icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
29. nov 2011

@katussska24 ale v kazdom pripade drzim palce, nech ti to vyjde 😉

monika2712
29. nov 2011

@jasin no veru akeee?? a uz si sa prestahovala?

jasin
29. nov 2011

@alyce mam nastastie, lebo ty mladici ktori ma dnes odtahovali z benzinky by si o mne mysleli ze som fakt sprosta 😝 omylom som na benzinke namiesto dieslu natankovala benzin 😒 v robote robim blbosti, takmer mi stahovaci pristahovali do maleho bytiku veci od mojich rodicov ,v byte som korenicky zacala vykladat v spalni 😒 mi asi rozum prestava sluzit..

jasin
29. nov 2011

@monika2712 pisala som to aj v prispevku pre @alyce , a prestahovana som do sluzobneho bytiku -velkostou nic moc ale zidem par schodov a som v robote a to mi vyhovuje 🙂

orchis
29. nov 2011

@mukesina no ja teraz poctivo sedim nad franinou, baba ktora mi s nou ma pomahat, posledne tri tyzdne nemala cas a to ma dost vystresovalo, ze teda zase stagnujem, vyvrcholilo to v nedelu vo forme strasnej bolesti chrbta, uz druhykrat som mala tieto bolesti vdaka dlhodobemu stresu 😒 ja to vsetko drzim v sebe bez toho aby som si to uvedomovala a potom z toho ochoriem 🙄 ale uz je mi lepsie 😉 s tymi zivotopismy to vie poriadne nasr..t! poznam to, najhorsie je, ked to rozosielas a rozosielas a nikto si neda ani tu namahu aby ti aspon strucne odpovedal. teda malokto ma v sebe aspon tolko slusnosti aby to urobil 🙄 to vie zdeptat. aj mna to caka od februara tak to este bude stresu!!! 😕

orchis
29. nov 2011

@jasin no ked ma clovek privela starosti tak potom sa je tazko sustredit 😕 neboj, to sa postupne usporiada 😉 aj v tej hlavicke 😅 😉

jasin
29. nov 2011

@orchis ja sa nesustredim vobec posledne dva dni uplne vsetko robim naopak, co uz..

jasin
29. nov 2011

@orchis ty vies po francuzsky? ci sa ucis?

monika2712
29. nov 2011

@jasin uz som si to precitala.. no tomu sa vravi den debil teda fakt.. ale tak nic si z toho nerob.. kazda to obcas mame 😀 😀

orchis
29. nov 2011

@jasin ja som vo fr takze som nutena sa ju naucit 😀 len ta ich gramatika 😕 porazi ma z nej 😠 je to pekny jazyk len ak by bol trosku jednoduchsi to by bolo super 😉

jasin
29. nov 2011

@monika2712 ten den debil ma bude stat 150€ za opravu firemneho auta 😝 ale dala som si zavazok ze nebudem vediet zavesit policku na stenu , zavolam Janka , navarim a budem milucka tak aj dlh sa strati 😅😀

jasin
29. nov 2011

@orchis a si vo francuzsku dlho? ale clovek sa asi najlepsie nauci ked je v priamom styku s danym jazykom 🙂 ono ked sa do toho dostanes tak sa to naucis🙂

mukesina
29. nov 2011

@orchis ufff ta co to, no som rada, ze ti je uz lepsie.mavas take problemy?esteze , zemas dobreho manzela, ktory ti urobi masaz.juj ty cakas na Mikulaska?jeeej to by bol darcek nie?ja o den neskor 😀 .Jaaaaj tzkse s aucis.ja soms i vcera pozrela trosku spanielcinu.No hrozne je to, ked sa vobec neozvu,aspon odzva, ze nesplnate kriteria alebo nieco.taaaak neviem, ze co . Hadam uz cele SR ma moj zivotopis 😀 😀 😀

mukesina
29. nov 2011

@jasin to fakt sa hovori den debil.obcas aj mne sa stane, ze vsetko naopak robim 😉

jasin
29. nov 2011

@mukesina stava sa to to viem ale je to na nervy, neviem co skor a k tomu toto ach jaj..

mukesina
29. nov 2011

@jasin verim ti moja. neboj skoro sa to urovna v hlavicke,teraz mas mooooooc stresu.

jasin
29. nov 2011

@mukesina az velmi vela 😔 najradsej by som ten stres zacala rozdavat..

jasin
29. nov 2011

Zienky idem ja pokracovat vo vybalovanii veci z krabic 😒 neznasam stahovanie 😔

orchis
29. nov 2011

@jasin tak len opatrne pri tom vybalovani 😉

orchis
29. nov 2011

@mukesina no u mna doslo k velkej zmene pocas vysky, predtym ked som bola v strese tak som sa vykricala alebo vyplakala, ale pocas vysky sa to zmenilo, teraz ani neviem (lepsie povedane nechcem vediet a potlacam to v sebe), ze som v strese aj cele tyzdne a potom pride den kedy pride ta povestna posledna kvapka ( vzdy len nejaka malickost) a to mam potom depku a niekedy je mi zle od zaludka alebo som raz mala ekzemy po tvary, nahnisane pery, tmavo-modre kruhy pod ocami.....ale posledne roky je to prave chrbtica na ktorej sa to prejavi 😠 a to mi potom velmi pomoze aj taka malickost ako je plac, poriadne sa vyplacem a ulavi sa mi 😉 u mna ten stres je prave z toho, ze nepracujem a ani nemam potuchy kde si budem hladat pracu 😕

lopatka111
29. nov 2011

ahojte ja sa pridavam k vasej teme 🙂 idem si pozriet predchadzajuce prispevky, ci nahodou nenajdem nejake uzitocne rady o ovulke. odporucate merat si teplotu? funguje to?

