Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore chapem, aj sa na nich mienim obratit ak by sa nam nedarilo.. mam v Iscare doktorku ktora mi robili kyret po znamosti, a mi povedala, ze ked budu nejake problemy nech nevahame dosjt.. len to je dost drahe 😒
@jasin no len ja si neviem predstavit sa snazit rok.. to mi pride strasne dlho 😖 to ja sa zblaznim ked to nepojde ..
Inak pekny vecer, este som sa tu trochu zastavila, neskutocne blbo mi je , z tych nervakov som skolabovala na chvilku ale hadam je vsetko okej..😒 nemam ani cas poriadne oddychnut kedze musim doriesit nieco ohladne zajtrajska este, Janik(moj sef) povedal ze ak sa necitim tak nech neletim- ale tym mi ujde 14dni pracovnych ktore mi potom budu chybat tak musim 😔 ..
Bola som na stretnuti s tym "inteligentom" no prejavil sa ako uchvatny charakter-nechapem ako to ze som si to skor nevsimla 😔
@jasin citala som... otrasne!!! ale to skolabovanie. uff.. na to pozor! ak nahodou zacnes spinint alebo krvacat nebodaj tak utekat na pohotovost este v noci! a na sluzboke velky pozor na stres, pretazovanie sa .. nedvidaj nic tazke a tak. ved vies... aby sa nieco zle nestalo 😒 lebo z tolkych stresov ti to dost hrozi... nechcem malovat certa na stenu, ale viem o com hovorim....
@monika2712 snazim sa stresovat minimalne ak osa da ☹ uvidim ak omi bude do zajtra ked mi nebude nejak dobre tak samozrejme nikam nepojdem..Sama som sa dost zlakla a bojimsa ci sa nestane este nieco horsie ale snad bude dobre 😔
@jasin no budem na teba mysliet, urcite sa ozvi ako si na tom ked bude sanca.. ja som zo stresu zo smrti mami potratila, teda zevraj to bolo tym, pravu pricinu sa nikdy nedozviem. .. 😖
@monika2712 monci umele oplodnenie je ine ako inseminacia...na umele oplodnenie nepojdem ale iui to vyskusam
@ktore ja viem. ja by som isla na cokolvek keby sa nedarilo. vsetko vyskusam len aby som mala dieta.
@monika2712 ozvem sa dufam ze skor ako o dva tyzdne 😔 snazi msa nestresova i ked to nejde..
@asemilka i tak nechapem kde som tie roky mala oci ze som neprisla na to aky je v skutocnosti skor..
@ktore co bude dalej neviem, my dvaja sme skoncili, uvidim co bude po narodeni miminka- ak nebudem mat dost peniazkov (zial tie budu musiet byt rozhodujuce) tak budem ziadat od neho vyzivne a inak nic, a ak bude peniazkov dost tak o nom nechcem ani pocut 😔
Zienky ja utekam.. Drzte sa a nech tu po navrate vidim same tehulky ..
A zaroven tichucko prosim aby ste aj nam drzali palceky 😔 dakujeme- aj za malinke 🙂
@ktore
no mna prave manzel trocha zfukol.. ze som furt nestastna, mrznuta.. ze kazdy mesiac to iste... ze ho to nebavi.. ze sa vobec netesim zo zivota.. som upnuta len na to otehotniet... a on ze ani nevie ci sme teraz pripraveni, ze ci by sme nemali az o rok. tak som ho zrusila, ze ja uz nemam 20, a uz o rok moze byt neskoro... tak to potom vzal spat trochu. aj sa mi ospravedlnil ze ho to mrzi.. sme teraz obaja precitliveli a podrazdeni.. mne je furt do placu lebo blbe hormony!!
mrcha uz sa asi pomaly rozbieha, zacala som spinit.. ale co je horsie.. dnes mam cely den migrenu a absolutne nic nepomaha.. ani lieky ani masaz.. nic..
