Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis no uz mam v sebe dve tabletky dneska, ziadna vyhra veru ☹ no co narobim.. zacnem pit alchemylku zase, mozno kupim aj nejake kvapky zas, lebo uz ma to vytaca.. dnes mi je fakt zle.. som aj precitliva zas 😒
@ktore hm aj ja som rano hypnotizovala teplomer nech je tam vyssia.. a nebola 😒
Ahojte kocky,
ozyvam sa po dlhsom case.....rozhodli sme sa s mm -ako vacsina tu...🙂- neriesit a len si uzivat....
Samozrejme uplne sa to neda...vzdy tak ockom sledujem kalendar, pocitam DC...😀 ale uz tak light... 😀
Takze hlasim 14 DC - a pocitovo ovulka na ceste.....😀
@minerwa no je to divne 😕 ze je to len svetlohnede spinenie a teraz tie bolesti a aj tak nic 😕 ale este stale sa ti moze rozbehnut so silnejucimi bolestami. no moja, som zvedava ako sa ti to bude vyvijat, je mi to zahadou. ak by si nemala uz negativny test urcite by som povedala, ze si tehotna 😕
@nufacikmi no ono ja som na tom velmi podobne ale neviem nechodit na MK lebo jednoducho chcem vidiet ako sa tu babam dari 🙂 tiez by som radsej otehotnela niekedy na buduci rok, ale nechame nech priroda rozhodne 😎no uvidime ci nam tu uz o mesiac nehodis svoje //, ved vies, ze mnohe otehotneju prave vtedy ked na to nemyslia 😉
@orchis aj ja som sa rozhodla, ze dalsiu ovu nebudem testovat ani merat.. budeme sa snazit od 10dc do 15dc.. a to je vsetko.. ostatne uz riesit nebudem.. snad to zaberie
@ktore nech idu niekam...hlupaci co maju vyse 1000 eurove platy,nech daju matersku na 500 a rodicovsky aspon na 350 a rodinne na 30 potom to cloveka nebude mrziet,nebude prepocitavat ci si moze dovolit mat dieta....kokos zase som sa raz poriadne vytocila,tak to uz mozem dat druhemu dietatu asi definitvne pa pa,z coho budee zit????Koks to je sila,od januara 2010 som nezamestnana,teraz som si platila pripoistenie peniaze mi nik nevrati a ani tym padom nebudem mat narok na matersku,len od narodenia na rodicovsky,nech idu do kelu mrchy jedny.Neznasam,tento hlupy stat a tych somarov co ho riadia,tak by som si od nervov poplakala !!!!!!!!!!!!!Kludne nech si na striedacku vyskusaju zit zase raz zivotom obycajnych ludi a nie na mesiac ci tyzden,ale aspon na 5 rokov 🙄
@minerwa to je skoda,tak buduci mesiac nas je uz viac,co to dako nejdeme riesit a uvidime co z toho skratka bude 😉
@monika2712 no aj my to robime podobne 😉 od 10DC dovtedy dokedy sa na to citime a vtedy ked sa na to citime 😎 minule mesiace som si myslela, ze viem kedy mam ovulku podla hlienu a potom nejake dva dni po hliene dorazili bolesti vo vajecnikoch resp v podbrusku a to bola mozno ovulka, no to som teda nemala ziadnu chut na nejaky sex a ja sa do sexu nutit nemienim to si clovek musi uzivat a nie pretrpiet si 🙄 raz sa snad zadari a ak nie tak nie, nezabije nas to. chceli by sme s priatelom babo ale nemame v sebe tu nejaku priam znicujucu tuzbu po nom, vieme si svoj zivot predstavit aj bez deticiek 🙂 preto ma to cele snazilkovanie a cakanie az tek velmi neznervoznuje 😉
@orchis no tak to sa mas.. ja si zas neviem predstavit zivot bez deti, respektive aspon jedneho.. a hlavne cim skor by som ho rada 😒 ach jo baby mne je dnes dost smutno... nejdem sa zrutit ani nic podobne... len som nevyspata. ubolena... a sklamana... vcera bolo 5 mesiacov od maminej smrti.. ani som nebola na cintorine.. ach jo... este aj to pocasie vonku skarede sychrave 😖
@monika2712 moja, to bude asi aj tym prichodom mrchy, hormony sa ti v tele zblaznili a to ti asi pridava k tej depresivnej nalade 😒
ved prave, velmi vam doprajem to babatko, vsetkym babam ktore po nom tak velmi tuzia 😉 presne pre toto tu chodim, lebo chcem vidiet kedy konecne niektora z vas tu bude priam vyskakovat stastim po tych dlho ocakavanych // 🙂 velmi vam to prajem 🙂
@minerwa ja som pocitala az dnes.. ale este uvidis ako dlho to bude trvat.. ak by to nahodou skoncilo velmi skoro, tak skus ratat o par dni skor potom.
@orchis dakujem moja.. hej to bude tym prichodom mrchy.. vzdy som taka.. uplakana, precitlivela.. no co uz.. dnes si vecer poplacem doma do vankusa a bude zas lepsie.. 😢
@monika2712 ak si dobre pamatam tak si krvacala aj vcera rano nie? ak ano tak by som ratala od vcera. odo dna kedy sa u teba prvykrat objavila krv. teda takto som si ratala tento cyklus a nakoniec mi to aj pekne vyslo na zvycajnych 7 dni 😉 ale si len vsetko poznac a uvidis ked sa ti skonci mrcha, ze co bolo spravne 😎
@orchis ĎAKUJEM.
@monika2712 ĎAKUJEM.
@monika2712 prepac 😅 bolo to pre @minerwa 😕 este je len rano a uz klikam kade tade 😀 nejaka som nesustredena dneska 😕

@minerwa buduci mesiac pokracujeme.