla na 5min comp a popijam coffee. ja som sa pytala uz dvoch blizkych osob na priznaky....ci dake mali a tak. lebo ja to fakt neviem v tomto obdobi rozlisit, co je stres, co prichadzajuci menzes a co je moja tuzba, moje nahovaranie si ze som 😒
tuzobne ocakavam den menzesu a dufam, ze sa nic nestane a budem po par dnoch robit test...ale neviem. prsia sa sice pobolievaju, ale povolili. pri mojej mame sa ta bolest stupnovala, tak ja neviem....nejak sa to cele vystupnovalo, ta moja tuzba po babu...sled udalsoti poslednehop tyzdna to nejak podchytil a mne tuzba vzrastla na maximum.....ach jaj vcera nam na kurz este dosla taka mlada mamicka s bruskom.... sm na nu kukala jak na zjav, ze ta sa ma....potom som radsej isla ostrovat do dalsej miestnosti 😢
@katussska24 Kati cau, davaju taku o zvieratkach, o prasiatku 😀 ja som si spavila take latte v guste a kukam dalej.. dnes musim troska upratat lebo tu mame bordel jak v tanku... ale tak to ma cas, cely den pred nami.. akurat listie nam treba zase odhrabat z travnika, a asi budem musiet ja ist do tej zimy ked drahy je chory.
😖
@monika2712 jej aj ty mas gustika??? Ja som ho predcasne dostala na Vianoce od maminy a milujem kavu odtial akurat vcera som bola v bille kupit kapsule mali zlacnene na 4 eura tak som si zobrala latte ,mocha, chococino :D a aj my mame pustenu Sarlotinu pavucinku
baby u nas poletuje sniezik :D
@esmemia hej hej, ja som si zobrala gustika od otca, mama to pouzivala, on kavu nepije, tak mu to bolo doma zbytocne, svokra mi kupila machiato ci co to je tak to mam nie latte.. ale chuti to jak latte.. inak ja taketo kavy moc nemusim, mame to aj v robote, tak som toho uz celkom presytena, mam radsej klasicku kavu z kavomatu, ci kavovaru, taka ta jak z kaviarne, alebo potom nescu..ale tu sa mi nechce stale robit, tak aj gusto obcas postaci.
Pavucinku pozeram presne.. hehe.. mam rada taketo rana, sme si s drahym polezali v naruci chvilku pri rozpravke, to sa nam casto nestava, lebo cez tyzden hned vstavame, cez vikend on vacsinou je hore skorej a ide hned ku kompu, tak dnes som to zneuzila ze sme boli hore naraz a nepustila som ho hned prec..
Zase sme sa bavili o tehu, ze asi to teraz nevyslo, ale ze dalsiu sa budeme viacej snazit... stale mu hovorim, ze pod stromcek chcem od neho babo 😀
@monika2712 monika, presne, pod stromcek babo!!! ja mam dnes take zmiesane pocity...mam den do menzesu a mam poci ze aj pride.... 😖 a je mi z toho do revu.....este cucim v pyzame a normalne sa bojim prezliect, aby som nenasla uz necakanu navstevu v podobe mrchy ☹
Dievcata, btw -odveci. Ktore(okrem moniky o kt. viem 🙂🙂🙂 ste z BA a mate zaujem o kozmeticke osetrenie pleti(cistenie, masaz, masky, obocko, farbenie rias a obocka)? 😉 ak by mal niekto zaujem ozvite sa mi, urcite daco dohodneme 🙂
@katussska24 aj ja som este v pyzame 😎 neboj kati.. bude babo pod stromcek! musi byt! musime spolu kocikovat predsa ! 😉
@esmemia co sneh?? uff. u nas nastastie nic.. stale dufam, ze sneh nas tento rok obide v BA.. ale to sa asi nestane..
@monika2712 ja som daka precitlivela....neviem ci mi neprepina troska....to sa mi este nestalo ze ma dojme tehotna zena, ako vcera..... 😝 kebyze sa podari, tak po uspesnej kontrole u doktora sa mu tam asi rozrevem od stiastia...este si chudak pomysli, ze aha, nejaka labilna pacientka 😀 😀 😀
@monika2712 ano moja,take mini vlocky a uz je jemnunky poprasok na trave a chodnikoch,cestach :D to nevydrzi,ale ked pojdem autom bude sranda,no snad do kina pridem nacas :D No ja tiez pijem bud capucinko alebo nesku,ale gustikovi som sa velice potesila :D
@katussska24 jaj moja tak to aj ja sa urcite rozplacem od stastia ked to zistim alebo ked budem u dokiny na prvom sone.. viem to. budem tak stastna, ze tie emocie pojdu von urcite rychlo..
No ja som sa tak minuly cyklus citila ako ty.. zmatena, sklamana, precitlivela, uplakana.. teraz neviem co, teraz mi je zatial OK, ale tak mam este tyzden do mrchy, takze este som daleko. .uvidim o par dni ci sa daco zmeni.
@esmemia no ja sneh nenavidim.. iba na vianoce. vtedy maju taku peknu atmosku.. ale ja vlastne ani viancoe nejak extra nemusim.. tohtorocne urcite nie.. pokial nebude babo pod stromcek, tak budu extra smutne.. ani maminka ani babatko.. ach jo... snad panbozko da a posle mi aspon tu fazulku 😖
@monika2712 ja to pripisujem skor stresu a unave jak babu....
@katussska24 no uvidime.. ci to bude... pocuj, buduca ovu uz je nasa! a budeme augustovky 😉 pekne sa budeme gulat v tych najvacsich teplach.. 😀 😀

@asemilka hm ja prave prsia zatial nic.. ale to brusko sem tam citim. ale uhniezdovanie by bolo skor asi pichanie nie? ja mam taky iny pocit nie pichanie.
a co ta mrcha uz teda v plnom prude?