icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
24. nov 2011

@kukucg no tak vitaj v klube.. nasa posledna??? 😎 😎 😉

ktore
24. nov 2011

@monika2712 este ja som tu.aka posledna myslis?

ktore
24. nov 2011

@orchis presne moje slova....

kukucg
24. nov 2011

@monika2712 Jasneeee ze posledna 😵 😵 😵 Ja chcem skusit aj ovu test, nikdy som este som este neskusala, tak asi tiez skusam novu taktiku 😅

kukucg
24. nov 2011

@ktore Ze nasa posledna MS 😵

monika2712
24. nov 2011

@ktore myslela som ze nasa posledna MS! 🙂 dievcence mi budeme augustovky 😎
@kukucg

kukucg
24. nov 2011

@ktore No dopadlo to kyretom v 11tt... nemala som ziadne problemy len na poradni na sone lekarka zistila ze mu nebije srdiecko ☹ tri tyzdne predtym som sa z neho vytesovala ze som videla ako mu krasne bije a takto... no ved ale stava sa 😒

kukucg
24. nov 2011

@orchis No tak budem pit alchemilku a mozno si dam aj kvapky 😀 ked uz ich mam, prinajhorsom budu nanic ale tiez si myslim ze neuskodia 🙂

ktore
24. nov 2011

@kukucg bodaj by bolo takych pripadov co njmenej ale je ich dost

kukucg
24. nov 2011

@monika2712 Jeee ano augovky mozu byt 😀

kukucg
24. nov 2011

@ktore hej, predtym som ani netusila ako vela 😖

ktore
24. nov 2011

@monika2712 no este mne sa musi rozbehnut.ano budeme augustovky.vtedy sa rodia kraaasne dievcatka...(moja dcerka je august) 😀

ktore
24. nov 2011

@kukucg je to velmi smutne

monika2712
24. nov 2011

@ktore oo to si ma potesila... ja chcem babiku 😉

orchis
24. nov 2011

@monika2712 ved vidim, ze s @kukucg ste si slubili // v decembri 😅 to je teda predsavzatie 😉
no aj my sa "snazilkujeme" od 11DC kazdy druhy den, dnes som 15DC ale neviem ovulku, tento mesiac som zatial ziadne bolesti nemala ale ktovie, mozno budem mat zase dlhy cyklus a tym padom na ovulku este cakam. no na 11 a 13DC som mala vela vytoku s krvou tak mozno to bola ovulka. uvidime ak sa nic ineho neobjavi v nasledujucich niekolkych dnoch tak DPO budem ratat asi od 13DC. ono na tom velmi nezalezi, to len ta orientacne. mienime sa "snazilkovat" aj nadalej len podla chuti, co je asi kazdy druhy, treti den a uvidime dokedy 🙂
co sa tyka tych hormonalnych vykyvov na zaciatku mrchy, tak to poznam 😅 niekedy ich vobec nemam ale inokedy zase som poriadne precitlivela. upozornila som na to priatela, ma byt ku mne dobrucky nech uz sa spravam akokolvek, lebo to nie som ja ale moje hormony a tak to nejako prezijeme 😀

sepi
24. nov 2011

@orchis Máš pravdu, len som si povedala, že to proste vyskúšam. Jeho metóda sa mi zdá neškodná, tak uvidíme. Potom zreferujem ako to dopadlo 🙂 Teraz v sobotu mám totiž prvý "vhodný" termín 🙂 Pekný dník

monika2712
24. nov 2011

@orchis ano ano.. viacere sme sa dohodli 😉

orchis
24. nov 2011

@monika2712 no vidim, ze ste tri 🙂 tak baby, nesklamte ma 😎 pre istotu sup do obchodu kupit ruzovu fixku na dokreslenie druhej ciarky 😀 ale nieeee, to bol len taky zart, drzim vam palce, nech vam to tento cyklus vyjde 😉 ja si este rada pockam nejake 2-3 mesiace a potom sa k vam pridam 😎

monika2712
24. nov 2011

@orchis no aj viac nas je.. aj @katussska24 bude augustovka so mnou.. a neviem kto este..ale urcite je nas tu viacej 😉 a ty nechces byt?? 😎

orchis
24. nov 2011

@sepi ved jasne, ze to neuskodi 😉 len nezabudni si pre istotu odsledovat sama, ze kedy mas asi ovulku aby si sa nahodou nevymykala z tabulkovych hodnot a neprepasla to nakoniec 😉

orchis
24. nov 2011

@monika2712 ja to nechavam na prirodu, neprestali sme so "snazilkovanim" len ja som mentalne nastavena skor na to, ze radsej by som teraz nechcela, aby som buduci rok stihala vsetko co mame naplanovane. ale ako som uz spomenula, nechavam to na prirodu a uvidime ako ta rozhodne 😉

monika2712
24. nov 2011

@orchis jasne chapem 😉

sepi
24. nov 2011

@orchis Neviem, či niekedy videla jeho výpočet, ale jeho metóda sa vôbec neviaže na ovuláciu. Vhodné termíny mám totiž úplne mimo nej, tak neviem 🙂 Dokonca sa v jeho inštrukciách píše, že ak máš "vhodný termín" počas cyklu, tak aj vtedy je vysoká pravdepodobnosť na otehotnenie.

ktore
24. nov 2011

baby da sa pozriet niekde na nete vcerajsia zamena manzeliek?

orchis
24. nov 2011

@sepi no ja som clovek, ktory neveri veciam v ktorych nevidi ziadnu logiku 😕 podla mna zena moze otehotniet len vdaka ovulacii a nie postaveniu hviezd 😀 ale to je len moj nazor a nikdy by som ho nesilila na niekoho 😉 ved skus a uvidime, mozno sa aj zadari aj ked si myslim, ze ak ano tak to nebude vdaka jonasovi, ale vdaka stastnemu koincidentu zdravej spermie a vajicka pripraveneho na oplodnenie 😉 ale uz cisim 😀
este taka otazka: kolko dni do mesiaca mas urcenych ako plodnych a ktore Dc to su? len tak pre zaujimavost 😕

monika2712
24. nov 2011

@ktore markiza archiv?

monika2712
24. nov 2011

@orchis tiez neverim ze niekto otehotnie ked nema plodne dni.. ako napr pred MS alebo pocas MS ako to niektorym vychadza podla jonasa.. ako to je podla mna uplna hlupost, ved ked tam raz nie je to vajicko, tak co ta spermia oplodni?? ducha? no neviem.. pokial tie vypocty vyjdu zhruba na plodne dni tak OK.. ale inak.. blbost

ktore
24. nov 2011

@monika2712 no kukala som ale akurat zamena tam neni tak jedine opakovanie.

monika2712
24. nov 2011

@ktore mozno to este nestihli nahodit do archivu ak to bolo vcera neskoro vecer.. skus neskor.

ivuss01
24. nov 2011

@monika2712 ahoj, prepac, ze vam vstupujem do debaty, no pravidelne vas citam a tesko sa tesim, ked niektora zostane tehu 🙂
ale k veci, moja sesternica otehotnela treti krat presne takto, merala si bazalnu teplotu, a uz mala kratko pred menzesom, takze v case neplodnych dni otehotnela.... a tu bazalnu teplotu si merala asi 1 rok, robila si zaznam z krcka, hlienu, a aj tak otehotnela v neplodnych dnoch.....