Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka ja tiez kukam trannsformerov.. Jozo mi robi cely vecer spolocnost.. to mam miesto manzela..
Baby akoze poradte, ked mi chce niekto kupit darcek na vianoce za 10 eur.. akoze pre nas oboch s manzelom.. co mu mam povedat ze co chcem? ja si nic take lacne vybrat neviem... nic take lacne nepotrebujeme.. ked som povedala darcek za 70 eur, ze nech sa poskladaju, ze ved mam aj narodky, tak sa tvaril dotycny nie moc nadsene.. a to ja posledne roky kupujem vsetkym darceky min.za 30-50 eur.. sa citim jak debil teraz ze som si vyziadala nieco tak drahe.. 😒
@asemilka Ahojky,aj ja ppozeram :D a mala mi zaspala cca pol hodku dozadu ☹ ...je jak sto certov ach jaj a ja unavena ako slak,zajtra budeme mat kasu a masko v paci,poobede ideme kukamosom a kamoska mi urobi nechtiky. Dnes mam za sebou dalsie behanie o cosi lepsie ako to prve a tak uz len dako musim cakat na tu moju MS preco by nemohla prist o nieco skor??? juj ma hneva ten moj dlhy cyklus a do dalsej ovulky je taaaaak strasne daleko
monik, povedz ze kyticku mozu a bonbonieru 😠
@monika2712 a ze pozdravujem Jozefa 🙂 uz ho musim spoznat....nebude sa ma bat?
@katussska24 no on sa boji iba deti.. respektive pred nimi uteka a je plachy.. ale ked su tu dospeli tak je OK, vacsinou so mnou dokonca robi prehliadku domu. pekne za nami vsade do kazdej miestnosti ide spolu s navstevou 😀
no asi mu poviem ze teda bombonieru... sak co mam len 30.. to sa mi ani neoplati robit nejaku oslavu ked si ma rodina na tolko vazi. 😠
@katussska24 neboj sa, ono pride 😉 🙂
@esmemia ja posledne cykly nikdy neviem presne, kedy pride 😀 raz sa poponahla... potom na seba dava cakat... 😠
@monika2712 co tak nejaky taky set vonave sviecky s vonnymi tycinkami? aspon by ste si spravili atmosferu doma... v tej sume sa pre dvoch tazko nieco najde... mna sa mamina vcera pytala, ze co by som chcela... ze manzelovi uz ma... ale ze mna netusi... a ja nic takeho nechcem... proste ma nenapada nic, co by som potrebovala... skor ma napada take ze kniznica... zaclony... kobercek do kupelne 😀 ale to zase nemozem povedat mamine 😀
@monika2712 ok, tak ja ked pridem, tak chcem obhliadat s Jozom 🙂 🙂 🙂 to uz je cenny clen rodiny u vas
inac... toto plati na mojho manzela.. 😀 on sa rad robi hluchym... 😀
Na mna sa nemusi kričať,mne to stači povedať 10-krát...
@asemilka no u nas to je jasne..nasi nam davaju peniaze, pretoze mame kopec vydavkov....tak daju kolko mozu a vriesene
@asemilka moja bol by to pekny darcek, keby som nemala plnu obyvacku sviecok... kedze som toto dostavala niekolko rokov od vsetkych... tak uz mi aj celkom stacilo.. ako neviem, mne nepride tak vela 70 eur aby sa mi zlozili v podstate traja ludia na vianoce a narodky.. ale tak co uz narobim.. len potom ako sa mam ja citit, ked im kupim nieco drahsie a oni sa zmozu na 10 eurovy darcek.
baby idem sa umyt a spat asi...dolahla na mna kacica a vsetko to jedlo
@katussska24 no ja som tiez tatkovi povedala, ze ked tak nech nam da peniaze, ze potrebujeme pokupit veci do domu, ale tiez nebol nadseny ze prachy.. tak ja neviem.. tak nech teda nikto nic nekupuje, nedame si ziadne darceky a bude vybavene.... a nebude sa nikto urazat.. ako fakt mi je trapne povedat, ze do 10 eur si nic neviem vybrat.. ale ked sa to ma brat ako darcek pre nas oboch ako manzelov.. tak sa mi to fakt zda malo..
ahojte kočenky, už dlho vás čítam. Dnes tiež hlásim1DC. Mávam nepravidelné cykly, tak dúfam, že pod stromček stihmeme //. Posledný cyklus som merala BC plus ovu testy, aby som zistila cca ovulku, nakoľko bolesti mávam dlhšie - už asi kým rastie vajko. Vyšla mi až na 22DC. Budem sa nalievať čajíkom, snáď ju privolám trošku skôr.
