icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katussska24
24. nov 2011

@monika2712 😀 😀 😀 ti nasi chlapi....skratka prave na nich sme cakali 😉 inak moj svalnac este maka na dome, chudatko moje 😒

ktore
24. nov 2011

@monika2712 ty si to kde pozeras?sama?mne to zase vychadza cez yzden.dobre idem od vas dobru noc

monika2712
24. nov 2011

@ktore mne vypocitalo na 6.12 ale to som 14 dc a to nemusi byt pravda.. na tie kalkulacky kasli, uvidis podla hlienu zase... je mozne ze zas bude 12dc.

monika2712
24. nov 2011

@ktore ja pozeram podla dni DC.. proste zacneme 10 dc ak uz bude na to hlien.. a pojdeme podla toho.. kalkulacky neriesim,najlepsie viem sama kedy bude ovulka.

asemilka
24. nov 2011

bambulky. hodim ockom po telke a pojdem haji.. zajtra ideme na oslavu.. sestra ma meniny 🙂 a v sobotu ideme na vylet mimo slovenska... 🙂 prideme az vecer... tak hadam aspon v sobotu vecer sa prihlasim.. alebo potom az v nedelu 🙂 paa zatial 🙂

katussska24
24. nov 2011

ja mam zajtra dovolenku, tak sa flakam 😵 a cakam si muza 🙂

sasa1983
24. nov 2011

@ktore dík za odpoveď. Neviem, či to mám skúsiť s tou teplotou..Inak mám cyklus nepravidelný, cca 30-38dní. Kúpila som si Sarapis, uvidím, či bude mať efekt, zatiaľ užívam len 2 mesiace. Ty čo všetko robíš a ako dlho sa snažilkuješ? 🙂

ktore
25. nov 2011

@sasa1983 ja som brala tiez prvy mesiac sarapis.aj befoli a magnezium.na hlienik je dobry grepovy dzus.pokracujem dalej.vcera som dostala ms.inak ja snazim rok po dobrati HAK.len minuly mesiac som zacala brat vitaminy.ale beriem aj duphaston,lebo lebo mam nizky progesteron.prve dietatko som mala po 7 rokoch.mala som anovulacne cykli.inak mam teraz presne ms kazdy mesiac.mamaj bolesti pri ovulacii.ako som brala sarapis tak to bolo lepsie.nebola som tolko dni nafuknuta ani bolesti som nemala take.teplotku si meraj ta vela povie...

ktore
25. nov 2011

dobre ranko baby.kramy sa len tak leju.uf brusko boli.nalada na figu,co uz.

ktore
25. nov 2011

su tam na ruzovej zahrade nejake odpovede dve nove.mozno si fakt vybera....

ktore
25. nov 2011

na facebuku je stranka modre z neba.nechodi tam,?

vladka1828
25. nov 2011

ahojte kočky, aj my s manželom sme sa začali snažiť zapracovať na bábätku....no bude to ťažšie, kedže ja mám dosť nepravidelný cyklus a manžel nie je každý deň doma 😒 ....ale treba hlavne veriť 😀

kukucg
25. nov 2011

@monika2712 no to teda neni, ale je super, ma tri velke zasuvky, kopa miesta na hracky a ine blbosti a este sa da aj rozlozit, takze sa tam vyspia aj dvaja ludia 😵

monika2712
25. nov 2011

Jaj baby mne sa zase nic nechce dneska... len spat ! dufam, ze v robote dnes dlho nebudeme, pojdem nakupit na vikend a potom domov .. toto pocasie je o com? mam pocit ze uz su styri poobede..

monika2712
25. nov 2011

@vladka1828 ahoj, vitaj ... no tak to budem mat vcelku tazke, ale tak ovulka sa da rozne odsledovat a potom uz len to spravne nacasovat s manzelom.

