Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ved prave preto sme sa aj doma ako rodina dohodli ze ziadne darceky, penazi nie je nazvys a aby sme kupovali nejake hluposti len aby sa nepovedalo, tak to je zase zbytocne vyhadzovanie penazi von oknom 😎 asi preto milujem vianoce lebo nie som nijako zatazena vymyslanim a nakupovanim darcekov 😉 pre nasich uz viacmenej mam premyslene a nakupene a priatel musi porozmyslat nad tym co kupime pre jeho mamu, no a to som zvedava co vymysli 😀
@orchis aj ked som blba lebo vlastne som si spomenula ze mi za posledne 4 mesiace raz dosla mrcha o 3 dni skorej ... toto by bolo len o jeden den menej ako vtedy 😖 a normalne pomaly zacinam mat pocit ze aj citim nejake tie mrcha bolesti... uf.. a to dnes mam dlhy edn v praci a nemam tu ani ziadne hyg. pomocky k takemuto stavu... tomu vravim ze hups... asi idem kuknut nejaku kolegynu 😝 no co ale aspon som sa par sekund tesila :D:D
@orchis no ja by som to tiez tak brala, keby to svokrovci tak neprehanali. a otec a brat.. no tych dako poriesim..
a ja pre toto vianoce nenavidim, lebo to ide do penazi, ktore aj tak nikto nazvys nema, a potom ledva vyzijeme do januara kym pride vyplata...
baby mne je dnes nejak zle od zaludku.. doobeda mi nic nebolo, ale potom mi zavol mm ze je mu zle, a ja som isla akurat na obed a ostalo mi po nom tiez zle.. takze super, asi sme zjedli obaja nieco pokazene este vcera.. aj ked netusim ze co.. 😖
@oskvarka no asi predsa len pride mrcha ... 😒
Baby no celkom dost nas postupuje do dalsieho kola.. mam pocit akoby sme tu uz boli venost.. leto uz davno za nami, pomaly aj jesen a my sme este furt v tej istej teme... fnuk 😒
@monika2712 no ved to keby jesen ale ved tu na kysucoch uz len cakame kedy nasnezi 😖 ale co baby berme to pozitivne aspon sa budem moct ist lyzovat.. ked uz mam tie nove lyze...
@oskvarka cha no ty sa mozes ist lyzovat.. ja mozem akurat tak hemzit ked tu v BA nasnezi ..
ale tak ... este nie je nic stratene.. ja mam koncom tyzdna opat plodne dni.. takze huraa do toho 😀 😀 treba mi zamiesit na vianocny darcek pre samu seba 😀 😀
jaaaj baby, pokusenie, nasla som na americkom ebay kabelku s penazenkou za 140 dolacov.. pomoooc.. nastastie beru nejaky divny sposob platby, ktory sa mi nechce ani zistovat co to je.. keby tam bol paypal, tak uz klikaaaam.. 😀
@oskvarka no aj ja som skor za prakticke darceky, ved aj taka pekna zostava pripravkov do kupelne by bola super 😎 plysove vecicky sme si este nestihly kupit ziadne 😀 mozno ked budeme stary 😀
este ze tam mas kolegyne, taky kolega-muz by ti asi velmi nepomohol 😅 ved nevadi, mrcha pride a odide a tehotne raz urcite budeme a zase sa nesnazime az tak dlho v porovnani s niektorymi inymi babami, ktore sa snazia aj roky 😉 a neviem ako vy ale my od kedy sa snazime ( treti mesiac) pozeram, ze sme nakoniec kazdy mesiac prepasli ovulku 😀 to je planovanie, co? 😀
@monika2712 pre seba alebo pre niekoho ineho? inac ten net je nebezpecny, ja si kazdy den kliknem na moju oblubenu stranku ci tam najdem nieco nove a dnes mi dosli tri krabice, dva topy a jedny saty 😅 musim si to ist vyzdvihnut 😉 bude to prekvapenie pre priatela, no ale ked mat snubenicu fesandu...... 😅
@oskvarka pocuj, inak bolest hlavy moze byt ako priznak? 😕
inak s tym prezranim sa rehocem este teraz, ty si dobra....to mi daco pripomina...