Nech sa nám podarí všetkým pekný vianočný darček!
Kolko tých alchemilkových čajíkov sa môže piť za deň?
@jarkova dakujeme, vsetky teraz dufame,ze to bude vianocny darcek.. som zvedava kolkym z nas sa to nakoniec podari.. 😉
@jarkova ja mam na krabicke napisane ze 2 az 3 salky denne.
@monika2712 tak neviem posudit, ake maju moznosti... ale ak moznost minut viac maju, ale nechcu to... tak vies, co si o nich mysliet... napr. moj manzel je nahnevany na svoju mamu... tak povedal, ze na vianoce jej pojde kupit tu najlacnejsiu najgycovejsiu sosku u cinana... ona sosky rada... a on odmieta kupovat nieco drahe... 😒
@katussska24 aj ja by som si dala kackuuuuuuuuuu 😝 😀
@asemilka vies co, nikdy nemali vela penazi.. ale neni im trapne ze dostavaju odo mna vzdy drahsie darceky ako davaju oni nam? a ked mam este aj tie narodky tri dni po vianocach.. ako fakt nic ine nechcem, ani sa nebudem hnevat ze na narodky uz nic ine nedostanem... no uvidime, mozno aspon tatko sa buchne po vacku.. ten ma tiez nastval, ked mi povedal, ze mam 31.... akoze pridat mi dva roky.. fasa.. hlavne ze idem oslavovat okruhlicu teraz..
ja sa asi fakt naserem a nebudem to ani oslavovat .. ved ta oslava ma vyjde drahsie samotna..
ja som uz prekackovana tento rok. .uz sme si doma piekli 3 krat, teraz ma zas vola svokra na kacku a este aj otec.. uz nechcem kacku ani vidiet.
@monika2712 ja som ju este nepiekla... manzel to nema rad... iba mamina.. tak s nou sa musim dohodnut a upecieme si niekedy 🙂 ale spravila som si radost a boli sme z roboty s kolegynami na obede na kacku 🙂 raz za cas mi to staci... ale basnit o tom, ako mam na chut, viem 😀
akurat pijem alchemilkovy cajik... celkom mi chutil. ale odvcera mi chuti ako vyvareny papier... ble...
co sa darcekov tyka... tak raz za rok by to mohli zvladnut... ale tak to je na nich...
@asemilka no kaslem na to... pre toto neznasam cele vianoce.. na co sa ma teda niekto vobec pyta co chcem.. ked poviem co potrebujem, tak krutia nosom ze je to drahe... tak potom teda nic.. by som zrusila cele tieto sviatky tohtorocne, taka som nasrdena na ne. uz teraz mam stresy z toho co vsade bude jak bude ludom sibat.. ach jaj.. normalne ze sa odstahovat na cely december niekam na samotu mimo civilizacie.. to by som potrebovala. 😠
@asemilka ja ten alchemylkovy uz nejak nevladzem.. prestala mi chutit 😖 ale jaku dobru mrchu som mala, 4 dni.. mozno zajtra este dake spinenie bude ale inak uz to vidim na koniec..
ocikala som ovu testik... este ani nevyschol a uz je tam druha palicka skoro taka tmava, ako ta kontrolna 🙂 tusim dnes nepojdeme tak skoro spat 😀
@monika2712 no ten zhon, co vsade bude, neznaaaaasam... 😠
@asemilka fiiha kolky si den? no tak utekajte plodit! 🙂
ahojte baby. peknu nedelu vam prajem 🙂
@dajaja ahoj, ja som si dnes dako pospala, vstala som az 9.40... ale isli sme spat po polnoci, tak asi preto. a aj tak som este ospala, ale musim ist o chvilu varit, tak uz nemozem.
@monika2712 vcera 11 dc... ked som vam sem pred par tyzdnami davala obrazok testu, tak to bol 13 dc... vcera som bola 11 dc a palicky boli rovnake...
@dajaja bre ranko 🙂
@asemilka a posnazili ste sa teda? troska skoro teda 11 dc..ale asi normalka, aj ja som mala minule 12dc.. ale tento mesiac netestujem.. budem sa riadit len hlienom. od 10dc budeme skusat aspon tak to mam v plane, tak snad nam to tak vyjde.

@asemilka ahoj tak tu nie sme same s monikou 😉
no inak ja asi rezignujem....nevyznam sa v plodnych dnoch uz ani v nicom....kamoska otehotnela za takych podmienok ze az....tak uz sa snad zadari aj nam, prosikam nase babatko aby uz doslo 😵