icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

jasin
22. nov 2011

@esmemia chcel babo, ale mal pocit ze ked sa nedarilo kym sme sa snazili a zrazu sa zadarilo ked sme na to tak strasne nemysleli ze nie je jeho,, ale jeho vec uz, nech si mysli co chce..

jasin
22. nov 2011

@asemilka aj chumaj je slabe slovo - ja som si tiez zopakovala asi vsetky nadavky ktore poznam pri nom 😠 dnes sa mame stretnut uvidim ako to skonci 😒 ale chcem mat od neho pokoj.. a auticko mam za hotove kupene za vsetky moje uspory..

jasin
22. nov 2011

@minusko
@orchis dakujem za podporu budem to musiet nejako zvladnut 🙂 co clovek nespravi pre malinky novy zivot 🙂

jasin
22. nov 2011

Inak babulky prajem pekny dnik.. ja zajtra odlietam do Francuzska- letim treti krat v zivote ale take nervaky stresy pred cestou som nemala asi nikdy 😔 dnes som si spravila krasne dopoludnie u kadernicky, vecer mam "rande" s ex uvidime ako skonci tento dnik..

jasin
22. nov 2011

@monika2712 zmena fotecky? pekna 🙂

monika2712
22. nov 2011

@jasin nutena zmena.. admin mi zmazal prvu.. ze na nej nebolo dostatocne vidiet moju tvar 😀 sa nudili asi..

monika2712
22. nov 2011

@jasin drzim palceky a hlavne stastnu cestu! nech to dobre dopadne vsetko!

jasin
22. nov 2011

@monika2712 ale ved si tam mala celu tvar 😅 co uz aj admini musia nieco robit..A dakujem krasne uz musi byt len dobre..

orchis
22. nov 2011

@jasin jeeeej, prides ma navstivit? 😀 asi ides do Pariza, vsak? 😉

monika2712
22. nov 2011

@jasin no chybali mi tam usta na tej fotke, ja som si to tak orezala.. sa mi to tak viac pacilo.. a este tam bol aj zavoj.. no sak to je jedno... 😉 drz sa.. nam bohuzial tento mesiac opat nevysiel.. dnes som troska zufala z toho vsetkeho... akosi som ocakavala ze to pojde rychlo.. 😒

jasin
22. nov 2011

@orchis ano naberam smer Pariiz.. ty tam zijes?

jasin
22. nov 2011

@monika2712 nevesaj hlavu uvidis ze raz sa to musi podarit aj vam 😉

monika2712
22. nov 2011

@jasin ja viem, len sa bojim ze to bude trvat hrozne dlho.. a to ma desi.. neviem si predstavit ze sa budeme snazit rok.. co dovtedy budem robit?? uz mam kopec rokov.. kazdym rokom to bude len horsie.. 😖

orchis
22. nov 2011

@jasin nie, ja zijem na juhu 😎 to bolo len tak, ja mi jasne, ze skoro kazdy ide v prvom rade do pariza aj ked ak by si v buducnosti chcela spoznat skutocne francuzsko, odporucam radsej nejake male mestecko 😉 prajem ti krasny pobyt a snad ti aj pocasie vyjde 🙂

dajaja
22. nov 2011

@orchis ja by som sa hned isla pozriet do takeho maleho francuzskeho mestecka.. 🙂 Zatial som bola tiez len v Parizi. ja som sa inac ucila od zakladnej po vysku francuzstinu, len uz som skoro vsetko zabudla.. ☹

orchis
22. nov 2011

@dajaja no a ja tu nad nou sedim kazdy den 🙄 bolo by super keby sa vsade hovorilo po anglicky 😉 anglina mi pride tak krasne jednoducha oproti niektorym inym jazykom 🙄 tak si aspon prevetras svoje znalosti 😉 predpokladam, ze je to sukromna cesta a nie pracovna

dajaja
22. nov 2011

@orchis to jasin ide do Francuzska. ja by som len chcela 🙂 mne zas francuzstina prisla taka super logicka, ale to asi preto, ze to bol prvy jazyk, ktory som sa ucila. pre mna je zas anglictina hroza. ked si predstavim, ze som zila v uk 4 roky a stale neviem poriadne po anglicky, je to az hamba. ale na druhej strane, vsetci anglicania ma vychvalovali, ze hovorim super. Moj problem je v tom, ze kym som si nie 100% ista, ze hovorim bez chyby, tak radsej ani nic nepoviem. Som strasny perfekcionista a takto sa jazyky tazko ucia 😒

rysauka
22. nov 2011

@orchis počúvaj moja a ako ste sa vy našli s partnerom?

linuska1
22. nov 2011

teraz mimo temu.. vie niekto nejaky vyborny dresing na ovocie???..

ktore
22. nov 2011

baby dajte ten drezing recept a este mi povedzte ako sa robi inseminacia??????????????????????????????

ktore
22. nov 2011
ktore
22. nov 2011
monika2712
22. nov 2011

@ktore predpokladam ze myslis umele oplodnenie? tu su nejake info:
http://www.iscare.sk/liecba-a-vysetrenia/vysetr...

ktore
22. nov 2011

@monika2712 co ja viem ja som nevedela ze to je to iste...snad to zistim

ktore
22. nov 2011

@monika2712 uz viem co to je dik,len este zistim kde sa to robi a ci to boli.najdem forum

moni
22. nov 2011

@ktore
ak chces viac info o inseminacii, hladaj IUI - tu na koniku je viacero tem.
osobne, mna to nebolelo

monika2712
22. nov 2011

@ktore nemyslim ze by to malo boliet.. a preco to hladas? uvazujes o tom?

ktore
22. nov 2011

@monika2712 no mne to navrhla dokt.lebo uz nemam vela casu.tak ked sa nepodari po nejakom case tak mozem skusit to.

ktore
22. nov 2011

@moni nechcem vela iba to ako to je ,ako sa to robi a ako sa mam na to vopred pripravit alebo partner a tak

moni
22. nov 2011

@ktore
poslem ti IP ako to prebiehalo u nas