icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

barbora21
4. aug 2011

Ahojte, skusali ste niekto nejake ovulacne testy? napr.: http://www.clearblue.com/sk/clearblue-digitalny...

bobocka
4. aug 2011

@zasha odkial prosim ta? 🙂 lekarnicky na mna hladeli ako puk den po tom co som si to dala objednat,ze ich nikde nedostat 😕 vobec 😕

bobocka
4. aug 2011

@barbora21 tak pikoska s ovu testami.pred takmer troma rokmi som bola po svadbe a rozmyslala som,ze ci som plodna ,ci nie.zila som v uk a v drogerke boli bezne dostupne fertility testy(test plodnosti-pouziva sa takisto ako baby test),tak som si to kupila.pisalo sa,ze si test moze zena spravit na treti menzes od vysadenia hak.tak som vysadila a aby sme vedeli kedy mozme a kedy nie,tak som si kupila ovu testy.podla nich som si kontrolovala ovu a ked som zbadala co i len mini nastup,ze ovu pride,tak sme sa poriadne ani za ruky nechytili s muzikom 😀 proste sme si davali veliky bacha.prvy menzes prisiel a aj druhy a treti uz nie.na treti som si mala ten test plodnosti robit a priroda spravila ten test za mna,uz som bola tehu.teda velmi neplanovane,no zas na druhej strane bol maly velmi chceny 🙂 takze tam som chcela k tym ovu papierikom to povedat,ze niekedy to moze pomylit.ja som si na ovu davala veliky pozor ,no aj tak som otehotnela. a netusim ako 😕 😀 tu je samzorejme ten druhy pripad,zena riesi ovu aby babo mala.no ja neviem.moze to pomylit 😅

barbora21
4. aug 2011

@bobocka Ja som sa nad tym zamyslala, ale uvidim, je to pomerne draha zalezistost - skusim parkrat bez toho a ked to nepojde vyskusam, ale zatial to necham asi na prirodu 🙂 a moju super pozitivnu psychiku 🙂

cumliatko
4. aug 2011

@deniskateniska :o) to by som ja s mojou zvedavosťou nevydržala, aby som nevedela, čo máme v brušku 😀 No v čínskom zrovínka tento jeden mesiac vychádza dievča, lebo mám 25 rokov 🙂 ale chceli sme pracovať na chlapcovi 😅 čo vychádza od augusta až tuším do decembra, tak sa zadarilo, no uvidíme, je mi to už jedno, hlavne nech je všetko OK. 😎

bobocka
4. aug 2011

@barbora21 kurnik,som ti odposala a namiesto doslat som zamyslena ztlacila hore vpravo krizik a stranku vypla 😀 😀 😀 nevadi,tak nanovo
clearblue je riadna palka.tie by som ani nekupovala.na trhu je kopec ovu testerov za kopec roznych cien,v lekarni pred teba iste najmenej 5-6lekarnicka vyhodi 🙂 my sa este nesnazime,ale ked sa zacneme,tak to najprv prve tri mesiace necham na nahodu.proste si len budeme uzivat a uvidime co ma ujo osud pre nas prichystane.no ak sa zas tvrtrok nezadari,tak si kupim teplomer na meranie bt.stoji okolo 7 euri a to mi pride byt lacnejsia investicia ako furt ovu papieriky ocikavat.ale nesustred sa moc na snazenie,potom to just nevijde.psychika robi svoje.
ja meskam. a uz slusne.nesnazime sa,no nehoda sa stat moze ,kedze riesime prerusovany,hak odmietam a kondomy sme nikdy nemali radi.no dnes som si robila baby test woman secret a vysiel negativny.ani naznak po duchovi.tak kurnik kde je mrska? co nechodi? cista jak lalia som.ani naznak prichodu 🙄 brucho a krize sice pobolievaju,no uz neviem ci je to skutocne,alebo si to navravam 🙄

barbora21
4. aug 2011

@bobocka No ja som si dala limit do decembra. Dovtedy som ochotna brat femibion, meriam si od pondelka poctivo BT a uzivam si zivot bez antikoncepcie 🙂 a pravdaze sexik s manzelom 🙂 ten sa z toho vytesiava asi najviac 🙂 a v decembri dufam, uz budem tehu a vsetkym to oznamim na Vianoce 😉 Tak len dufat, ze sa nam to vsetkym splni a vsetko dopadne v prospech krasneho bruska 🙂

bobocka
4. aug 2011

@barbora21 ja mam tiez nejak v podvedomi dane,ze na vianoce uz tehu chcem byt.ale to by sa nam na prvy sup zadarit muselo 😀 nejak mam vysnivane dat muzikovi pod stromcek este aj zaramovany pozitivny tehu test. 🙂

zasha
5. aug 2011
zasha
5. aug 2011

@bobocka bola by si prekvapena kolko ecok a liekov je skodlivych a su povolene pre lobby velkych farmaceutickych koncernov ... napriklad taky aspartam, je vo vsetkych zuvackach a sladkostiach(skoro), cukrikoch, detskych dzusoch, a aj z neho je dnes tak rozsirena epilepsia, alzheimer, neplodnost,.... http://www.zdraviepreteba.sk/news/aspartam-je-jed/

a precitaj si knihu http://www.pantarhei.sk/knihy/virapen-john/nezi...

