Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ja som nikdy nepraktizovala nohy hore a aj tak to vyslo. Takze chlapcov tam ostalo isto dost. A myslim, ze ked mas este hlien, tak este ovu nebola. Podla mna bude do zajtra, takze dneska pekne pripravite spermose dnu a zajtra bude zamiesene.
@alyce nie diky ja som to u otca len desat minut robila a mam presilenu ruku z toho tak u nas bude musiet muz vysavat zajtra. 😉
@monika2712 😀 aaale nahodou super dary 😉 ja bojujem s tou mojou izbou...katastrofa...my uz sa tu tlacime jak...nemam kde co davat, vsetko narvane...fuh 😠
@alyce no aj mam dostat v stredu.no nieake to ame zaujimave 😀 ja co stale mam PMS priznaky tan tentokrat,len prsia, na bruchu spat nekozem, mamc citlivejsie bradavky.PObdrusko obcas pichne a to je vsetko.Inokedy uz tyzden do predu ma boli pobrusko.No uvidime. 😀 Vcera sme pripravovali stoly na dnesne krstiny, tak som si dala zo 2 pivka male, ale nieako mi nechtilo 😨 No nechajme sa prekvapit, kiezby sa to uz podarilo nie?
@mukesina ja sa inac nijako neobmedzujem. Dala som si aj ja za pohar piva, 2 kavy denne a kaslem sa na to. Ked bude tak prestanem pit, ale zatial mi vsetko chuti. Aj viac ako by malo, kazdy vecer vo mne zmizne za balik chipsov a dnes som rezne robila na obed 🙂 Neviem preco, ale vsetko mi spali, vobec nepriberam...
@monika2712 nooooo super .Tak drzim prsteky nech Vam to teraz vyjde.snazili ste sa od zaiatku ako si hovorila.Zena pred ovu tesne zu nemusi mat ziaden hlien,niekore maju vela aniektore vobec.cize?nevesak hlavu este sa posnazte 😉
@alyce waaaaaau chcem mat tvoj metabolizmus, ja zase naopak ☹ .Vcera sme boli na nakupoch s maznelom neiako sme nemali cas jest a vlatne som nemala ani chut, dalasom si sandwich jeden a ked sme prisli domov tak obedik , ktory bol o 5 😀 .Potom som juz nic nejedla a mam brucho styrasne velke , ja tomu uz fakt nerozumiem.Obmedzujem sa jest a mne sa zda ze ne chudnem, ale priberam ☹ .Mam stras ☹ e take velke pevne brucho, dost nafuknute
ahojte zienky 🙂 dnes sme mali s jankom jeden nadherny den plny snehu,vianoc a nakupov 🙂 a potom sme boli za jeho maminkou v ustave jaaj ta sa nam tesila- tak rada by som bola keby sa nam podarilo vziat ju k nam na vianoce..
A inak ma stvu len dve veci- moja mama a moj blby cukor..
@alyce tak to potom mas dost narocnu pracu ked robis pripravu aj cez vikendik.Ale men to lezanie doma a nic nerobenie uz faaaaakt lezie na nervy.Kebyze som v praci tak tolko vel anemyslim na hluposti 😀 to cakanie si ani nevsimam a hlavne nepriberam.Este nemam nic pdrobene ☹ .Toho roku som len ukocula studium.No uvidime co nam buducnost pinesie.No mozno moja zato, ze ziadne rpiznaky nie su moze byt , ze si tehu,.Kazda zena to inak vnima a ine priznaky ma.drzim prsteky mooooooc aby bola v brusku mala fazulka
@jasin juhuhu, pekne 😉 snad k tebe konecne pride stastie 🙂 🙂 🙂 no a pozri hned dvojnasobne 😀
@katussska24 uvidime 🙂 s jankom nam je spolu dobre, mojim rodicom sa to nepaci, vraj si skoro zacinam vztah ale nemam na vyber ak sa tak da povedat.. ex je bez roboty bez nadeje na robotu-cize od neho vyzivne urcite neuvidim,, a kedze uz teraz ma zacina zlostit cukrovka tak sa bojim ze nvydrzim este takmer 4mesiace robit aby som mala matersku 😔
Kde ste vsetky??cii tak usilovne snazilkujete??
@monika2712 aj ja si prosím ten link kde môžem kuknúť ten váš domček
Ahojte zienky.. konecne som tu.. boli sme este u svokrovcov, a boli sme sa opat posnazit, aj ked nie som si ista ci este nie je neskoro.. hlienik taky slaby, tak uvidim ze co bude zajtra s teplotou...
@rysauka poslem ti..
@jasin drzim palce nech ti to vyjde ako si zelas... aj ked pre chlapa to musi byt trocha zvlastne zacinat si s tehotnou zenou, ked babo nie je jeho.... ale ak mu na tebe zalezi, tak to snad nebude riesit ak prekazku. 😉
@jasin ano ano... poctivo snazilkujeme, dnes som 11 dc, tak musime makat 😀 😀 este mozno pondelok ak sithneme, lebo drahy ma vecer anglinu.
@monika2712 drzim palce nech to dosnazilkujete k vianocno- novorocnym // 😵 pozeram ze dokoncujete domcek- nasla som aj na modrej streche mas velmi dobry vkus 😉 ..
a co sa tyka mna a Janka vie o tom ze som tehu a povedal ze mu to neprekaza- aspon zatial snad sa to nezmeni..
@jasin no hej zatial mu to neprekaza.. len aby to tak bolo aj ked sa male narodi... ale to je este daleko.. zatial si uzivajte jeden druheho..
dakujem, no uz je dokonceny, len nam chyba par veci vnutri, nejake svietidla, skrinky..ale postupne dozariadujeme..
dakujem 🙂

@monika2712 aj nam pod povysavat 🙂