icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
24. nov 2011

baby este nic.ani brucho ma neboli.

monika2712
24. nov 2011

@ivuss01 no dobre.. to je mozno jedna zo stovky ktorej sa to podarilo.. ale logicky je to v podstatne nemozne, takze pravdepodobne mala posunutu ovulaciu.. alebo mala dve behom mesiaca.

orchis
24. nov 2011

@ivuss01 tak na toto musi existovat logicke vysvetlenie. napr mala dve ovulacie pricom jedna bola niekedy pred ms. jednoducho neverim, ze by mala take hrdinske vajko, ze by prezilo nejakych 10 dni od vypudenia a este aj po takom case by bolo schopne oplodnenia. no a bez vajka ani sam jonas by ziadnu zenu neoplodnil 😉 vsetko okolo nas ma nejake logicke vysvetlenie, aj ked ho zatial este nepozname to este neznamena, ze nie je 😉

ivuss01
24. nov 2011

@monika2712 no ale pri ovulacii teplota stupne, nie? a jej nestupla,
beriem, je to nelogicke, ale aj take sa stava, ja som dnes 38dc, ovulaciu som mala okolo 14dc, tak som si myslela,v 36dc, ze som tehu, isla som ku doktorovi, a ten mi povedal, ze menzes vidi tak o 2 tyzdne, ale o tyzden si mam spravit test, a ak do dalsieho tyzdna menzes nepride, tak mi bude chciet dat vyvolavacku....inak na sone v 36dc videl na vajecnikoch male folikuly, tak som mohla byt pred ovulaciou.... a tiez mi nejde do hlavy druha ovulacia za jeden cyklus?

ivuss01
24. nov 2011

@orchis co by si povedala na prispevok vyssie? na moj pripad? inak prepac, ze som sa vam tu tak natisla 😔

monika2712
24. nov 2011

@ivuss01 teplota stupa po ovulacii cca 3 dni a potom moze vselijako kolisat.. moze byt zly teplomer, zle meranie teploty.. cokolvek..
a ano byvaju aj dve ovulacie za cyklus.. je to asi zriedkave ale stava sa to.. tak isto ako sa stava ze maju zeny ovulku pocas menstruacie..

monika2712
24. nov 2011

@ivuss01 a ake dlhe mavas obvykle cykly? a su pravidelne?

ivuss01
24. nov 2011

@monika2712 hak som vysalila na zaciatku augusta, a od vtedy som mala cykly 37, 32, teraz som 38dc takze velmi rozhadzane 😝 teplotu som do teraz nemerala, iba poslednych 10 dni,.ale to je bezpredmetne....

ktore
24. nov 2011

@monika2712 baby neviem ci dobre pozeram krcok.ked dam prst tak ho ledva dociahnem

monika2712
24. nov 2011

@ivuss01 no tak v tom pripade je tvoj momentalny stav vcelku mozny a nijak neobvykly.. po vysadeni HAK trva aj pol roka kym nabehne spravne cyklus a ovulacia.. v takychto pripadoch sa moze kludne stat to ze budes mat dve ovulky alebo ani ziadnu... takze kludne si teraz nemusela mat vobec ako si pisala ze si mala pocit okolo 14dc, tak nemusela vobec byt a preto aj na sono videl male foliky az teraz..

monika2712
24. nov 2011

@ktore hm neviem, asi ti pride neskor.. ked nemas ani bolesti.. asi zajtra potom nie?

orchis
24. nov 2011

@ivuss01 ako to natisla 😉 a neboj, nebola by si jedina zena s dvomi ovulaciami za mesiac 😉 prave nedavno sme to tu rozoberali a kludne moze byt ovulacia aj niekedy na konci cyklu 🙂 a mozno sa ti ovulka posunula na koniec cyklu 😉 nase cykly nanestastie nefunguju po cely zivot ako svajciarske hodinky, uz aj ja som sa o tom stihla presvedcit hlavne za posledne dva mesiace 🙄 😀 ja som na stastie po vysadeni HAK nebadala ziadne zmeny na cykle, ale od kedy sme sa zacali snazit tak je vsetko hore nohami 😕 no tie dlhe cykly ti teda nezavidim a este ked tam teraz videl prichod ovulacie.....to som zvedava kedy ti nakoniec ta mrcha dorazi, bud neskora ovulacia alebo velmi dlhy cyklus 😕
prepac, prave som si dala kavu a tak pisem az sa mi spod prstov pari 😀 a zjavne neviem prestat 😀 😀 😀a podotykam, ze pisem bez dlhsieho premyslania len tak ako mi myslienky viria hlavou 😀

