Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@kukucg @monika2712 no teraz som sa dozvedela, ze to podaktore vobec nemali lahke, vraj ani necakali, ze zo zdravotnych dovod otehotneju. A tak sa nechranili a teraz mi chodia bruchacky na hodiny. Ale vidis, oni sa nesustredili, uz podla mna aj rezignovali a vtedy to vyslo. Asi sa na to musime vys... a potom to snad konecne pride.
@kukucg ja viem, chapem to.. aj na mna to pride obcas.. hlavne ked pride mrcha.. ale co narobime? ja mam o mesiac 30, vsetci uz vyzvedavaju... a kukaju na moje tucne brucho ci uz nahodou nie som.. citim sa jak debil niekedy.. ked im potom musim povedat, ze nie to som len tak krasne bezdovodne pribrala 😠
ale prec s takymi myslienkami.. budeme sa tesit z kazdej novej tehu, lebo je to zazrak, ktory si zasluzi kazda zena.. 😎
@alyce no ved presne o tom to je.. ze clovek sa na to nesmie sustredit.. akurat ze ono sa to lahsie hovori ako robi.
@monika2712 ja som mala 30 tento rok. Neboj, este sme plodne 🙂 Vsetky tie baby, co som o nich pisala, su po 30-tke
@monika2712 Mas pravdu zazrak to je 🙂 hm ked bola v nemocke a cakala na kyret tak som si hovorila jedna mrcha a ideme na to, isto budem tehu znova, to ma drzalo nad vodou v tych tazkych chvilach.. a prva je prec, druha tiez... a uz je to rok co sme si povedali ze ideme na to a nic 😒 ale mas pravdu prec s takymi myslienkami
@alyce a skusime sa sustredit na nieco ine, ved mam aj tak kopec povinnosti teraz ale ako pise mon tazsie sa to robi ako hovori 😅
@alyce ale jasne.. sme plodne dufajme, len aby aj manzel bol, a hlavne ja potrebujem cim skor kojit aj kvoli inej veci..
@kukucg no moja, ja som uz mala mrchu hm.. 4 ci 5 krat od kyretu.. a tiez som si myslela ze uz ten prvy pokus bude uspesny.. ale myslim ze psychika urobila svoje a kedze som nebola na tom najlepsie tak asi preto to nevyslo. a da sa povedat, ze kazdym mesiacom sa citim lepsie, aj sa mi poriesili nejake rodinne vztahy ktore ma zozierali.. a este mam jednu nedoriesenu vec, ktora ma trapi, ale to tak lahko nejde vyriesit, tak sa tym az tak nezaoberam, ale myslim ze kazdym mesiacom som coraz viac na to pripavenejsia, tak verim ze uz to coskoro pride 😉
@kukucg fuuha, rok? no to si ma potesila. Inac ja mam teraz tiez toho tak vela, oddychujem minimum, takze mozno si moje telo aj povedalo, ze by dalsie tehotenstvo nezvladlo pri tomto mojom tempe a tak caka, kym budem mat klud. Ja mam uz od juna volno cele leto, dost mozne, ze sa nam zadari az potom.
@monika2712 veru aj ja uz som mala 3 MS. A myslim, ze pride aj dalsia. Aj ty si to citila ze pride, tak to teraz citim aj ja. Darmo ides na vec hned po potrate, telo si same urci kedy je na to cas...
@monika2712 tak ano urcite robi psychika svoje tak mozno uz babo pride ked mas poriesene, ako tak a citis sa lepsie 😵
@alyce preco som ta potesila?? 😅 no este to nie je cely rok, zacaali sme novym rokom takze este mesiac.. nesnazili sme sa uplne kazdy mesiac, niekedy to neslo, asi dva mesiace koli mojmu zdraviu a takmer tri som bola tehu takze zase to take hrozne neni.. no ale vysledok je zial ten ze o mesiac to bude rok a ja sa uz asi tri roky tesim na to ze vianoce 2011 budeme styria a smola 😠
@kukucg hej hej.. stale si hovorim, ze tata ovulka uz je moja.. ze proste to uz teraz musi vyjst.. sa mi veci tak nejak poriesili, uz aj menej depkujem, aj mrchu som dobre zvladla.. tak by to mohlo fakt mohlo klapnut.. uvidime.. velmi by som sa tesila keby to vyslo pred vianocami... lebo inak budu fakt na houby cele ... bez kusku radosti.. 😒
@alyce no presne, ja som citila uz od nasho pokusu pocas ovulky, ze to nevyslo.. teraz cakam na ovulku tak mozno uz sa podari 😉 a ked nie.. nuz budem sklamana, ale priroda vie najlepsie co robi.. s nou darmo budeme bojovat.
Aspon ze mame kazdy mesiac novu nadej. Ale ak do leta nic, pojdem to riesit a ked to nepojde prirodzene, pojde to inak! Tfuj, tfuj baby, nech nam to vyjde!!!
@monika2712 ano ano tato ovu bude ta spravna 😵 😵 musi byt lebo inak budu vianoce fakt na houby 😠
@alyce no moj manzel ma uz doma papiere na spermiogram k urologovi, tak ak sa nam nebude nejak darit, tak je ochotny si to ist dat vysetrit.. bol dlhe roky fajciar, tak mam troska obavy aby to nemalo nejake nasledky.. hoci raz sme uz tehu boli, mohla to byt fakt len nahoda.. no kto vie.. uvidime..
@monika2712 ja myslim, ze ked si nedavno otehotnela, ze tam problem nebude. No ale pre dobry pocit vas oboch je dobre,ze to budete mat. Podla mna nie je problem nikde, len v nasich hlavach 😉
@alyce no asi ano.. v hlavach bude ten problem.. a k tomu.. ked citam tie statistiky.. ze pri zdravom pari je sanca otehotniet iba 10-15 percent behom jedneho cyklu.. to je strasne malicko.. a to je pri zdravom !!
@monika2712 no je na case tuto statistiku porusit, doteraz sme boli tych 90% co im to nevyslo a teraz to pride.
caute babule 🙂 som si vsimla, ze ste tu rozoberali, ze kto kedy necaka mrchu... tak ja necakam 12. teho 😀 som si vas aspon tak zbezne precitala, lebo neviem, ako dlho ma tu manzel necha 😀
@asemilka ahojky. no ja este len ocakavam ovulku.
Inak baby... ktora ste uz pila ten grepovy dzus? ako rychlo to zabera? ja som dnes len 7dc, dnes som pila ten dzus, a uz vecer sa mi zdal taky zvlastny hlien akoby sa blizil ovulkovemu, ale strasne skoro ... neni to nejaky oblb? ze teda to robi ovulkovy hlien skor ako je ovulka?
@monika2712 ja som sa k tomu dzusu do ovulky nejako nedostala... a hadam sa uz ani nedostanem 😀 ja nejak neplanujem dosat mrchu zase 😀
@asemilka no ja som ostala prekvapena, lebo rano som nemala nic a vecer zrazu taky hlienik.. no snad ma nejak extra skoro neprekvapi.
a ani ja uz neplanujem dostat mrchu 😉
@monika2712 nepride 😉 🙂
zienky, poradte, aky ma byt hlien pri tehu? 😕
@ivuss01 v tehu sa vytvori tzv hlienova zatka.. husty biely hlien by to mal byt..
@monika2712 k comu by sa to mohlo prirovnat?
@ivuss01 skus pozriet toto:
http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/hlie...

@alyce no skvela veru 😅 mohlo by to fungovat ako virus to by bola parada