ako vlady schvalia pre peniaze - vela penazí, uplne vsetko , zial v takom svete zijeme 😔

zasha
5. aug 2011

@barbora21 ze super pozitívnu psychiku? 😀 dobréééé 🙂

barbora21
5. aug 2011

@zasha Pozitivne myslenie musi byt... psychika robi svoje a pri planovani babatka ma vyznamne miesto... takze vsetko vnimat pozitivne a verit, ze tehulkami budeme kazdu chvilku 🙂

barbora21
5. aug 2011

@bobocka Tak nejako by sa to presne aj mne pacilo, hlavne rodine by som to rada povedala na Vianoce, moja mama by sa zblaznila od radosti a utekala by nakupovat hned vybavu... bolo byto fakt super, no ja viem, ze to nejako takto plus, minus dopadne 🙂 v januari mam este narodky, takze ani tam by to nebolo zle 🙂 Proste to tak bude a hotovo 😀

zasha
5. aug 2011

@barbora21 presne tak 🙂

henrietad
5. aug 2011

@zasha 25🙂 jasne že je to pekny vek na dietatko! ja som sice mladsia ale dieta chcem mat už dlho dlho, len som musela pockať aby to nebolo "huuuu"

zasha
5. aug 2011

@barbora21 ja si to tiez predstavujem na nejakom rodinnom stretnuti, kde budeme vsetci a tak 🙂 a hlavne osobne 🙂 aj keby som mala pockat, lebo vsetci sme rozlietaní a kazdy niekde inde...
teraz akurat vyckavam ci nam to vyslo na 1x krat... zatial nic necitim, pockam na meskanie ms 😉
a zamestnavatelovi kedy oznamite?

barbora21
5. aug 2011

@zasha Osobne je urcite najlepsie, ja sa rada pozeram ako sa tvaria, velmi ma bavili vyrazy pri oznamovani svadby a na toto sa tesim este viac. Tak drzim palceky, aby to vyslo hned na prvykrat 🙂 Inak baby tu volaju ms mrcha, velmi sa mi to paci 🙂 tak snad ti mrcha nepride 🙂 Zamestnavatelovi ked to bude uplne super iste!!! resp. ked to bude mozno vidiet, tazko povedat. U mna asi skor vzhladom na zamestnanie 🙂

zasha
5. aug 2011

a ake mas zamestnanie? no ja uvidim, vydrzim dovtedy, dokedy ma kolegyne v kancelarii neodhalia, ze chodim moc na wc, alebo vraciam 🙂

zuzik1983
5. aug 2011

@deniskateniska @cumliatko
baby a kde pozerate co vam vychadza v tom cinskom kalendari, aj ja si chcem pozriet, co mi bude v septembri vychadzat 😉

mima1983
5. aug 2011

Ahojte babulky, ako sa darí? Ja som si dnes ráno bola kupit FEMIBION 800, tak zacnem pekne papat 🙂 uvidíme teda..... ale drahy je veru dost 🙂

barbora21
5. aug 2011

@zasha Ja som ucitelka, takze si musim dat trosku pozor - hlavne co sa virusov tyka, kiahnov a pod. 🙂

barbora21
5. aug 2011

@mima1983 Vitaj v klube papacov femibionu 🙂

mima1983
5. aug 2011

@barbora21 dakujem krásne za privítanie 😉 Ty odkedy papas? ja dnes prvuuuu 🙂

zasha
5. aug 2011

@barbora21 tak to urcite, deti vselico donesu do skoly...
a ty sa uz dlho snazis?

jaja018
5. aug 2011

Caute baby, ako to zvladate?

barbora21
5. aug 2011

@mima1983 Ja papam od nedele 🙂

barbora21
5. aug 2011

@zasha nie, zatial mame planovanu premieru na september - tak cielene, svedomito 🙂

mima1983
5. aug 2011

Ja mam v plane odo dnes papat Femibion 800 a od septembra pojdeme na ostro! 😉 teda pokial ma manžel neprehovorí skor 😀

barbora21
5. aug 2011

@mima1983 jej tak to mame tak isto v plane, super 🙂

mima1983
5. aug 2011

@barbora21 Už vyse rok a pol mam vysadenú antiku, vzdy mi menzes chodil krasne ukazkovo - pravidelne, ale dnes, neviem co sa stalo som ho dostala, a to mam dostat az tak 14.teho :-/ tak neviem co to zas má byt :-/ ved dnes je este len 5-teho