Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 mne sa striedaju obdobia, ked varim velmi rada s obdobiami, kedy varim len z nutnosti. ja by som sa niekedy vedela vystravovat aj bez varenia, ale kedze mam doma male dieta, tak sa snazim, aby mal pestru stravu. dnes som mala jeden z tych lenivych dni a boli sme na obed v restike 🙂
@dajaja no ja som sa dneska prekonala, ale akoze som unavena jak pes z toho.. zvysok poobedia som prelezela pred telkou.. ale tak co, nic ine som v plane ani nemala.. akurat troska zacvicit som si este chcela, ale nejak sa mi nechce, necham to asi na zajtra 😀 ako vzdy.. lenivost ma premohla..
akoze manzel bol velice rad ze jak vyvaram.. ale keby tam on stal 2 hodiny.. no neviem ci by ho to tak bavilo.. ale zas mam navarene este tak na dalsie dva dni tak aspon mam pokoj. 😎
@monika2712 no aspon, ze uz zajtra a pozajtra nemusis varit 🙂 inac ja ked robim halusky, tak mam tiez v kuchyni riadnu spust. vsade muka a cesto a to aj napriek tomu, ze si davam pozor. snazim sa ale upratovat priebezne pri vareni a ked dovarim, mam uz aj upratane.. 🙂
a tvoj muz ti niekedy navari? lebo ten moj sa teda varesky nechyti 😠 normalne mam obavy ako by sa postaral o maleho, kebyze mam ist do nemocnice..
@dajaja moj drahy vie varit a zrejme aj lepsie ako ja, hlavne maso, len je radsej ked navarim ja a on uz pride na hotove ale ked treba aj my pomoze, aj dnes pridal ruku k dielu. Tie halusky ma dorazili inak, ja som ich totiz nerobila vela rokov a nepamatam si ako ma vyzerat cesto, ci riedke alebo huste a tak mi to cez to syto nechcelo vobe ist, strasne sa to lepilo, no cele zle proste, halusky sa u nas asi robievat nebudu 🙂
babule, mame mensi technicky problem... notebook nam asi dal papa... tak neviem, kedy sa tu ukazem... neznasam totiz manzelov pocitac... divna klavesnica... divne kreslo... 😀
@asemilka ale no co to?? len sa pekne nauc na manzelov!! akoze kto nam sem bude davat vtipy?? 😀 😀
Ja som sa prave domasirovala, zacvicila a rozhodla sa ze da zelatina musi prec.. takze pekne krasne budem dodrziavat aspon to nejedenie vecer, som zvedava ci mi to vydrzi a ci aspon kilecko schudnem..
@ktore dlho si tu nebola, co je s tebou? pocuj ty si tusim spominala nejake vitaminy pre muza..?? co je dobre mu dat na podporu spermii??
@jasin No neviem,neviem,myslim,ze som to robila zbytocne,ani neviem preco ako sa z nicoho nic u nas zvrtla hadka pri ukonceni prehadzovania spalne a pohadali sme sa tak,ze ak sa to za tyzden neurovna ,tak cez vikend sa stahujem od priatela k mamke a budem aj ja slobodna mamicka...je mi strasne,takze ani druhe babo.Normalne doteraz to nechapem a tak mi slovne poublizoval a ja hoa j tak mam rada,ale som rozhodnuta,ze ak neurobi nic pre to aby sme ostali,tak v piatok sa balim a cez vikend odchadzam
@esmemia ??? co to citam?? nechapem.. kvoli comu ste sa pohadali?
@monika2712 Monika to ani ja netusim. Ja som hadzala periny na postel a on isiel do kuchyne a zacal cosi frflat na mna,ze som bordelar,ze doma nic nerobim,nic domov nekupim a tak som sa nedala a zacala sa branit,tak to vyustilo do takej hadky,ze som zvedava ako sa to utrasie a ci sa to utrasie.AJ ked uz tomu neverim,ze sa to utrasie
@monika2712 vypol mi net,ze mozem zabudnut,ze si ho mam zaplatit,no nakoniec ani neviem ako som hpo presvedcila a zapol ho
ahojte, neviete ako to teraz vyzerá s dobrovoľnm nem. poistením?
