icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
1. dec 2011

@monika2712
@dajaja babulky dakujem,no planujem mat sexik urcite,lebo uz sme dlho nic,teraz mrska,tak urcite to vyda dako pred kontrolou,tak som sa radsej pytala :D

monika2712
1. dec 2011

@esmemia no je fajn ze nad tym vobec uvazujes po tom vsetkom co sa medzi vami stalo.. 😉

mukesina
1. dec 2011

Ahojte kocky, aky ste mali dnes dnik?ako sa mate?ja od rana som nieaka nervna, vsetko mi vadi,neviem co to je so mnou.vnutorne sa citim taka napata,nie vo svojej kozi. asi za to , ze o 6 dni mrch by (ne)mala prist.
Dnes bol tu krasny dnik.Slniecko, teplucko.Juuuj az sa mi nechce ist domov do tej zimy.

orchis
1. dec 2011

@mukesina ved to som zvedava ako ti pojde ta spatna adaptacia na sk pocasie? 😅 ja idem v januari domov na tri tyzdne, do fr sa vraciam vo februari a dufam, ze to bude ako tento rok vo februari, zo slovenskej zimy som dosla do krasnej francuzskej jari, to potom bude chuti na plodenie az, az 😀

orchis
1. dec 2011

@alyce takze ty si mala cyklus takto na striedacku? ja mam nieco podobne teraz 23, 33, 25 a 32 dnovy cyklus 😕 to je teda kvoli tomu, ze v jednom vajecniku vajicko dozrieva dlhsie ako v druhom? a ovulujem striedavo raz z jedneho a potom z druheho? 😨 to by tu divnu nepravidelnost vysvetlovalo.....

alyce
1. dec 2011

@orchis veru, takto mi to fungovalo cely rok. Iba raz som mala po sebe 26 dni, tak predpokladam, ze isiel 2x po sebe ten isty. No a po tom potrate sa mi tam spravil riadny bordel, uvidim, ci teraz dostanem neskor...

kukucg
1. dec 2011

ahojte.. baby pobolieva ma brucho, ako pred MS 😒 nechapem som 8 DC.. mna to sice zvyklo niekedy v strede cyklu, len mi je to cudne vacsinou baby vravia ze pri ovu ich boli alebo picha vajecnik ja mavam v strede taketo MS bolesti ale viacej dni, aj hlien mavam viacej dni tak ani neviem ze co.....

alyce
1. dec 2011

@kukucg no uz si aj tu ? 🙂 Skaceme z temy do temy..

alyce
1. dec 2011

@kukucg budes ako Monika aj tu ovu prekvapila skor 🙂 To aby ste do vianoc stihali

kukucg
1. dec 2011

@alyce ja uz davno 😉

alyce
1. dec 2011

@kukucg jaaaaj. A testujes pravidelne ovu testami?

kukucg
1. dec 2011

@alyce hm zeby??? myslis ze uz mam vyskusast ovu test?? 😀

kukucg
1. dec 2011

@alyce ne mam kupene a cakam chcela som zacat testovat v sobotu, to bude 10DC

alyce
1. dec 2011

@mukesina no co, bude na mikulasa cervena, ci nie?

alyce
1. dec 2011

@kukucg nuz, ja by som to poistila, co ak fakt pride skorej? Ake mas testy?

kukucg
1. dec 2011

@alyce v lekarni mali len jedny tusim RapiClear, myslim ze mam testnut??

alyce
1. dec 2011

@kukucg Fuuuha a nie je to z lekarne drahe? Ja som si objednala cez net, teraz si chcem z anglicka. No neviem, hovorim, mne zacal hlien 8DC a ovu bola ten 12-13DC, tak neviem, ci ti daco ukaze...Alebo sprav a ked bude slaby, skus dalsi az v sobotu

kukucg
1. dec 2011

@alyce vies co ja som si to tak narychlo rozmyslela ze sa budem testovat a tych 5 kusov ma vyslo asi 6 eur.. ale povedala som si ze ak to nevyde tak si ich obednam viacej potom, a ty objednavas z kadial?? oplati sa to aj s postovnym??

alyce
1. dec 2011

@kukucg Ja som tiez mala pocit 3 cykly, ze mi to tam nefunguje ako predtym...Tak zrejme to telo sa este nestihlo hormonalne vysporiadat a pomaly sa dostava spat. Mozno aj preto doktori hovoria cakat 3 cykly.

kukucg
1. dec 2011

@alyce mozno, ale mam uz treti a cakat sa mi uz nechce 😠 prave citam ze sa ma testovat 5 dni po sebe kazdy den ale 10 dni obden... myslis ze staci kazdy druhy?? nemozem to prepast?

alyce
1. dec 2011

@ kukucg neviem, ci sa sem mozu hadzat www adresy, poslem ti ip

alyce
1. dec 2011

@kukucg hmmmmmmm. Podla mna daj dneska a podla toho aky bude silny daj bud aj zajtra alebo az v sobotu a potom uz kazdy den. Mne to silnelo postupne, riadny radikalny skok. Ja by som teraz zacala az od 10. dna

kukucg
1. dec 2011

no tak skusim aj ked sa mi zda este dnes skoro ale bohvie 😒

monika2712
1. dec 2011

Ahojte zeny, my sme prave zamiesili!! 😀 😀 😀 teda dufam! nejak nam mrsky vytiekli von, ale snad ten dobry plavec sa udrzal! 😎 😎 hlienik teraz vecer uz nebol az tak velmi vodnaty ako rano, takze mozno ta ovulka pride az o par dni, ale nevadi.. v sobotu dame repete..

katussska24
1. dec 2011

@monika2712 ahoj moja...no nestiham...v robote je gestapo, uz asi nepopisem ... ☹ ach jaj...co uz. snad skoro zmenim tu moju robotu, lebo to zacina liezt na moje zdravie... 😖

katussska24
1. dec 2011

@monika2712 😀 som ale dosla akurat na horucu temu ... 🙂 tak ktovie co to je, ze tak skoro hlien...ja teraz uz nemam skoro ziaden, hlavne ten úpocit " mokra nemam" - aj ked som mala pred par dnami bolesti...ovela viac sa mi na ovulku podobali tie skorsie"priznaky" cca 8DC-.9.DC

monika2712
1. dec 2011

@katussska24 no neviem ale dnes ma aj brucho pobolievalo, aj teraz pravy vajecnik zas citim.. takze asi to fakt prislo skorej. a do toho ten grepovy dzus.. no uvidime.. som rada ze sme zacali tak skoro, snad bude dostatok sil aj v sobotu, lebo drahy bude pilit drevo u otca, tak som mu slubila ze si zamakam ja a on bude oddychovat 😀

pre istotu budem aj merat teplotu teraz, lebo tak dnes som 9dc, takze fakt je to skoro..

rysauka
1. dec 2011

@monika2712 tfuj tfuj, držím palce, taaaaaaaaaakto silno nech sa podarilo 😅

monika2712
1. dec 2011

@rysauka ano ano.. prave sme splodili malu ... nebudem prezradzat.. tfuj tfuj.. ked nie dnes, tak snad v sobotu 😀 😀 😀 dakujem!

rysauka
1. dec 2011

@monika2712 no v sobotu by mohol byť chlapec 😀