Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 je to tazke aj financne aj casovo.ako pre nu tak aj pre mna.to by som nemohla robit nikde.jej otec teda moj ex ju videl asi raz tancovat.alebo dvakrat.ale len utekal lebo sak furt sa ponahla prec.nanho som taka nasrata ze by som vedela vybuchnut.uch...
@monika2712 mi nasadime hned antidepresiva na ten den ked budeme robit test.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@monika2712 nemohla som..
@jasin nemozem si pomoct, ale tu druhu palicku tam vidim 😵 🙂
och joj idem sa sprchnut oholkat ,upravit co treba sak dnes uz za hodinku postoji kamioooon z mojim drahym.....
@ktore utekaj, a uzite si to dneska 😉
@monika2712 najdes aj ty urcite 🙂.. a je to zazrak a sok, hlavne pre draheho, chodi po byte vysmiaty ako take slniecko..
@jasin jaj zlate.. tesim sa s vami. dufam ze to dotiahnete to konca.. ja to citim tak, ze samozrejme sa palicke potesim ked bude.. ale ozajstna radost pride az na sone so srdieckom.. po mojom neuspesnom tehu uz budem brat pozitivny test s velikanskou rezervou.. nechcem dovolit aby ma to tak zlomilo ako vtedy..
@monika2712 neboj sa, tento krat to uz dobre dopadne 🙂
@monika2712 neboj sa ked budes tehu dopadne to dobre 🙂...
Utekam zalahnut ukludnit sa lebo neviem ako vstanem rano do prace ach jaj 😔
@jasin drz sa! 😉
@asemilka
@jasin
@monika2712 ahojte uz prisiel.joj bude unavenyyyyyyy ale nic neujde....pa pa zajtra tu budem rano....
@ktore dobru moja.
@asemilka ach jo.. asi sa mi blizi mrcha, dnes mam nejake divne nalady.. rano som bola nervozna, podrazdena.. teraz zacinam byt precitlivela.. 😖
@monika2712 fakt myslis?kolkat DC mas?
@monika2712 tak este stale to moze byt rozkolisana hladina tehu hormonov 🙂
@asemilka
@katussska24 22dc som.. neviem. uz par dni citim brusko, aj prsia sa mi zdaju nejake pevnejsie..ale hlavne ta nalada. uz vcera som bola taka podrazdena na manzela. aj dnes rano.. vsetko mi liezlo na nervy, ako jedol ako zuval.. aaa. pomoc.. no inak nic, len husty hlien.. do mrchy je 6 dni ale moze prijst kludne aj skorej ved ja som to mala vselijake posledne mesiace.
@monika2712 no ja som prestala verit na priznaky aj vsetko take...ale stale mas nadej! 😉 mne hasla, musim zapalit novu iskricku 😝
@katussska24 ved ani ja uz neverim. skor to pripisujem vsetko mrche..
@monika2712 ale tak...ako pisala asemilka, mozu to byt aj hormony 😉
@monika2712 ja som si vsimla, ze odkedy sme zacali uvazovat o mimi, tak sa mi uplne rozhadzal cyklus... a odkedy sa fakt snazime o mimi, tak uz uplne si moje telo robi, co chce...
@monika2712 ktorý DC si ? ja som si myslela že test neukáže 25DC a bol tam duch... 🙂
@ktore ďakujem ti, prvý je 25 DC 😉
@katussska24 no mozu a nemusia ze 😀
@jucuska 22 som dneska.
@monika2712 ešte chvíľku vydrž... 😉
@asemilka no tak nejak asi byva.. ze ked sa clovek zacne sledovat, tak sa cyklus just rozhadze.. troska tomu nechapem. miesto toho aby nam priroda a vlastne telo pomohlo, tak nam to este viac skomplikuju. 😠

@ktore hehe.. to mna maminka zvykla volat Zuzka a Bambulka.. neviem preco, ale iba ona ma tak obcas volala.. ach jaj.. chyba mi ☹