@asemilka
@monika2712 mne na migrenu zvykne pomoct silna kava, lahnut si do tmavej miestnosti, otvorit okno dokoran a skusit spat...
@asemilka no po kave by som uz nezaspala..asi si pojdem skusit lahnut..
este sme riesili jednu vec.. mam strasnu chut tieto vianoce odist a vobec nebyt s rodinou, ktora by sa zrejme nastvala, hlavne teda manzelovi rodicia.. ale ja na tieto vianoce vobec nemam naladu.. najradsej by som sa zbalila a isla niekam do tepla.. tento rok sme ani neboli na dovolenke 😖 a pritom sme ju potrebovali obaja ako sol..
co si myslite o tom stravit vianoce niekde mimo? bohuzial nam na to chybaju peniaze a svokra by mi to zrejme neodpustila, ale mam sto chuti to urobit..
@monika2712 ak ma taku chut aj manzel, tak preco nie? a keby ste skusili aspon vikend v nejakom peknom penzione v tatrach napr.? teplo tam sice bude len pri krbe... ale za ten oddych to stoji 🙂
@asemilka hej aj to ma napadlo.. len neviem ci bude este nieco volne. a ze kedy vlastne ist..ci na vianoce alebo po vianociach. neviem ako to funguje na vianoce v penzionoch, ci varia a tak... 😒 uz daco pozeram lebo pri mori su drahe tie dovolenky.
@monika2712 no urcite by vam pomohla dovolenka trocha sa uvolnit nemysliet na nic len vy dvojka 🙂 a co svokra ona ta trochu nechape ze si stratila maminu aj o babo si prisla ju samo by to malo napadnut ze potrebujes vypnut od vsetkeho a byt len s drahym 😎 ci chce mat synacika doma? 😒
@monika2712 urcite su pripraveny na navstevnikov aj cez vianoce presne ako pise asemilka ...
@monika2712 skus pozriet aj na tych zlavovych strankach. tam sa daju kupit za fasa cenu aj papanim tie kupony 🙂 mamina si tak nasla 3 dni, 2 noci, plna penzia, 2 osoby v nejakom hoteli, co ma teraz nenapadne nazov... s starom smokovci tusim, za 49,90 🙂 a to v tom mala aj vstupy do bazena, masaz, saunu... a take hovadinky 🙂
@monika2712 @marcovka1 inac podla mna skor bude plno na silvestra, nez vianoce..
@marcovka1 ale nie, vies ona ma rada rodinu pokope na vianoce a chce nam pomahat a tak.. tak viem ze by ju to mrzelo keby sme tam na vianoce neboli.. vies u nich sa vianoce strasne prehanaju, vzdy nakupi svokra asi tisic darcekov.. u nas sa to nikdy tak nerobilo.. kupilo sa zopar.. u nas vianoce proste neboli o tych darcekoch ale o tom ze sme boli spolu a tak, ale u nich je vsetko extrem, prehnane... no mam obavy ze tie pobyty uz budu aj obsadene vsetky dobre a zas nechcem jej ublizit ze jej vezmem syna na vianoce prec, tak mozno vianoce by sme este dali u nich a potom by sme isli prec od 26teho do 30 aspon tak nejak.. podla toho ci daco najdem, akurat ze po vianocach budeme vyzmykani z penazi , tak neviem ci si to vobec mozme dovolit.. ked si este predstavim ze dojdu nejake vyuctovania v januari.. uff no neviem... viem ze to potrebujeme obaja, drahy mal mesiac v robote peklo, plus kurz anglictiny, takze dovolenku by sme fakt potrebovali.. ale... ale nemame za co velmi 😒

@monika2712 nebude to trvat dlho, lekar ta nenecha dlhsie ako rok sa snazit, ked to nepojde prirodzenou cestou tak su aj inesposoby,.. ale stale mas veeelku sancu ze sa to podari len nestresovat 😔