Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 aj podla mna by si mala, urcite by mamka nebola rada, keby si ju neoslavila.
@esmemia asi ano .. asi by to tak chcela, len ked ja moc nemam chut oslavovat.. ved nie je ani co.. sa budem len dakovat tomu hore na silvestra ze uz je konecne koniec tohto roku prekliateho.
@monika2712 moja,podakujes za tento hnusny rok,ale aj to nam dava silu byt silnejsi a nieco do zivota a v novom roku budes silnejsia,ovela silnejsia moja,prajem Ti aby ste v novom roku uz boli 4-ria cim skor a nemusis oslavovat urob si torticku,otvorte si vinko ,alebo nech ta muz vezme do restiky,kina,divadla a potom to zakoncite domka
@esmemia moja styria?? traja snad nie? teda styria s kocurom 😉 iba ze by boli dvojicky.. no len aj rodina ocakava ze budem robit oslavu, svokrovci, bracho, teta.. tak sa to mu asi nevyhnem 😒
@monika2712 ano aj kocura som ratala,vies ja nasho psa tiez beriem ako clena,cize my uz sme 4-ria,moj havko bol skor kao dcerka,cize on je moje adoptivne dietatko a ty si tiez pisala,ze mate kocurika a vycitila som,ze ho beriete ako clena,tak preto tak,ved aj jemu ked bude mimi pribudne dalsi clens ktorym sa bude casom maznat :D a bude ho rozmaznavat :D
@esmemia jaaaj no dobre si pamatas 😀 jasne je to nase decko rozmaznane, kazdy den ho nosime na rukach.. to je taka terapia nasa.. dneska je strasne lenivy, vcera bol celu noc vonku, tak je nevladny a cely den prespal, aj isiel von a tam si sadol na pnik na 10 minut a potom sa pytal naspat.. asi mu ta zima moc nevyhovuje.. uz to vidim ze do jari z neho bude rozpuchnuty kocur. sme sa dneska smiali ze zapada do rodiny pomaly.. dalsi pupkac 😀
@monika2712 ze pupkac :D :D :D ,no tak doma v teplucku je vzdy lepsie ako sa po vonku prehanat,tak vecer asi obehal vsetkych kocurov a par maciciek a bol kaput :D
@esmemia no hej doteraz bol take tentitko, najchudsi zo vsetkych maciek a kocurov na ulici, ale uz sa im pomaly priblizuje, strasne vela teraz zere, ale tak uz ma rok aj daco rak uz je to asi normalne... len dako fakt zlenivel jak sa ochladilo..
@monika2712 no to asi kazde zviera :D
Aj nas pes :D
@monika2712 idem ja spinkat moja,dobru nocku
Bre ranko zeny, tak aj posledna iskierka nadeje mi dnes zhasla, klesla mi teplota, uz druhy den co klesa, tak to uz asi pride mrcha coskoro, pravdepodobne o nieco skor ako som ju cakala... je mi dnes nejak divne, asi nizky tlak alebo co. no moj siesty zmysel asi opat neklamal, ked som uz od ovulky hovorila ze to tentokrat nevyslo... ale dalsia je nasa.. musi! 😀
aj bude.🙂 dokladne sa pripravime... ja to mam tak 50:50..🙂) http://www.fertilityfriend.com/home/3814d4/
@linuska1 no zatial si hore tak vsetko je mozne... ach jo troska som sklamana dneska.ale tak cakala som to. len som dufala ze aspon cyklus uz bude pravidelny a takto to vyzera ze zas bude iny ako 28 dni..
@monika2712
mne teplota klesa az v den mrchy... takze to u mna nic neznamena...🙂
@linuska1 hm mne minule klesla o dva dni pred o kusok a den pred o dalsi. presne ako teraz. lenze som len 23dc, to je hrozne skoro ma mrchu.. tak troska tomu nerozumiem. ale uz ma aj bolia prsia ako pred mrchou ☹ no nevadi, nech hlavne pride cim skor, aspon budem mat skorej ovulku.
@monika2712 cim skor pride, tym skor sa mozte zacat snazit 🙂
@asemilka ved hej, a aspon mi vyjde mozno aj na vikend, tak sa nam bude lepsie darit snazit sa castejsie.. este aj testy usetrim 😉 a rozhodla som sa ze ziadne testy nebudu dalsi cyklus, max tak teplota kvoli potvrdeniu ovulky, a pekne sa zacneme snazit 10dc a aspon obden.. tak dufam, ze nam to konecne vyjde, snad nebude nikto z nas chory, herpeosvy alebo daco..
@monika2712 sup sup kazdy den spapat aspon jedno ovocie 🙂
@asemilka hej hej papame, aj vitaminy, lebo manzel bol teraz prechladnuty ale uz mu je lepsie, ja som to nechytila tak som obstala 😎 ale zacina ma tusim uz aj brucho bolet, tak dufam, ze nechce fakt prijst uz dneska ta potvora..
aj u mna nulove priznaky.. takze vysledok tiez viem. presne ako minuly mesiac... ja som tiz zvedava ci dostanem na 25 alebo az na 28 den..🙂
@asemilka postel vyskusna?.🙂)
@linuska1 hm ze by sa mi zopakoval 24 dnovy cyklus z pred dvoch mesiacov.. no vsetko je mozne. 😠
ja mam normalne 25 dnovy.. asi zacnem pit achemilku... nech mam 28 dnovy ako pred porodom...
@linuska1 a kedy je dobre ju pit? uz od mrchy alebo az po nej a do ovulky?
@monika2712 od zaciatku mrchy po ovulku....ja ju prestanem trosku skor asi take 2-3 dni pred ovulkou...
@linuska1 ok vdaka, mam ju doma este od kyretu kupenu, tak si asi uvarim ked pride mrcha.. a idem este pozriet ci mam doma tie femi kvapky, neviem ci som ich ale nevyhodila ze uz boli po zaruke..
@linuska1 mne alchemilka pomaha 🙂 napr. bolesti pri mrche nemam teraz ziadne. doteraz som mavala 🙂
@monika2712 od mrchy do ovulky. potom prestat.
@linuska1 no ved teraz mame letiskooooo 🙂
@monika2712 jaj @linuska1 ti uz odpovedala 😀
@asemilka ano ano dakujem.. femi kvapky som uz nenasla,ale aj tak som nemala pocit ze pomahaju. tak snad ta alchemilka pomoze.. ja mavam silne bolesti brucho, aj mi zle od zaludka prvy den. aj prsia ma hrozne bolia.. tak by mohla dojst zajtra kym som doma.. lebo prvy den v praci ju mat to je des.

@monika2712 no to je najhorsie, tak drzim prsteky, ze najdete super majitela 🙂 a urcite to bude pre teba tazke.