mukesina
29. nov 2011

@orchis zvlastne, ja skor na vyske som mala problemy s tym, ze som bola v strese hlavne ked som statnicovala.vtedy zaludok bol uplne mimo 😝 , No som si myslela, ze po vyske si najdem pracicku, ale som sa mylila. DObre ked chcu prax, tak nech aj zamestnavaju absolventov.Ako ju mam ziskat ked nik nechce absolventa.uz som fakt na dne s tym.cele dni len sedim doma a cumim do PC uz ma az oci bolia ☹ vlastne cele telo.Uz fakt ani neviem kde mam posielat ziadosti. Asi si dam ako chyzna 😀 mozno ma tam zoberu 😝 .Clovek si urobi vysku, aby ma lnieake uplatnenie a vobec to tak nie je.

orchis
29. nov 2011

@mukesina no ak by som si hladala na sk tak by som si nieco nasla, vsetci moji ex-kolegovci zo skoly pracuju a v odbore. ale tu sa budem musiet zameriat uplne inym smerom a ani neviem akym 😕 ale nejako sa to urcite doriesi 😉 a v akej sfere si hladas pracu?

mukesina
29. nov 2011

@orchis no tak to mate dobre, moji zase spoluziaci vsetko na absolventskych 😕 . No vystudovala som persnalistiku (manazment) hladam nieco k tomu. Davala som aj ako predavacka v orange, uz skusam aj hocico a zatial neuspesne.Som zvedava kedy sa na mna stastie usmeje ☹ .Viem, ze hend nebudem robit personalistu, bude to dlha cesta k tomu, ale ako asitestentku alebo fakturantku, administrativnu praconicku nikde nic.Pritom mam skoncenu aj Oobchodnu akademiu. vsade prax.Bohuzila nemam ju.

alyce
29. nov 2011

@orchis @mukesina Dievcata, kaslite sa na pracu a stres, ved o chvilu budete tehotneeee!!! A hlavne ten stres prec! Aj ked viem ake to je, ja som cely augut nespavala, ze ako sa mi rozbehne zivnost a potom bum potrat. Mozno aj z toho stresu. Nakoniec sa to v septembri poriesilo same a teraz mam tolko roboty, ze nestiham... A potom aj ja stresujem....

kukucg
29. nov 2011

@monika2712 tak dnes mam den debil tusim aj ja 😠 ☹

Baby normalne ma dnes chytaju depky a je mi do placu... zase som sa dozvedela o dvoch tehulkach... mam taky pocit ze je tehotny kazdy okolo mna len ja nie 😢 ☹ mozem tak akurat kukat ako im rastu bruska 😒

alyce
29. nov 2011

@kukucg prosim ta, v skupine, kde ucim tento rok otehotnelo 6 bab zo 7. Dobre co? A ta jedna, co neotehotnela, uz ma 2 deti, tak uz viac asi nechce... To uz je aka statistika? Neviem, co ma nenakazili 🙂

monika2712
29. nov 2011

@kukucg och moja.. neboj.. aj my raz budeme opat ... viem ako sa citis.. aj mne je tak, ked vidim moje kamosky tehu, sesterka o 4 roky mladsia tehu... tiez mi z toho neni dvakrat dobre.. ale neda sa nic robit.. priroda to takto chcela, musime s tym zit... proste ked bude vhodna doba tak to pride... mas jedneho krasneho drobca, tak sa tes z neho, urcite ti robi kazdy den radost... proste nemozme sa z toho depkovat.. vsetko ma svoj dovod, a ostatnym to musime proste dopriat, ich cas uz prisiel, nas este nie.. tak to proste je... neboj, aj na nas pride 😉

monika2712
29. nov 2011

@lopatka111 ahoj, vitaj medzi nami.. ano meranie bazalnej teploty funguje, ale treba si to aj znacit do grafu a dodrziavat meranie, rovnaka hodina, po 3 hodinach spanku bez vstania, a podobne... to najdes vsetko na nete, ale pokial vies kedy mas ovulku napr podla hlienu, alebo vies ze si zdrava na zaklade gyn.prehliadky, tak sa teplotou zbytocne nestresuj...

kukucg
29. nov 2011

@monika2712 ja viem.. vieeeem ale proste to niekedy tak pride na mna, tak hrozne po tom tuzim ze mi z toho takto svitori ☹ a hlavne ked zistim ze su tehu kocky co to vobec nechceli 😒 ale mas pravdu asi to tak malo byt a nas cas tiez pride 🙂 dufam 🙂