no a dievcence...ja nemam poriadne hlien...som prezerala, mam len cosi take ako ten neplodny typ hlienu - len neviem ci to mam povazovat za hlien alebo za zvysok plavcov 😅 ale neviem..stale cakam na priznaky ovulky....mne sa to nezda...dnes ma sem tam tlaci brucho, ale tiez neviem ci to neni skor z tej 2dnovej kacaciny 😅 😀 😝
@orchis no teda to je planovanie.. a my zas sme mali vzdy v plane keksikovat aspon dva tri krat pocas plodnych dni a vzdy sme stihli len raz, lebo bud unava, alebo ovu prisla o dva dni skor ako som ju ocakavala.. tak som zvedava ze tentokrat ako sa nam podari.. lebo si velice hovorim ze zacneme skorej, uz 10dc. ale tieto plany nejak nevychadzaju 😀 😀
@katussska24 kati a ja ti furt hovorim ze uz mas po nej! uvidis ze to tak bude nakoniec! 😎
@katussska24 :D sa nesmej ja som totiz neuveritelne pazrava osoba :D... hehe .. no s tym hlienom pri az tak pravidelnom snazilkovani daleko nezajdes.. vidim na sebe :D:D... lebo tazko rozlisis co je este hlien a co uz nie...
@orchis pre mna.. treba mi penazenku novu.. a tak co by som uz rovno serku si nekupila.. rovnaka znacka aj vsetko.. jooj ale pokusenie velkeee 😀 😀
@katussska24 no jasne bolest hlavy kychnutie.. vsetko moze byt priznak podla mojho muza :D:D...
no baby vydim to na mrchu zial.. a ja ze uhniezdovanie....
ak sa mi ten ciklus bude stale takto skracovat tak vas asi pomaly aj o mesiac predbehnem... 😠
mne pomaly asi ta bolest ustupuje...chvalôabohu...som ymslela ze sa dnes pogrcam, odpeadnem a pritom sa mi rozleti hlava....aaa....to je zas den.. 😝
@katussska24 mne je zle od zaludku a pobolieva ma hlava.. vitaj v klube 😖
@katussska24
@monika2712 baby to bude podla mna tym pocasim ja uz sa citim divne dva dni... asi nejaka zmena tlaku.. mozno konecne nasnezi alebo co 🙂
@oskvarka no zaludok nebude zo zmeny pocasia, ale ta hlava moze byt.. u nas je dnes extra teplo a slnecno po sto rokoch, tak je mozne ze sa zmenil tlak.. v BA 11 stupnov dneska.
Ja uz vobec nechapem. Dnes 38 DC, test negativny, mrcha nikde,.....ale moje prsia su neznesitelne citlive a velke, zaludok ako na hojdacke. 😲
@lusip to je zvlastne.. zaludok na hojdacke je celkom znamym javom..ale 38dc by uz mal byt aj test pozitivny..
@monika2712 no u nas je tiez krasne a 6,7 stupna...v celku aj potesi take krasne pocasie :D
@oskvarka Ale mna by aj sniezik potesil,aspon by som baby vytiahla von sa pohrat s nim,lebo ked je takto tak je azke ist s nimi von sa prejst na dlhsiu trat,lebo ked idem sama,tak su jak z divych vajicok,moja naschval trucuje a uteka a Nelka ta zas iba na ruky a ani na krok sama,tak je to take tazke,ale pohrat sa so sniezikom na dvore by bolo fajn
@monika2712
@lusip nemohla byt ovulka neskor???Tak ak je aj tehu jej este neukaze testik???A ake mas vlastne dlhy cyklus?

@ludka77 tak to mi je luto ☹ neboj o 3 mesiace sa ide na to a daj si tiez alchimilku je to dobre na posilnenie maternice treba verit vsetko bude dobre 😉
@esmemia no jasne chlapi ..a vam dvom sa nieky aj venuje? 😠