Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka noo to dufam.. inak som pozerala, ze jak mi to vychadza, keby som teraz naozaj otehotnela, tak to zistim az okolo 20.12.. tym padom na sono sa dostanem az v januari... uff.. to este len bude dlheee cakanie.. to toto cakanie co sme zazivali doteraz bol len lahky odvar 😀
Vezne sebe rusnak vychodnarku a po svatbe jej hutori:
„Sluchaj, jak pridzem opiti domu a capku budzem ma na levo, znamena
to, ze mi hladny a rchlo mi daj jejsc.
Jak budze capka napravo, ta som nervozny a rychlo ucekaj a daj mi
... pokoj. Jak budze capka rovno, mozse zo mnu hutorec, som ok.“
Ona mu na to hvari:
„Sluchaj tu, jak prides domu a ja budzem mac jednu ruku v bok a
v druhej rozvalku, je mi u rici, jak ty mas capku.“ 😀 😀 😀
@monika2712 ale aky darcek pod stromcek to bude 🙂 😉
@monika2712 podla mna by to nakoniec mohlo sposobit aj akesi odcudzenie 😒 spat oddelene nie je prave najlepsi napad. teda poznam viacere baby s detmi a ani jedna nespala oddelene od manzela pocas tych prvych mesiacov. ako mamicka tiez nie si na dovolenke, cez den mozno ani nebudes vediet kde skor skocit. ved ked je babo hore tak budes s nim a ked bude spinkat tak sa rychlo budes snazit stihnut porobit nejake tie domace prace, varenie a pod. moj priatel ma tiez pracu v ktorej sa musi sustredit inac by narobil poriadnu skodu ale ked chce babo tak ho musi chciet vratane tych prebdenych noci a nielen s tym tutuli-mutuli 😉 ale tak on vie koho to ma doma na krku, takze moje podmienky nie su prenho ziadnym prekvapenim 😀
@monika2712 kedy by si mala mat ovulku?
@orchis hm no ved uvidime ako to nakoniec bude.. tiez si myslim ze nas to moze odcudzit dost.. bojim sa toho . a viem ze mi bude bez neho smutno v izbe.. takze nie ze by som bola za, ale zas ak budeme mat nahodou velmi uplakane babo, tak neviem no.. tak aspon cez vikend by sme mohli spolu byt v jednej izbe... no to je vsetko este veeeelmi daleko 😀 😀
@orchis nejak zaciatkom decembra.. 2-5 ci tak dako.
@monika2712 len tak mimochodom mozes povedat manzelovi, ze moze byt rad, ze ma doma taku ohladuplnu zenicku lebo ze po svete behaju aj ine potvory, a ako priklad mozes uviest mna 😀 😀
@orchis chacha 😀 😀 tak vies, ja viem ze on by pre mna urobil to iste.. vie ze ked potrebujem klud alebo spat, tak ma necha.. a ja chapem ze tak ako ja potrebujem byt vyspata, tak aj on.. lenze ja nebudem musiet nevyspata do prace, soferovat a podobne.. takze som ochotna k babu vstavat sama... alebo je aj ina moznost.. taka ta detska vysielacka,a babatko v detskej.. ale to by som asi nezvladla ho tam chudatko malinke nechat same.
@monika2712 tak to je este casu 😉 ten cas uteka tak rychlo, mala som pocit, ze uz budes mat pomaly po mrche a to si ju dostala asi len pred dvomi dnami, vsak? 😅
@orchis len vcera rano moja 😀 no a ovulka vlastne takto o tyzden v piatok budem 10 dc, takze to asi zacneme. ak nahodou pride zase skorej ..
dostala som kramyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
@orchis my sme nikdy nespali oddelene, a mala spavala prve styri mesiace medzi nami, tak som to citila, pretoze mi brat zomrel v spanku, tak som sale chcela pocuvat malej dych, aj ked bude druhe babo, tak bude tak spat medi nami, a manzel to bral prirodzene, a u nas sa tutuli mutuli zacalo prvy krat 3 mesiace po porode, aj to len tak letmo,
@monika2712 ale ber to pozitinvne, // pod stomcekom 😉
za aky dlhy cas by sa mi mohla ta mrcha upravit?
neviete nahodou, ako je to s ovulaciou po vysadeni hak?
@monika2712 no ani ja by som nedokazala nechat niekolko mesacne babo samo v izbe a mat pri sebe len tu vysielacku 😕 ale tieto veci sa doriesia pekne postupne, len pekne krok za krokom 😉 len tak mimochodom kamaratka, ktora je teraz tehotna, treti mesiac, od zaciatku tehotenstva spi s priatelom oddelene, neznesie nikoho pri sebe v posteli 😕 chuda chlap spi v obyvacke 😀 ale co by neurobil pre tehotnu zenusku 😉
@ivuss01 nuz to je individualne.. neskusala si nejake prirodne kvavpky? femi alebo gynex? mozno by to stalo za to vyskusat kvoli tej uprave.. u mna to trvalo tych 6 mesiacov zhruba.. ovulku som niekedy mala, niekedy nie.. ked bola, tak bolela jak svina.. v zivote som take daco nezazila.. pichlo ma pri kazdom zohnuti, sadani si.. otras.. ale je to individualne.. moze sa ti to vratit do normalu rychlejsie, ale mozno treba tomu troska dopomoct, napr tymi kvapkami.
