Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Inak babulky prajem pekny dnik.. ja zajtra odlietam do Francuzska- letim treti krat v zivote ale take nervaky stresy pred cestou som nemala asi nikdy 😔 dnes som si spravila krasne dopoludnie u kadernicky, vecer mam "rande" s ex uvidime ako skonci tento dnik..
@monika2712 zmena fotecky? pekna 🙂
@jasin nutena zmena.. admin mi zmazal prvu.. ze na nej nebolo dostatocne vidiet moju tvar 😀 sa nudili asi..
@jasin drzim palceky a hlavne stastnu cestu! nech to dobre dopadne vsetko!
@monika2712 ale ved si tam mala celu tvar 😅 co uz aj admini musia nieco robit..A dakujem krasne uz musi byt len dobre..
@jasin no chybali mi tam usta na tej fotke, ja som si to tak orezala.. sa mi to tak viac pacilo.. a este tam bol aj zavoj.. no sak to je jedno... 😉 drz sa.. nam bohuzial tento mesiac opat nevysiel.. dnes som troska zufala z toho vsetkeho... akosi som ocakavala ze to pojde rychlo.. 😒
@monika2712 nevesaj hlavu uvidis ze raz sa to musi podarit aj vam 😉
@jasin ja viem, len sa bojim ze to bude trvat hrozne dlho.. a to ma desi.. neviem si predstavit ze sa budeme snazit rok.. co dovtedy budem robit?? uz mam kopec rokov.. kazdym rokom to bude len horsie.. 😖
@orchis to jasin ide do Francuzska. ja by som len chcela 🙂 mne zas francuzstina prisla taka super logicka, ale to asi preto, ze to bol prvy jazyk, ktory som sa ucila. pre mna je zas anglictina hroza. ked si predstavim, ze som zila v uk 4 roky a stale neviem poriadne po anglicky, je to az hamba. ale na druhej strane, vsetci anglicania ma vychvalovali, ze hovorim super. Moj problem je v tom, ze kym som si nie 100% ista, ze hovorim bez chyby, tak radsej ani nic nepoviem. Som strasny perfekcionista a takto sa jazyky tazko ucia 😒
teraz mimo temu.. vie niekto nejaky vyborny dresing na ovocie???..
baby dajte ten drezing recept a este mi povedzte ako sa robi inseminacia??????????????????????????????
@monika2712
@linuska1
@orchis halooooo
@ktore predpokladam ze myslis umele oplodnenie? tu su nejake info:
http://www.iscare.sk/liecba-a-vysetrenia/vysetr...
@monika2712 co ja viem ja som nevedela ze to je to iste...snad to zistim
@monika2712 uz viem co to je dik,len este zistim kde sa to robi a ci to boli.najdem forum
@ktore nemyslim ze by to malo boliet.. a preco to hladas? uvazujes o tom?
@monika2712 no mne to navrhla dokt.lebo uz nemam vela casu.tak ked sa nepodari po nejakom case tak mozem skusit to.

@esmemia chcel babo, ale mal pocit ze ked sa nedarilo kym sme sa snazili a zrazu sa zadarilo ked sme na to tak strasne nemysleli ze nie je jeho,, ale jeho vec uz, nech si mysli co chce..