icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
30. nov 2011

@monika2712 ja som hlien videla ked som pozerala kracok.na prstok som ho suchala a uschol vraj je to ten lepkavy lebo ten uschsne na prste.nevim ako to je presne.ja som dnes tiez ne to kaslala aj tak pred ovu je dobre merat

momamo
30. nov 2011

@ktore a nevies mi poradit nejaku internetovu stranku ohladom toho, nieco nastudovat?? Ani neviem kde ho hladat 😀 😀 😀 a ak bude teda v strede a uzavrety, tak ?

katussska24
30. nov 2011

dievcata sibe mi....napisala som do inej diskusie, ani neviem ako to zmazat... 😅

som vam chcela ukazat moj netradicny advetny "veniec" - resp. svietnik. foto je ale z obchodu, ja nan este nemam ani sviecky ani ozdobky. 😝

inak rano ma hned bolelo brucho...neviem co to... 😕

ktore
30. nov 2011

po ovu by mal bat uz uzavrety a teraz pozeram ze by mal byt naspet dole tu je link tukni nan,este ak najdem tak ti poslem http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

monika2712
30. nov 2011

@momamo ak ti mozem poradit, tak krcok po ovulke je uplne zbytocne sledovat... nic tym nezistis totizto.. a ani sa o tom vela nedozvies.. krcok je dolezity hlavne v case ovulky, kedy ma byt makky ako pera, a velmi vysoko az nedosiahnutelny.. dolezitejsi je hlien ale ako krcok.. 😉

monika2712
30. nov 2011

@katussska24 kolky si dnes, 14 ? uz je po ovulke? co hlien?

momamo
30. nov 2011

@monika2712 dakujem🙂 hlien myslis teraz po ovu ..??

ktore
30. nov 2011

@momamo este tu je nieco ale tezko sa stho vysomarit ak nechapeme este nieco najdem http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p...

alyce
30. nov 2011

@monika2712 ako budes vediet ze mas ovu? Ci idete kazdy druhy den pre istotu?

katussska24
30. nov 2011

14.DC a hlien...dnes to bude velice skreslene takze.. 😅

monika2712
30. nov 2011

@alyce no uvidim podla bolesti ak nejake budu a proste od 10dc chcem kazdy druhy den .. tak snad sa trafime 😉

monika2712
30. nov 2011

@katussska24 aha.. no a myslis ze uz bola teda?

katussska24
30. nov 2011

@monika2712 ja neviem. len viem ye od vcera ma taku miernu a nepravidelnu bolest brucha... 😒

monika2712
30. nov 2011

@momamo no skor cez ovu je dolezity.. ak si chces odsledovat mozne tehotenstvo podla hlienu a krcku, tak ti rovno radim ze to nema zmysel 😉 len sa s tym zbytocne dopleties.. ono ten hlien sa meni kazdy den, a nic nie je jednoznacne.. takze len pekne pockaj do mrchy a pripadne testuj potom... uz sa nam tu vela babam stalo ze sme mali asi tisic moznych priznakov tehotenstva a ani jedna z nas nebola nakoniec tehotna.. 😉

monika2712
30. nov 2011

@katussska24 no ty si trdlo.. ako budes vediet kedy skoncit so snazenim? ja prave kvoli tomuto chcem merat teplotu aspon od toho 12dc, aby som videla kedy uz bude po nej..

momamo
30. nov 2011

@monika2712 viem viem .. ale velmi by som sa potesila keby to dopadlo dobre... a ty si ako na tom??

katussska24
30. nov 2011

@monika2712 tak na 100perc neviem...tak cca... 😝 len j praveye nechcem nahanat ovu...lebo mam pocit, ye u mna hra velku rolu psychika. myslim, ze sa teraz snazime celkom racionalne - nie castejsie ako kazdy 2.den - uz sa krotime 😀
uvidime...prisla mi do toho ta ponuka, uvidime ci to bude aktualne a naozaj zacnem robit, alebo nie...ale tak pomohlo mi to aspon na par dni zvolnit 🙂 potom budem zas nerva, ked budem vyckavat Mko a dufat, ze pouzijem test 😠

kukucg
30. nov 2011

@katussska24 hej do nasej ale nevadi, inak sme velmi plodna tema za posledny tyzden tri nove tehule tak mozno ta nakazia baby 😅

monika2712
30. nov 2011

@katussska24 no tak super, aspon ze ste troska skrotli, tak snad to vyjde.. ja sa citim tiez menej vystresovana tento mesiac. som tak nejak v klude.. vyckavam, ale mam pomerne dost roboty a tak riesim ine veci.. v sobotu ideme k otcovi s drahym, tak zas bude troska adrenalin 😉 a v nedelu budeme doma asi, takze pohodka, vecer mozme snazilkovat zase.

