icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
27. nov 2011

@monika2712 no vecer sme zalahli do postele a zaspali ako dve polena... ale o dve hodinky ma manzel tak nenapadne zobudil 😀

monika2712
27. nov 2011

@asemilka hehe no pekne od neho 😀 ze sa este zobudil. to by sa mojmu asi nemohlo stat, ze by sa uprostred noci este obtazoval ma budit.. asi by radsej pockal do rana...
No tak ty budes vediet este skorej ako ja pred vianocami ze ci to vyslo... som fakt zvedava ze kolkym sa splni sen pred vianocami... keby tak vsetkym! 😉

asemilka
27. nov 2011

@monika2712 no musi vsetkym... lebo sme si to slubili 😉 🙂

mukesina
27. nov 2011

@monika2712 no z brucha sa najhorsie chudne, u mna plati, nejest po 6 a vynechat vsetku somarinky typu sladke, slane, vsetko z coho sa pribera.katastrofa, musim saobnedzovat :/ , ale o necely mesiac ideme domov a ja sa citim ako grulka 😀 ,musim sanieako premoct.ale pri mm sa to neda.on vzdy vecer si taku pochutku urobi a potom nedaj si s nim.on vie tak pekne provokovat 😀
Moja a s tym darcekom pre Vas, tak akoze aj mne sa zda 10eur pre dvoh malo.To fakt sa ti neopalti robit niaku oslavu. Urob si s manzelom romanticky vecer a kasli na vsetkych.My toho roku dostavame od rodicov veci do bytiku 🙂 , inac sme este v nom neboli.po svadbe sme odisli a az teraz sa vraciame spolu, kupili sme si bytik na dialku a svokrovci aj moji nam teraz s tym pomahaju.

mukesina
27. nov 2011

@dajaja aj tebe bre ranko 😉 , no s tym cvicenim je katastrofa 😀 ,rychlo sa bribera a pomaly s achudne,ja sa snazim uz 2 mesiac a zatial nic 😝 ,ale aspon stehna sa mi zpevnili este o brusko a budem spokojna.

mukesina
27. nov 2011

@asemilka no tak pekne od neho, ze s azobudil.u mojho to nehrozi 😝 .on ked zaspi , jeho ani tankky nezobudia 😀

asemilka
27. nov 2011

@mukesina no ani mojho... ale povedal, ze to bolo volanie prirody 😀

mukesina
27. nov 2011

@asemilka zlaty 🙂 , tak drzim prsteky, mozno prave tieto spermijky budu vitazne 😉

katussska24
27. nov 2011

bre ranko dievcata 🙂 my sme si dnes prispali mierne 😀 😀 😀 a ide sa rovno obedovat, dnes to bude leharo den...juhuhu 😝

jasin
27. nov 2011

Bre ranko dievcata 🙂 my sme boli vcera grilovat a vstali sme pred polhodinkou, zavolali pizzerku a mame obed 🙂

ako sa vam dari?

esmemia
27. nov 2011

Ahojky dievcence,tak mm mam choreho,tak nechtikovanie sa nekona :D a chytila ma dnes upratovacia mania,tak som vyriadila okna,kupelnu a podlahy,este ked sa mala zobudi prehodime nabytok v spalni dam do pucu tu izbu a nedela je za mnou :D
Keby sa tak cyklus dal trosku urychlit,neskutocne je to cakanie,dnes som len 29 DC a do 33 este taaaaak daleko ach jaj

jasin
27. nov 2011

@esmemia aj ja by som chcela byt taka akcna 😀 ked mas tolko energie pod mi balit veci mne sa ani za nic nechce 😒

asemilka
27. nov 2011

@esmemia a ku nam neprides upratat? hodilo by sa... 😉

marcovka1
27. nov 2011

tak mrcha dorazila a tajne som dufala ze nedojde... ☹ 😝
@esmemia okna??? fuu u nas je riadna fujavica aj sneh z dazdom ...krasne pocasicko 🙂

esmemia
27. nov 2011

@jasin
@asemilka tak babulky,zeby som sa zbalila a isla aj k jednej aj k druhej :D ...no aj ja som prekvapena,ze som sa tak rozbehla dnes :D mm mi sice povedal,ze okna som skoro umyvala,ze Vianoce su az za mesiac,ale tak nebudem ich drhnut tesne pred vianocami,ked uz bude von mrznut,potom ich len pretriem ak budu otrasne.Potom bude treba ine veci robit :D

esmemia
27. nov 2011

@marcovka1 no tu sa slniecko trosku vybralo,takze v pohodke,ale po horach sa tiahne take mracno,tak neviem ci tam snezi,ci prsi :D...skoda,ze mrcha dosla

monika2712
27. nov 2011

@jasin hovoris v mnoznom cisle.. to znamena s kym?? 😉

Baby ja som prave dovarila a som KO... akoze mna to tak vycerpava ked musim stat dve hodiny za sporakom.. akoze chlap ma pochvalil, ze konecne je zo mna zienka domaca, ze vyvaram.. ale sak ja som totalne unavena z toho.. blbe halusky mi dali fakt zabrat, nejak som neodhadla asi hustotu cesta a tie svine nechceli prejst cez sito.. normalne som si ruky presilila.. Inak mame dnes kuraci vyvar a perkelt.. a prave som si spomenula ze som zabudla dat do polievky hrach a zemiaky, takze ich teraz dovaram.. dnes sa mi dako nedarilo, kuchyna vyzera jak po vybuchu.. cesto z halusiek je vsade len nie v hrnci! 😀 😀 😀

monika2712
27. nov 2011

@mukesina no a to malo byt len na vianoce ten darcek.. nie na narodky.. ale som povedala, ze sak nech sa spoja, zlozia, a nic ine nam kupovat nemusia..no uvidime..ale asi som nepochodila.. tak zrusim celu oslavu a bude.. sak vlastny tatko ani nevie kolko mam rokov..

