Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ja sommala velke pokusenie kupit si ovu test, kvoli tej moznej skoresej ovulacii...ale nema to zmysel...co tym vzriesim? ked bola bola, ked je tak tie dobre 😉 a ked bude, tak este lepsie 😀 chcem si aj troska uzivat manzelskeho zivota, lebo ked to zacnem brat moc vecne a "technicky", tak to dobr nebude 😒
@katussska24 ale jasne.. netreba to riesit.. mna ovu testy sklamali, takze uz za ne nemienim vyhadzovat peniaze, aj tak su pekelne drahe..
tak augustovky to istia zeny! makame makame.. aby sme sa tam vsetky pekne dostali!
@kukucg femibion odporucaju to je normalne.ja so sa pytale na befoli to je tiez vsetko dobre na pripravu tehotenstva.tiez obsahuje vsetko co trebe pred oteho.ja beriem befoli asarapis na pekne uvolnenie vajicka to bebiem miest clostilbegitu aje to super.ovulacne bolesti so citala take de tri dni anie tak intenzivne ako pred tym
@monika2712 dobre si ma pochopila 🙂
@oskvarka k dokimu pojdem asi buduci tyzden, aj tak som mala ist, lebo od toho 36dc som mala cakat 2 tyzdne 😉 podrobnejsie to mam rozpisane predoslu stranu 😉
@monika2712 🙂 vela stastia ...
@katussska24 nekupuj testy podla mna aj tak su nespolahlive zbytocne sa budes len nervovat aj tak mi je jasne ze s keksikovanim urcite necakavate do ovulky (rovnako ako ani mi nie .. 😝 ) takze aj ak by sme mali ovu skorej tak to ze si kupim ten test tak to nevyriesim... ja sa skorej pri sebe bojim ze ci som nemala ten anovulacny ciklus 2 krat za sebou lebo som nebadala ani hlien a to mavam...
@momamo dakujem.. 😉 aj tebe!
@monika2712 dakujem🙂 😉 😝 😀
@oskvarka testy nekupujem, radsej zajdem na medovinu 😉
tu je este nieco o hliene a to pre tych chlapov je ten SELEZIN http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/p...
baby neviem ci som tu uz spomenula ale ak je plodny hlien tak moze hned rano clupnut aj pri cikani do zachoda je to tam poto vidiet.caute
Dobre ranko kocky 🙂 ako sa mate?co mat noveho?vcera mi hovori manzel po sexiku, milacik dnes sme splodili chlapceka :D :D a ja rehot.on preco sa smeje?ja, z euz nemam plodne dni.On: no a co, niekto splodi aj cez neplodne 🙂 .Som ani nevedela, ze je tolko informovany 🙂
Ahojte, konecne veci vybalene, dnes oslavujeme rok co otravujem vo firme 🙂 Inak v meste som stretla svojho ex- pozdravili sme sa opytal sa ma ci som stastna a ked som mu povedala ze ako nikdy predtym tak sklopil hlavu povedal som rad a odisiel.. Som rada ze to tak berie..
a vy co mate nove?
@mukesina no som sa pobavila... chlap si myslel ze plodite 😀 ale sak kto vie.. mozno motyka vystreli.. ste sa mozno trafili do jonasovych super vypoctov 😀 😀 😀
s tou pracou to je dost katastrofa. a ty hlasas v ktorom meste pracu? a vlastne na slovensku?
@mukesina s pracou je to katastrofa ja som z kosic, a najst pracu je umenie.. takto pred rokom a mesiacom ma z jednej roboty vyhodili, preplakala som takmer tyzden, potom som nasla inzerat na skladnicku- o nicom praca, tazka neplatena ale potrebovala som pracu tak som to skusila a dnes robim v tej istej firmy a asistentku riaditela 😉 ono praca sa najde ked pride na to cas🙂
@monika2712 no podla jonasovych vypoctoch mame plodit zajtra 😀 , aleja tomu neverim.6 dni pred mrchou plodit? no hladam na SVK, posielam zivotopisy a nic zatial,Hladam po celom Slovensku, nemozem pozerat len tam kde byvam.to by som asi pracu nikdy nenasla.Som zvedava ako to dopadne s pracou.No mozno, ze vystreli motyka a prave vcerajsie snazilkovanie bude uspesne . Ale nech uz pride mrcha alebo co, lebo to ckanie katastrofa a dnes pre zmenu ma dost picha na jednej strane 😒 .Najradsej by som bola keby ta mrcha 9 mesiacov vobec neprisla 🙂 .
@jasin no aj ja som od KE no tych 50km od KE,hladam vsade a zatial nic.hadam raz s ausmeje stastie aj na mna a niekto si ma vyberie.Uz mi je to jedno asi aka pozicia,len nech je to nieaka a hlavne aspon nieaka prax. Tak to si mala super, ze zo skladnicky asistentka.Bola si sikovna a sef si to vsimol.Tak to potom mas super sefa.Malo ktory si vsimne skvelu zamestnakynu na nizsej pozicii. A ako spokojna s bytik?ako tehulkovanie?
@mukesina no vies.. kto vie!!! mozno ze prave to vcerajsie mohlo byt uspesne! ale uz mas pomaly fakt pred mrchou, tak neboj sa za chvilu to zistis!! 😉 😉 si k tomu najblizsie z nas vsetkych tusim... a z akeho si mesta? hladas aj v BA? jazyk nejaky ovladas ze?
@monika2712 no som z vychidu z mensieho mestecka. No nie predomnou su este ochis a alyce oni maju 6 a ja az 7.Najhorsie je na tom, ze vpiatok idemempomoct kamosovi s pripravami na sobotu, lebo mau krstiny a Spanieli pri kazdej prilezitosti si uhnu 😲 a odpoved nie nepoznaju a v sobotu sa ide na krstiny.Teraz som v pomykove co mam robit, ci si dat alebor adsej neriskovat.Ano hladam si aj v BA, mne je to uz jedno kde najdem a kde sa usidlim, len nech mam konecne nieaku pracicku.ano ovladam jazyk, ucila som sa anglinu,neminu a teraz vrtam v spanielcine.
@mukesina urcite sa na teba raz usmeje stastie 🙂 ja som tiez pri rodicoch nemohla ostat kedze tam by som nenasla nic.. a sefa mam uzasneho, a s byvanim som spokojna len si musim zvyknut na malicky bytik ale vyhovuje mi to ze pojdem o poschodie nizsie a som v robote 🙂 cestovat k rodicom a spat do ke by som nezvladla vobec 😔 a tehu v poho zatial okrem unavy si ani ako tehu nepripadam- v piatok idem k dr. tak uvidime snad bude vsetko ok..
@mukesina OK, tak ste viacere cakatelky! 😉 inak myslim ze v BA mas vacsiu sanca sa zamestnat aj bez praxe, alebo v Kosiciach tusim otvorili AT&T a tam stale beru nejakych ludi, a anglina by ti na to mala uplne stacit.. skus pokukat.. aj v BA je AT&T a stale niekoho prijmaju.

@momamo merala som dva cykly, tento nemeriam... planujem zacat az tak 12dc len kvoli potvrdeniu ovulky.