vladka1828
25. nov 2011

@monika2712 no to správne načasovanie bude trocha problém, preto preventívne skúšame vždy, ked sme spolu 😵

monika2712
25. nov 2011

@vladka1828 no tak v tom pripade je velka sanca ze sa zrovna trafite a zrozna to vyjde.. mozno vyssia ako u nas ktore to vsetko poctivo planujeme 😎

vladka1828
25. nov 2011

@monika2712 tak to by bolo šťastie, ale kedže mám kamarátku, ktorá už 2,5 roka nemôže otehotnieť, tak sa to snažím brať realne, no nie vždy to vyjde......napríklad, minule som sa zobudila na bolesť v podbrušku a kedže menzes mám dostať až 10.12. mala som takú nádej či nie som tehotna 😀 😀 včera som sa dokonca ráno zobudila na krvácanie z nosa, na vankuši som mala velký fľak krvi ( čo sa vraj často stáva tehu ženám kvoli zväčšenému prietoku krvi či čo)....tak si vieš predstaviť, že už som sa videla s bruškom.....ale nič z toho, lebo som si robila test a ani iné príznaky neboli 😒

ktore
25. nov 2011

@vladka1828 ahojko.aj ja somm tak zemi to stale nevychadza.manzel je doma len na vikendy tak je to velmi tazke.nic sa neda robit.len cakat na vhodnu chvilu.
@monika2712 dost ma boli brucho,aj krize.och joj.mozno si kupim ovu testy,ale moc sa mi to nechce testovat.aj tak to nema vyznam ked sme spolu len na vykendy.radsej si to odsledujem podla ovu bolesti a teploty.hm len nech uz to je.ovu pride zachvilu ale potom to do ms ide ako cely mesiac cakania.

ktore
25. nov 2011

@vladka1828 a kolky den mas teraz cyklus?

nikol.l
25. nov 2011

@vladka1828 Ahoj , tak to držím palce 😉 občas je asi dobré nič neplánovať a príde to samo , ale keď človek túži po bábätku tak je ťažké na to nemyslieť. 😒

nikol.l
25. nov 2011

@vladka1828 to je dosť individuálne na to nemysli... Treba myslieť pozitívne 😉 každé telo je inšie možno tebe sa to podarí po pár krát snaženia 😀

monika2712
25. nov 2011

@ktore nic nekupuj, ziadne ovu testy tento mesiac!! to je rozkaz! je ti to zbytocne. aj tak vies zhruba kedy a aj tak mas muza obmedzene doma.. takze neminaj zbytocne prasule na to OK? ja tiez nekupujem tento mesiac.. ber to tak, ze ked pridu ovu bolesti,tak ovu prebehne najneskor do dvoch dni.. to je pravidlo, tym sa riad.. aspon nam to tak zatial vychadzalo obom, dokonca tentokrat to bolo den po bolestiach bola ovulka, a dokina mi tiez povedala, ze sa mam riadit tou bolestou.. takze tak.. ziadne testy..
a ked ta boli brucho a krize, supni si tabletku ..

mukesina
25. nov 2011

ahoj babule, ako sa mate?konecne vikend pred nami 😉 , nechapem svojmu telu, som len 18DC a uz ma prsia bolia a to mam 30 dnovy cyklus.to telo si fakt asi robi so mnou co chce.

mukesina
25. nov 2011

@vladka1828 tak tak ako pises 😉 , s tym nepraidelnym cyklom je to horsie, treba sledovat hlienik.mate to dobre, ze ked ste spolu stale sexikujete. drzim prsteky 🙂

vladka1828
25. nov 2011

@ktore teraz mám 11 DC....ale niekedy mám cyklus 23 dní a daľší mesiac hned nato aj 30 dňový 😠 .....je to hrozné s tými nepravidelnými cyklami, nikdy dopredu neviem, kedy budem mať plodné dni 🙂

katussska24
25. nov 2011

baby, hlasim sa extremne vyspata 😀 idem pracovat, ale len doma...lebo sa hanbim v ako bordeli to zijeme 😅o.. ach jaj...ale raz budem dokonalou manzelkou ! (stepford houswife 🙂
Inak ja neviem, ci budem mat daku skorsiu ovu...ale 9.dc a hlasim ze citim a vidim hlien...a dost sa mi zda, ze je plodneho typu... 😕 no celkom zaujimave...

vladka1828
25. nov 2011

@nikol.l tak to by som bola neskutoťčne šťastná.....treba len skúšať a raz sa to určite podarí 😀

nikol.l
25. nov 2011

@vladka1828 presne ako píšeš 😉

katussska24
25. nov 2011

@vladka1828 no my sme skoro narovnako v nasich cykloch 😉 akurat ze ja mam nastastie zatial pravidelny...
neboj, vsak na vianoce sa vraj deju zazraky a ja na zazraky verim 🙂 🙂 🙂