mukesina
27. nov 2011

@monika2712 jaaaaaj len na Vianoce.a to im je problem dat na Vianoce za darcek aspon 30 eur?je to strasne ako sa miekotri ludia chovaju aj cez sviatky. inac aj moj obas zabudne kedy mam narodky :( mamka mu obcas musi pripomenut. tak hadam ich to napadne.

monika2712
27. nov 2011

@mukesina no asi ano.. uvidim ze co tatko povie..

no konecne som dojedla.. manzel sa ofucal ze som neobrala stehna v perkelte, ze ostali s kostou.. no super.. a este mi ostal nejaky riedky, hoci som dala aj muku.. hm.. dnes sa mi fakt nedari.. a povylievala som este aj polievku po stole a zemi... no sikovny den mam, radsej uz dneska nic nerobim. 😠

katussska24
27. nov 2011

@monika2712 monik poznam to rozlietane cesto z halusiek...u mna sa tato "fiesta"kona ked varim hraskovu polievku 😀 my sme prejedeny, strasne by som chcela j upratat, ale tak mam na to cca 2hodinky....plus manzelo moj najmilsi zaujal relaxacnu polohu, takze zas sa bude jedovat ked zacnem behat po izbe - a kedze zijeme v tej jednej nasej izbe zatial...mame to s upratovanim complicated trosicka... 😅 vecer nas caka kostol a z kostola si bereme hned navstevu, pride kamoska 🙂 takze to nevidim na extra presilenie sa dnes...

inak dnes sa ma manzelm pyta, ze ci mam dnes najplodnejsi den -11.dc, ze sa mu tak zdalo (bolo romanticke rano🙂 tak ktovie ci nema pravdu nakoniec.... ja inak nic necitim, hlien neviem, lebo uz je zmixovany, kedze cca kazdy 2.den sme spolu... 😅 som zvedava ci sa objavia nejake znaky ovulk alebo uz fakt bola... 😕

monika2712
27. nov 2011

@katussska24 no akoze ja som vcera pucovala celu kuchynu a dnes mozem znova.. sporak vyzera jak keby sa nan niekto vygrcal. sorry za vyraz.. ale strasny bordel som dnes narobila pri tom vareni... povylievane vsade vsetko.. konecnaaaa dneska fakt..
no vidis, mozno uz mas plodne dni za sebou aj 😉

no ja idem asi pospat pri telke, lebo uz nemam dnes nic, len vecer pozehlit musim..

katussska24
27. nov 2011

to by uz co bolo...keby fungovala intuicia u draheho, nie u mna...mne asi vyhorela, aj cela intuicia aj vsetko 😉
inak, nejak ma chytilo zas zariadovanie .... pocitam prachy, ci do konca decembra kupim tie stolicky z ikei - maju taku akciu do konca decembra 3 za cenu 4 co by pre mna znamenalo usetrit 55eur, to sa celkom oplati...

asemilka
27. nov 2011

babyyyy... idem piect kolac.. doobeda poslem manzela po praskovy cukor, lebo som uz doma nemala... a nezistim teraz, ze mi treba aj coko puding 😀

monika2712
27. nov 2011

@katussska24 no tak chlap to moze vycitit podla mna.. mne uz ostalo z mrchy len dake spinenie. tentokrat bola fakt kratka.. takze pomalicky zacnem sledovat prichod ovulky,ale tak predpokladam ze az v piatok zacneme..

monika2712
27. nov 2011

@asemilka no ja uz dneska s varenim... chcela som este robit creme brule, take z prasku, len smotana a mlieko, ale netrufam si uz ani na to, lebo zrejme by mi to vykypelo alebo prihorelo.. dnes je fakt divny den..

katussska24
27. nov 2011

mmm ....same dobroty varite baby.. 🙂 ja uz tak tuzim po vlastnej kuchyni a domove...😨
btw toto obdobie plodnych dni je asi najlepsie musim povedat...na nic necakame len "pracujeme" na babatku....toto obdobie je fakt dobre 😀 😀 😀 najhorsie je asi pre Mkom...to cakanie, nervy, falosne priznaky...

asemilka
27. nov 2011

@katussska24 tak tak... treba trosku tej trpezlivosti... ale tu ja nemam tusim 😀

katussska24
27. nov 2011

@asemilka no podla mna najlepsi liek na trpezlivost je nebaity program...ale nemylsim tm sedenie v praci 😀 kebyze som na dakej peknej dovolenke, tak som trpezliva az az.... 😉 ja uz sa fakt neviem sockat tych vianoc.. 😵

monika2712
27. nov 2011

@katussska24 a ja sa uz neviem dockat noveho roka! 😀 cele vianoce preskocit a mat pokoj.. a nemusiet nic kupovat a riesit... ale hlavne nech uz sme tehu!!! 😉 😉 ty budes vediet o tyzden skor ako ja... ti zavidim..