Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka no ja budem mat asi dost problemy s opuchanim noh a krcovymi zilami.. z toho mam najvacsie obavy.. dost mozne ze posledne mesiace uz budem PNkovat.. uz teraz s tym mam problemy, takze v tehotenstve to bude fakt peklo.. 😒
@monika2712 tak opuchliny su strasiak aj pre mna... ja ich v tom horku mavam bezne aj bez tehu bruska... a uplne najviac sa bojim vysokeho tlaku...
@asemilka no sak to.. aj ja mavam bezne opuchnute nohy v lete.. pomaha mi detralex, len je strasne drahy.. beriem ho aj teraz lebo sa mi zhorsila zila na lavom lytku 😠
Zaujimavu stranku som nasla o menach...
@monika2712 ja som si akurat pozerala tu astro stranku, co tu bola pred par dnami... a skusala som ten vypocet podla jonasa... a najplodnejsi den v tomto cykle mi dava tak isto, ako som si to aj ja vypocitala... a potom 12, 13 a 14.12. mam same pluska v biorytme... 12.teho by nemala prist mrcha... zacinam si namyslat 😀
@monika2712 inac na tej tvojej stranke, to co pisu o mene mojho manzela, aj celkom sedi nanho 😀
@asemilka hod sem, ja som si to neulozila... pozrem sa pre tu srandu.. ale mne to vobec nevychadzalo na ovulku tie dni tam.
@asemilka no na mojho to sedi tak ciastocne. a aj moje meno sedi len ciastocne.. akurat sa u mna trafili do znamenia.
@monika2712 http://astro.wendys.cz/bio1.php
vlavo na liste si vyberies jonasa 🙂 inac, co som tak kade tade citala, tak casto krat sa plodne dni podla jonasa nerovnaju s tymi, co si vyratas podla cyklu... ale nejako viac som sa tomu nevenovala, takze neviem viac...
@monika2712 aaaaa...co si.nie scem jul 😠 dokelu..... 🙄
@asemilka no tak mne to nesedi.. pise mi najblizsie 26.11 a to mam mat akurat mrchu.. potom 25.12 co je zas este tesne po mrche.. takze nic.. blbost.
@katussska24 nuz moja.. to by sme museli byt uz teraz tehu aby bol jul 😉
@monika2712 vsak ja viem, prto sa tak mracim 😉 uz len taka iskierka nadeje...ale este tlie 😝
@katussska24 no ved aj u mna trosilinku tlie.. ale nic necitim.. uz aj na testy pokukujem..ale sak 9dpo by bol takyyy sneh ze belsi byt nemoze 😀 😀 😀
@asemilka no presne...mne uz je jedno ci december alebo jul....uz fakt naplno verim tomu, ze pride ked ma....hlavne nech pride, lebo taky netrpezlivy clovek ako ja... 😅
@asemilka ja byvam nedaleko jonasa.bola som tam aj ja. baby co vam poviem.nechcem vas nejak odradit,kazdy vie svoje.kto ma otehotniet tak si to vyrata aj doma.hm dievky viete kolko neplodnych je tomto okoli?myslite ze by boli keby islo vsetko podla jeho vypoctou?!viac to rozoberat nechcem.len zbytocne nevyhadzujte peniazky.....
@monika2712 asi hej, aj mna pokusa. ale kedze nemam priznaky, tak sa mi to zda zbytocne....skoda penez a zbytocne sekundicky naplnenen nadejou pri cakani na vysledok
dnes takto a idem kuk telku dalej.mlaa je este v pyzame a pozera.urobili sme pyzamovy den....sak co uz nikam neutekame.nech sa dnes pyzamuje pred telkou. http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@katussska24 no pruser.. pride otec aj s kamoskou.. musim ist upratovat ...
@monika2712 aj ja uz so zacala. tak vela sil...
@katussska24 dikes.. sa mi pytal ci sa nebude kyslo tvarit ked pridu.. ach jo.. musim sa dnes premoct.. bude to divne. 😒
@monika2712 No ja tiez dako neholdujem zime,ale ked uz ,tak aj so snehom :D a na Vianoce milujem a este viac,ked tie prve dva sviatky padaju huste a velke vlocky
baby ja som na vypocet plodnych dni nasla nieco taketo,a na teto mesiac mi to sadlo uplne :D http://www.zdravie.sk/sz/content/672-39453/ovul...
@asemilka a mne nie 😀 teda.... netusim.. teraz som myslela ze bude 14dc a bola 12dc tak sa necham prekvapit ako bude dalsi.. len dufam ze nevyjde na vikend, kedze budem prec 😠
@monika2712 nechaj sa prekvapit 😉
@monika2712 jej monika máš krásnu orchidejku, máš ich viacej? ja by som strašne chcela, ale ked mi všetky skapínajú,
baby podľa mňa je lepšie byť tehu v lete lebo keď vám opúchaj nohy nahodíte šľapky a ide sa, ale čo v zime??? horko ťažko by ste napratali opuchnutú nohu do čižiem, ja som mala problém s opuchmi a od šiesteho mesiaca som chodila len v jedných a tých istých šľapkách 😀

@monika2712 ja som vzdy v tom horku maminy lutovala... ze to musia tazko znasat mat velke brusko a aj tie horka... ale teraz im zavidim 😀 brusko v tom horku mi vadit nebude 😀