icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

alyce
25. nov 2011

To je hrozne, ked som prvykrat otehotnela tak som o tom nevedela a nic som si nevsimala, a druhy krat mi nic nebolo. Tak ja som z toho jelen.

mukesina
25. nov 2011

@orchis tak tak ja som mala najprv bolest a potom hlien a le ci to bol plodny hlien tak to len dufam :D , ale dva dni som sa citila ako pocikana :D :D a teraz uz nic, akoze nie je najsuchsia :D :D ale podla mna uz mam po ovu. ale moje telo sa so ,mnou pekne zahrava, od dnes ma pobolievaju uz psia :/ a to som len 18DC, katastrofa.a nesleduj sa.ale musim povedat, ze sa omnoho menej sledujem ako predtym :D

orchis
25. nov 2011

@mukesina pozrela som si svoje poznamky a v utorok, ked sme sa snazilkovali som mala cely den vela vytoku ale aj s primesou krvi, len troska krvi 😕 ved uvidime....a ako ste na tom vy? makali ste? 😅

monika2712
25. nov 2011

@ktore
S približujúcou sa ovuláciou nastávajú nasledovné zmeny:

a.) bránka sa mierne otvára tak, že je možné do nej vsunúť špičku prstu

b.) časť krčku, ktorá je vysunutá do pošvy, mäkne, získava pružnosť a jemnosť podobnú stenám pošvy

c.) krčok sa dvíha a je ťažšie dosiahnuteľný

Po ovulácii sa krčok vracia do pôvodnej polohy, klesá, je pevnejší a bránka sa uzatvára.
http://www.lpp.sk/index.php?Itemid=114&id=47&op...

monika2712
25. nov 2011

@orchis mozno aj ten utorok stacil 😎

orchis
25. nov 2011

@mukesina no mam este malinko vodnateho vytoku ako pises "citim sa ako pocikana" 😅 ale to je uz velmi vodnate a uplne malinko v porovnani s predoslymi dnami

mukesina
25. nov 2011

@orchis no snazili sme sa :D hadam o vyslo 🙂 a ked nie ideme dalej.snazili sme sa 11,14,15 a asi aj dnes sa posnazime este pre istotu.je to viac ako predtym :D :D a to muz normalne chcel 😀 , ale ked osm mu povedala , ze chcem aj 16 tak uz som ho neprehovorila 😀

monika2712
25. nov 2011

@alyce proste ta picha v podbrusku... moze to vystrelovat az do krizov.. alebo do jedneho vajecnika.. skor je podla mna bolest jednostranna ako celoplosne v celom brusku..ale to moze mat opat kazda individualne.. asi aj zalezi ci vajicko prave dozrieva alebo sa prave uvolnuje.. mozu dozrievat na oboch vajecnikoch ale uvolni sa len jedno.. takze to sa neda presne povedat.

mukesina
25. nov 2011

@orchis nevadi moja, podla mna este dnes snazilkujte 😉 , ktory DC si?

monika2712
25. nov 2011

@orchis no ved skuste teda este dnes. mozno este nie je neskoro.. aj vajko odislo niekedy v noci tak tam este tych 24 hodin je.. takze mozno stihate.

orchis
25. nov 2011

@monika2712 ved ono je to vsetko tak velmi len o nahode alebo stasti alebo nech sa to uz vola akokolvek. niekomu staci jeden pokus iny potrebuju roky.....my dodame co mozeme a ostatne je na prirode 😉 ale dneska na to mam chut, asi pojdem kupit vinko a urobime si pekny vecer, ten moj drahy si to zasluzi 🙂

alyce
25. nov 2011

@monika2712 Aha, dik. No nic, ja uz dnes nie som schopna nicoho, ale keby tie bolesti znamenali, ovulaciu, tak este zajtra to pre istotu poistime a potom uz len tak pozvolna... Toto je strasna haluz takto sa sledovat. Fakt by som mala s tymi testami merat a nemusela vas otravovat...

orchis
25. nov 2011

@mukesina dnes som 17DC! to som si nejako ani neuvedomila 😕 ale to letiiiii 😅

mukesina
25. nov 2011

@orchis ja som 18DC, opat spolu (ne)cakat na tu mrchu 🙂

monika2712
25. nov 2011

@alyce ale v pohode.. len sa treba naucit vsetko odsledovat.. za par cyklov to mas v malicku jak ja 😉 a tiez ma stale prekvapi ta moja ovulka.. treba sa fakt riadit pocitovo.. hlienom a tak.. a pripadne domerat teplotou..