@monika2712 no radsej zacat skor nez potom to premeskat 😉
@orchis jasne. tych 10 dc dame asi prvy pokus, potom 12. ale uvidim podla hlieniku, je mozne ze zas pride 12dc, takze zas mozno stihneme len jeden dva pokusy. ale aspon dva by som chcela..
@monika2712 mnaaaam to uz je aky recept? to davas na klasicky opecene toastiky? no neviem ci to zajtra nespravim... 😵 😵 😵
tu uz o zariadenych izbach.....ja som sa dostala do prvych plodnych dni a opat som v takom pozitivnom napati 😝 ideme nato o nieco racionalnejsie ako minuly mesiac tak uvidime, ci to bude mat aj ovocie....ach jaj, ked ja fakt chcem len tento jeden darcek.... 😵
@orchis nuz ktovie este co mi bude stvarat ked budeme tehotne 😀 😀 😀
@katussska24 caaau no sprav si toastiky, medzi to tuniacika na maslo.. mnamka velka.
no verim ze to vyjde teraz, ked si uz ja zaobstarala nejake veci k tomu a hlavne vies co? KLUD!
Zeny ja viem, ze sme tu vsetky stastne zadane.. ale neda mi sa s Vami podelit o tento obrazok, snad vam pojde otvorit. mal by, skusala som aj neprihlasena..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150375...
Merry Christmas!! 😀 😀 😀
preco mi na grafe ukazuje plodne dni od 3.12 do 6.12 ked ovu by mala byt 6.12 tak plodne dni aj o den viac nie?ci to je dobre ako to je tam noznacene?
@monika2712 Ahoj, ked sa mozem pripojit k vasej diskusii o spani oddelene pri malom babatku, tak by som rada napisala svoje skusenosti a nazory... No ja som pri prvom tehotenstve nad tym ani nerozmyslala ako budeme spat. Brala som to automaticky, ze bude manzel s nami v izbe. Teda, ze vsetci traja budeme spolu v spalni. Mozno keby som o tom pocula vtedy viac, ze niektore pary to riesia oddelene, tak by som nad tym uvazovalo. Ale ani manzela to nenapadlo. On sa velmi tesil od prveho dna, ked som prisla z porodnice domov. Vychutnaval si kazdu chvilku s malym, ze ho moze pohladkat, chytit,... Lebo v porodnici som sa ho mohla dotykat iba ja, on sa mohol iba kukat cez sklo 🙂. Maly sa sice zo zaciatku budil v noci, ale hned zaspinkal. Manzel bol niekedy unaveny, ale myslim, ze to zvlada perfektne, ci uz doma alebo v praci. Takze snad som trosku opisala svoje skusenosti.
@monika2712 no hej to ti verim, inak von by chodit kludne si myslim, aspon na chvilku.. neviem mozno je jej to teraz fakt tazko, ja neviem cim vsetkym prechadza ale fakt je ze ak ste kamosky, tak by ste sa mohli vzajomne podporovat aj v takych chvilach... a inak mne sa zacala jedna tehu kamoska trochu vyhybat ked som prisla o babo, bolo jej to blbe... no ale akoze sme si to predebatovali a je to ok... no nebola to az taka blizka kamoska...
@monika2712 jasne jasne, ten klud...kde ho kupim? 😀 no ktovie ako to dopadne, snad to budu stredre vianoce a nepocka si nase babo az na novy dom...
no a ten receptik co si pisala, ze majonezka jablcka, tuniak, kukurica...ajaj. ja milujem tuniaka, sardinky, vsetk tieto plechovkove lahodky 😝 inak dnes som nejaka rozladena, strasne malo varim posledne mesiace odkedy nas tolko je v dome a teraz som asi 3x varila tento tyzden a nevychadza mi nic nejak dobre...teda ako je to ok, ale stale je niecoho vela, alebo malo....pritom som predtm celkom dobre varila...zacinam verit, ze do jedla sa prenasa aj to ako sa citis..ja sa momentalne v nasej kuchyni citim ako niekde na centralnom trhovisku... 🙄 tak snad sa zo mna nestava nejaka hrozna kucharka ☹
@monika2712 😅 😵 😵 😵 😵 😵 moooje nervy, parada 😀 😀
@katarina_st dakujeme za info.. ono to zalezi vela jednak od toho ako manzel spi, ci mu nevadi prerusovany spanok, a aj od toho ako casto sa babo v noci bude a ako velmi place... takze to sa vsetko ukaze, ked bude babo na svete 😉
@kukucg no tak troska sa mozme pokochat nie?? zlava styria.. hmm.. .. 😀 😀 😀
@ktore ukaz ten graf moja.. ja mam 10 dc v piatok 2.12, takze ja to beriem tak ze od 2.12 zaciname snazit..

@monika2712 neboj.. coskoro budeme taku izbicku zariadovat 😉 🙂