Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@barbora21 tak pikoska s ovu testami.pred takmer troma rokmi som bola po svadbe a rozmyslala som,ze ci som plodna ,ci nie.zila som v uk a v drogerke boli bezne dostupne fertility testy(test plodnosti-pouziva sa takisto ako baby test),tak som si to kupila.pisalo sa,ze si test moze zena spravit na treti menzes od vysadenia hak.tak som vysadila a aby sme vedeli kedy mozme a kedy nie,tak som si kupila ovu testy.podla nich som si kontrolovala ovu a ked som zbadala co i len mini nastup,ze ovu pride,tak sme sa poriadne ani za ruky nechytili s muzikom 😀 proste sme si davali veliky bacha.prvy menzes prisiel a aj druhy a treti uz nie.na treti som si mala ten test plodnosti robit a priroda spravila ten test za mna,uz som bola tehu.teda velmi neplanovane,no zas na druhej strane bol maly velmi chceny 🙂 takze tam som chcela k tym ovu papierikom to povedat,ze niekedy to moze pomylit.ja som si na ovu davala veliky pozor ,no aj tak som otehotnela. a netusim ako 😕 😀 tu je samzorejme ten druhy pripad,zena riesi ovu aby babo mala.no ja neviem.moze to pomylit 😅
@deniskateniska :o) to by som ja s mojou zvedavosťou nevydržala, aby som nevedela, čo máme v brušku 😀 No v čínskom zrovínka tento jeden mesiac vychádza dievča, lebo mám 25 rokov 🙂 ale chceli sme pracovať na chlapcovi 😅 čo vychádza od augusta až tuším do decembra, tak sa zadarilo, no uvidíme, je mi to už jedno, hlavne nech je všetko OK. 😎
@barbora21 kurnik,som ti odposala a namiesto doslat som zamyslena ztlacila hore vpravo krizik a stranku vypla 😀 😀 😀 nevadi,tak nanovo
clearblue je riadna palka.tie by som ani nekupovala.na trhu je kopec ovu testerov za kopec roznych cien,v lekarni pred teba iste najmenej 5-6lekarnicka vyhodi 🙂 my sa este nesnazime,ale ked sa zacneme,tak to najprv prve tri mesiace necham na nahodu.proste si len budeme uzivat a uvidime co ma ujo osud pre nas prichystane.no ak sa zas tvrtrok nezadari,tak si kupim teplomer na meranie bt.stoji okolo 7 euri a to mi pride byt lacnejsia investicia ako furt ovu papieriky ocikavat.ale nesustred sa moc na snazenie,potom to just nevijde.psychika robi svoje.
ja meskam. a uz slusne.nesnazime sa,no nehoda sa stat moze ,kedze riesime prerusovany,hak odmietam a kondomy sme nikdy nemali radi.no dnes som si robila baby test woman secret a vysiel negativny.ani naznak po duchovi.tak kurnik kde je mrska? co nechodi? cista jak lalia som.ani naznak prichodu 🙄 brucho a krize sice pobolievaju,no uz neviem ci je to skutocne,alebo si to navravam 🙄
@bobocka No ja som si dala limit do decembra. Dovtedy som ochotna brat femibion, meriam si od pondelka poctivo BT a uzivam si zivot bez antikoncepcie 🙂 a pravdaze sexik s manzelom 🙂 ten sa z toho vytesiava asi najviac 🙂 a v decembri dufam, uz budem tehu a vsetkym to oznamim na Vianoce 😉 Tak len dufat, ze sa nam to vsetkym splni a vsetko dopadne v prospech krasneho bruska 🙂
@bobocka bola by si prekvapena kolko ecok a liekov je skodlivych a su povolene pre lobby velkych farmaceutickych koncernov ... napriklad taky aspartam, je vo vsetkych zuvackach a sladkostiach(skoro), cukrikoch, detskych dzusoch, a aj z neho je dnes tak rozsirena epilepsia, alzheimer, neplodnost,.... http://www.zdraviepreteba.sk/news/aspartam-je-jed/
a precitaj si knihu http://www.pantarhei.sk/knihy/virapen-john/nezi...
ako vlady schvalia pre peniaze - vela penazí, uplne vsetko , zial v takom svete zijeme 😔
@bobocka Tak nejako by sa to presne aj mne pacilo, hlavne rodine by som to rada povedala na Vianoce, moja mama by sa zblaznila od radosti a utekala by nakupovat hned vybavu... bolo byto fakt super, no ja viem, ze to nejako takto plus, minus dopadne 🙂 v januari mam este narodky, takze ani tam by to nebolo zle 🙂 Proste to tak bude a hotovo 😀
@barbora21 ja si to tiez predstavujem na nejakom rodinnom stretnuti, kde budeme vsetci a tak 🙂 a hlavne osobne 🙂 aj keby som mala pockat, lebo vsetci sme rozlietaní a kazdy niekde inde...
teraz akurat vyckavam ci nam to vyslo na 1x krat... zatial nic necitim, pockam na meskanie ms 😉
a zamestnavatelovi kedy oznamite?
@zasha Osobne je urcite najlepsie, ja sa rada pozeram ako sa tvaria, velmi ma bavili vyrazy pri oznamovani svadby a na toto sa tesim este viac. Tak drzim palceky, aby to vyslo hned na prvykrat 🙂 Inak baby tu volaju ms mrcha, velmi sa mi to paci 🙂 tak snad ti mrcha nepride 🙂 Zamestnavatelovi ked to bude uplne super iste!!! resp. ked to bude mozno vidiet, tazko povedat. U mna asi skor vzhladom na zamestnanie 🙂
a ake mas zamestnanie? no ja uvidim, vydrzim dovtedy, dokedy ma kolegyne v kancelarii neodhalia, ze chodim moc na wc, alebo vraciam 🙂
@deniskateniska @cumliatko
baby a kde pozerate co vam vychadza v tom cinskom kalendari, aj ja si chcem pozriet, co mi bude v septembri vychadzat 😉
Ahojte babulky, ako sa darí? Ja som si dnes ráno bola kupit FEMIBION 800, tak zacnem pekne papat 🙂 uvidíme teda..... ale drahy je veru dost 🙂
Caute baby, ako to zvladate?
Ja mam v plane odo dnes papat Femibion 800 a od septembra pojdeme na ostro! 😉 teda pokial ma manžel neprehovorí skor 😀

Ahojte, skusali ste niekto nejake ovulacne testy? napr.: http://www.clearblue.com/sk/clearblue-digitalny...