mukesina
25. nov 2011

@mukesina zeby sme mali spolu ovu?lebo aj ja som sa citila pondelok, utorok ako pocikana :D

orchis
25. nov 2011

@alyce neboj, ak by si to overovala ovulacnymi testami aj tak by si tu musela pisat 😅 tam by asi bol ten problem s tym ci je ciarka dost silna na ovulaciu alebo nie 😀 asi len meranie teploty je skutocne jednoznacne, teda okrem potvrdenia ovulacie gynekologickou 😉

orchis
25. nov 2011

@mukesina no vy urcite budete mat spolocnu ovu 😀 😀 😀

orchis
25. nov 2011

@mukesina kolko dnove to mavas cykly?

mukesina
25. nov 2011

@orchis juj zase som si to sebe poslala :D :D myslela som s tebou 🙂 ja mavam 31 dnove cykly, al eovu nieako skor prisla 2 dni skor :D :D, zeby sa mi aj zmenil cyklus nouvidime :D

alyce
25. nov 2011

@orchis no ved toto. vies, ked uz je ten test pozitivny, mas pocit, ze rychlo, rychlo, nech to nezmeskame, ale pritom ta ovula by mala prist do 2 dni. Ale tri dni po sebe sexovat? To je narocne. No ved uvidime. Ak to teraz nevyjde, buduci mesiac to skusime robit den po pozitivnom teste a mozno to bude ten spravny den. Ja som sice 13 DC, ale uz o 11 dni to mam dostat, tak uvidme naraz ci nam to vysetkym vyslo 🙂

orchis
25. nov 2011

@mukesina ale bolo to dost vtipne 😀 no zda sa, ze tento mesiac sme na tom dost rovnako 😉 neviem aky dlhy budem mat tento cyklus, ale cca 30+-2dni. neviem to blizsie urcit 😕 ale mozeme sa sledovat spolu 😀

alyce
25. nov 2011

@alyce Baby, ja som raz mala priatela, ktory to chcel robit kazdy den aj 2x. A to sme spolu chodili viac ako rok, ze ho to bavilo... 😀 Skoda, ze som vtedy nechcela deti, to by muselo vyjst hned po prvom mesiaci! No ale to len tak mimo temy...

alyce
25. nov 2011

aha, aj ja som si poslala... no nic, ocividne mi ovulacia ide na mozog, musim to tu zabalit, Dakujem vam za rady

monika2712
25. nov 2011

Zienky, ja idem na cintorin.. maminke dohovorit, ze nech uz posle ten uzlicek z nebicka.. a potom na velky vikendovy nakup.. tak sa tu majte zatial.. vonku je otrasna hmla, tak dufam, ze dnes nebude vela nehod na cestach.

orchis
25. nov 2011

@alyce takze sme tu tri s zhruba rovnakym terminom, ale fakt len zhruba 😉 a sexovat tri dni v kuse!!! no moj obdiv, to by ma asi nikto neprinutil 😕 my mozme len vecer a ja nemam kazdy vecer dost energie na to a ani chut 😒 ten tvoj musi byt stastny muzicek 😉 ale mozno uz aj vycerpany 😀

alyce
25. nov 2011

@orchis Ved aj my len vecer. Predvcerom sme ulozili maleho a radsej sme sli do podkrovia, keby sa rozhodol pozriet co robime. A veru asi sa bol pozriet, lebo vcera sa pytal: Maminka, aj dneska budete s ockom hore cvicit? 😀 Takze okrem unavy este aj stres, kedy ta decko prichyti...

mukesina
25. nov 2011

@orchis no tak nebudem sama v strese :D :D, ale nie, teraz vsetko budeme brat s rezervou 😉 aj ked tie prsia teraz nechapem co to je :D

jasin
25. nov 2011

Ahojte, zdravim vas ako bez zuba 😢 dnes som si na jablku vylomila zub, ked sa dari tak sa dari..

a vy ako? snazilkujete? 🙂

alyce
25. nov 2011

@jasin 😨 No to je u tehotnych zien bezne, aj mne sa to stalo, ale zeby uz v piatom tyzdni???