monika2712
30. nov 2011

@momamo no zbytocne sa tym nestresuj, lebo psychika je svina, si nahovoris take priznaky, ze tomu sama uveris a nakoniec z toho nic nebude.. viem o com hovorim, prvy mesiac snazania som mala bolesti, teplotu, hlien, prsia, nevolnost, grganie.. proste vsetko co by naznacovalo tehotenstvo a nic! a to sklamanie potom teda fakt stalo za to!
ja momentalne ocakavam plodne dni kazdu chvilku, takze pevne verim ze tento mesiac nam to uz vyjde.. 😉

momamo
30. nov 2011

@monika2712 tiez viem o com hovoris, my sa snazime uz od leta a tych sklamani uz bolo dost...Ale tento mesiac mam taky zvlastny tusak,,, ale kaslem na tom necham to tak a nejdem sa ani sledovat a a ani nic ...a kedy by si mala dostat ovu??

monika2712
30. nov 2011

@momamo no ja si uz od minulej ovulky hovorim, ze tento mesiac je nas.. ze teraz to uz vyjde.. ale bojim ze budem opat sklamana.. ale snazim sama sebu presvedcit, ze uz to fakt musi vyjst 😉 tiez som mala akoby tusak..ale kazdym prichodom mrchy som viac skepticka .. a zatial ma moj instikt nesklamal ked som citila ze nebudem tehu uz den po ovulke.. tak uvidime ci budem aj teraz po ovulke nieco citit..
dnes som 8dc, takze v piatok zaciname predpokladam.

katussska24
30. nov 2011

@kukucg kiez by si mala pravdu...

@monika2712 inak, bud si ista, ze ono to nabehne ked bduem vyckavat 😠 to chcenie a nervicky 🙂 povedala som si ale na zac mesiaca ze sa nemeram a moc nesleduje - samozrejme, ze si ratam dni a kukam hlien ked idem na wc ci daco vidim 😀 ja som mala na zac mesiaca pokusenie aj merat a sledovat sa vo velkom..ale u mna hra asi velku psychika, tak pre dobro oboch som to nechala tak

ktore
30. nov 2011

@kukucg ,ak je hlien ešte neznamená,že ovu aj bude, ten sa môže objaviť a znovu zmiznúť, namiesto femibionu si kúp befoli, obsahuje viac B6 je veľmi dôležitá,,,
Ako merať bazálnu teplotu?
Teplotu si merajte hneď po prebudení, pred meraním nevstávajte z postele.
Teplotu si merajte každé ráno v rovnakom čase.
Teplotu si merajte po aspoň troch hodinách súvislého spánku.
Teplomer si večer pripravte na dosah ruky, aby ste pre neho nemusela vstávať.
Použite kvalitný digitálny teplomer, ktorý ukazuje aspoň desatiny ° C, lepšie sú teplomery určené priamo na meranie bazálnej teploty, ktoré rozlišujú 0,05 ° C.
Po celý menštruačný cyklus používajte rovnaký teplomer. Ak v priebehu cyklu meníte teplomer alebo aj len batérie v teplomeri, poznačte si to do grafu.
Teplotu merajte stále na rovnakom mieste (v ústach, príp. v pošve), pretože teploty na rôznych miestach tela sa líšia. Teplotu nemerajte v podpazuší, výsledok takéhoto merania nie je presný.
Teplotu merajte každé ráno iba raz. Opakované merania dajú často rôzny výsledok, čo môže byť mätúce. Platí, že prvé merania pre prebudení je najpresnejšie.
Po zapípaní nechajte teplomer ešte aspoň minútu merať, aby bolo meranie naozaj ukončené.
Teplotu si zapíšte najlepšie ihneď po meraní, aby ste ju neskôr nezabudla.
Teplotu si zmerajte aj keď jednorazovo nedodržíte vyššie uvedené pokyny. V takom prípade si však k meraniu zapíšte poznámku o okolnostiach.
@katussska24
@momamo
@alyce babusky mozno uz vite aky ma by hlien.ak pisem zase tek ze navete precitat tak neviem kam som dala okuliare tu je daco o hliene

momamo
30. nov 2011

@monika2712 Tak vam prajem vela stastia a pekne a uspesne snazilkovanie ... Merias si BT ...?? 😉

momamo
30. nov 2011

@ktore dakujeme ...

ktore
30. nov 2011

baby este jedna dobra sprava mam dobre vityminy pre chhlapov objednat sa to da na nete je to selezin

alyce
30. nov 2011

@ktore si podarena 🙂 Taketo vzdelavanie hned na rano... Ja sa momentalne hlienom nezaoberam. Ja chcem aby mi narastli prsia. Aby som vedela, ze som v tom. A cicky su male a makke takze sa nic nedeje... Najdi nieco o prsiach 😀

monika2712
30. nov 2011

@katussska24 no jasne ze nervicky pridu neskor.. s tym uplne pocitam.. ale tak snazim sa hodit do kludu tento mesiac, ziadne ovu testy, teplota az po ovulke aj to len par dni kvoli potvrdeniu a potom sa budem plno venovat praci, nakupovaniu darcekov.. vcera som kupila brachovi co chcel, a nasla som nam ten vysavac na listie v hornbachu, otec povedal, ze nam to kupi, tak dufam ze hej..