dajaja
24. nov 2011

@monika2712
@ktore
@kukucg aj ja sa hlasim do klubu augustoviek 😀 😀 bodaj by nam to vyslo. Vcera som vam pisala, ze mi doktorka potvrdila ovulku do 24 hodin. Tak sme sa nejak premohli a rano o druhej dodali spermosky 😀 a teraz uz len cakat, co z toho bude. tento mesiac to beriem celkom s nadhladom a preto mam z toho dobry pocit..

monika2712
24. nov 2011

@dajaja no super, tak to ty budes zakladatelka Augustoviek asi, lebo my mame este ovu daleko.. 😉 tak tam na nas pekne pockaj potom 😎 vyhrej nam miestecko .. a super ze ste sa premohli tak to by mohlo vyjst..

no ja planujem tiez tuto ovulku brat uz s nadhladom, bez stresu a sledovania a testovania.. tak dufam ze sa mi to aj podari tak zrealizovat 🙂

nikol.l
24. nov 2011

@dajaja @ktore @kukucg dievčatá aj ja sa k Vám hlásim a dúfam , že každej z nás sa to čím skôr splní 😉 ja som zatiaľ pokojná žiadne merania nič...včera som si kúpila testík a chcem vyskúšať či sa podarilo , len neviem kedy je ten správny čas aby tam bolo aj niečo vidieť 😉

ktore
24. nov 2011

@nikol.l ahojko.a uz ti ma prist ms?

nikol.l
24. nov 2011

@ktore až za 10 dní cca , neviem presne vysadila som Hak a 1x prišla presne na 28 deň tak dúfam , že sa to nezmení...

ktore
24. nov 2011

@nikol.l este mas cas testovat.tych desat dni pockaj.ale niekomu ukaze test aj po 10 dni od ovulacie.

esmemia
24. nov 2011

@monika2712 Babulky,no vam je,aj ja chcem byt augustova,ale to sa nam asi nepodari a ja mam najblizsiu ovulku podla vsetkeho az 20.12. co je pekelne daleko a neviem ci sa nam podari :D...no jediny mesiac ,kedy by soma si nechcela rodit je september :D

nikol.l
24. nov 2011

@ktore ďakujem za radu radšej počkám 🙂 aj keď je to ťažké keď sa človek teší , ale na druhej strane zbytočne test keď tak možno ešte nič nebude...

dajaja
24. nov 2011

@monika2712 samozrejme, ze na vas pockam a miestecko vyhrejem 😀 😀
urcite je lepsie brat to trosku s nadhladom a humorom. ja sa sice nedokazem uplne nesledovat, hlavne pri ovulacii, ked vidim hlienik a boli ma vajecnik, je tazke to vypustit z hlavy.. ale dufam, ze uz nebudem kazdy den ratat dni do ms. som rada, ze sme sa stihli posnazit v spravny cas a ostatne uz nechavam na prirodu..

monika2712
24. nov 2011

@esmemia neboj este mozno stihas 😉

nikol.l
24. nov 2011

@nikol.l @monika2712 teba som tam zabudla prihodiť 😀

ktore
24. nov 2011

@nikol.l no pockaj este par dni.to cakanie na test je nadlhsie.

esmemia
24. nov 2011

@monika2712 😉 uvidime,neviem kedy mam znasilnit mm ci den pred ovu,v den ovu,alebo den po ovu,co je najvhodnejsie,lebo on sa nahovorit na sexik obden neda...poradte prosim

nikol.l
24. nov 2011

@ktore to hej a hlavne ak tam potom tá čiarka nepribudne ☹

kukucg
24. nov 2011

@dajaja Super, tak to by teda mohli byt a bola by si prva augustovka tu spomedzi nas 😵 😵

nikol.l
24. nov 2011

@esmemia síce nie som nejaký profík , ale asi v deň ovu, ak ju teda vieš presne je asi naj 😉

kukucg
24. nov 2011

@esmemia tak v takomto pripade asi den pred ovu by som ja do toho sla ak vies presne kedy kedy ju budes mat pripadne v den ovu...

esmemia
24. nov 2011

@nikol.l no viem ,datumovo mi to zatial vzdy sedi a uz aj podla teploty to viem :D