😉
a ako sa Vám darí so snažením? priznajte sa, komu z Vás to už mešká? 😀 ja mám dostať až 10.12., tak snád sa dovtedy podarí 😝 držím palce všetkým 🙂
@vladka1828 to dobrovolne sa stale preklada,lebo vlada sa nevie dohodnut. takze nic nove, asi len to zatial schvalili ze matersku zatial predlzovat nebudu, ostane na 34 tyzdnoch a najskor ju predlzia az od roku 2013, co sa samozrejme stat nemusi. Zvysenie na 65 percent je vraj este otvorene, prave v suvislosti s tym zrusenim DNP.. ale myslim ze nakoniec mozno ani to neprejde.
Inak ziadne nove tehu na obzore zatial.. vsetky sme tesne po mrche alebo tesne po ovulke, takze opat vyckavame. 😉
@esmemia hmm co vstal zlou nohou? ☹ chlapi maju obcas take divne vykyvy nalad, jak keby sa im nejaky chrobak zavrtal do hlavy... no som zvedava ako to dopadne, ale asi by ste sa mali snazit nejak sa udobrit, dat tomu vztahu este sancu..
@monika2712 tak ta alchemilka asi fakt pomaha ale vcera som uz krvacala len tak aby sa nepovedalo takze aj ja za chvilku koncim 😵 ty uz mas po??
@kukucg no ja uz mam po, uz vcera som len malinko spinila, aj to len tak na toaletak,vlastne uz od soboty som na tom tak, ze ziadna spotreba vloziek ani tamponov.. ako fakt zvlastne, ze po 3 dnoch mi skoncila..
@monika2712 hm no to hej, ja mam piaty den a este sa drzi aj ked uz len malinko 😒 aj si ju mala slabsiu ci len kratsiu?
@kukucg no len prvy den bol riadne silny, a noc, potom druhy den taky normal, treti uz slaby a zaroven skoro posledny.. no mozno ma ta alchemilka na mna extra ucinok 😉
@monika2712 No mozno ze hej, ale nabuduce to uz nechcem testovat 😝 inak uz som ju dva dni nepila a to som vravela ze budem az do ovu 😅 😅
@kukucg no aj ja som si povedala ze do ovu, ale ta posledna salka mi uz velmi nechutila a odvtedy som si ju neuvarila..
jaj no musim sa ist obliect a utekat do roboty.. ale jak sa mi dneska nechce.. by som spala este. 😖
@monika2712 ahojko uz som tu.nechcela som sediet pri nete ked je mm doma na vykend aby som sa mu cenovala.mal tu aj dcerku takze som bola hotova.kramy uz dnes koncia.teplotu som si odmerala 36.4...uz len cakat na ovu.pre chlapov je dobry vitamin C,E,+SELEN
@monika2712 no neni ktovieako chutna, to je fakt 😖 joj ani mne sa nechce, sme vecer pozerali film s MM teda az nejak do pol druhej a o siestej vstavame tak som ako mechom udreta 😀 musim nieco porobit a odhcadzam okolo desiatej... tebe prajem pekny den 😉
@esmemia neboj.utrasie sa alebo sa o tom nebudete viac debatovat.chvilku bude tich domacnoct a potom sa vrati do normalu.nie,?ja dnes som piaty den cyklu.aj ja som bola cez vykend napalena a dost.musela som si dat tabletku aby som sa ukludnila.povedat ani nemozem co ma trapi lebo neviem,neviem ,ako by to skoncilo.sme este len kratko manzelia a nechcem sa zo zaciatku hadat.
no ahojte baby, tak naše tehu sa už skončilo :/ v 7tt :/ je to hrozné ale nevadí asi to tak malo byť. Tak sa možno s nejakými stretnem v tému 🙂 v marci 2012 začíname 🙂) Všetkým vám strašne držím palce

Tak baby mne sa dari aj napriek vikendu dodrziavat nejedenie po 6tej, aj ked vcera vece som mala co robit uz o 10tej som bola hladna a spat som isla az o jednej .. tak dufam, ze dnes to opat vydrzim, veceru uz mam za sebou tak uz len max mandarinky si dam...
Mna inak varenie ani pecenie nejak extra nebavi, dnes som stala za plotnou 2 hodiny, aj tak sa mi to moc nepodarilo, tak ma to akurat znechutilo k dalsiemu vareniu... ale tak nemozme furt jest len pizzu a v restikach.. 😠