icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

jasin
3. dec 2011

@esmemia ovulka pride skor ako Vianoce 😀 Do Vianoc aj tehu mozes byt 😉.. snazim sa byt stastna maximalne kolko sa da, a ja som pred tehu nemala brusko- jedina partia na mojom tele ktora bola taka akurat 😅..
A naco ti ist behat? kym schudnes tak budes tehu opat 😉

asemilka
3. dec 2011

@jasin aj varenie na zajtra uz mam prichystane 😀 uz len to dovarit a upiect 😀 a cukrovky myslis taku normalnu, alebo tehu cukrovku?

jasin
3. dec 2011

@monika2712 ani nehovor 😝 diesel je jednoducho poriadny chlap 😀

jasin
3. dec 2011

@asemilka na tehu cukrovku este skoro cize asi taku normalnu - ale pred tehu som to nemala uvidime.. a co dobreho zajtra varis?

monika2712
3. dec 2011

@jasin hm skoda ze ten moj ma akurat tak pivny sval 😀 😀 a to ani pivo moc nepije...

jasin
3. dec 2011

@monika2712 ale rit mam vecsiu ako brusko 😉 😀

jasin
3. dec 2011

@monika2712 😀 aj pivny sval je lepsi ako ziadny 😉

monika2712
3. dec 2011

@jasin ja mam velke oboje 😀 😀 sa predbiehaju ze kto vkroci do miestnosti skor.. ci zadok alebo brucho 😀 😀

jasin
3. dec 2011

@monika2712 ty si k sebe ale poriadne kriticka 😅 😀 😀

monika2712
3. dec 2011

@jasin nuz.. vidim sa v zrkadle, vazim sa.. a ked sa pozrem na tu moju profilovu fotku.. ach jo.. a to bolo len pred rokom a pol co som bola tak fit a chudunka.. teraz som jak gula a dost ma to stve.. preto som taka. 😒

esmemia
3. dec 2011

@monika2712 no moja ako si to pekne napisala,ja som urcite vacsia buchta ako ty :D a mne najskor vidiet pol metra predo mnou brusko a potom ja a dalsieho pol metra zadok :D
@jasin No musim ist aj ked nie schudnut,ale citim sa lepsie :D a pozitivnejsie myslim,ked si zabehnem vsetky starsoti strasiem cestou tam a a spat a je mi o cosi lepsie :D

jasin
3. dec 2011

@monika2712 za rok si pribrala?? a nejak zo zdravotnych dovodov ci to islo samo? a vela?

jasin
3. dec 2011

@esmemia kolko tak zabehnes? to mas pravdu beh je dobry na filtrovanie myslienok pocitov..

monika2712
3. dec 2011

@jasin vies co, v juny 2010 sme sa brali, to som mala 53 kil, a bola som extra fit, kedze som od jula 2009 zacala dost vela cvicit, 3-4 krat tyzdenne, zaplatila som si rocne clenske vo fitku a mala som na to aj cas, tak som proste makala.. nikdy som nebola extra stihla, vzdy som mala nabeh na siroke boky, brucho, zadok.. ale proste za ten rok som sa dostala do super formy.. potom prisli aj dake zranenia trosku, a po svadbe sme zacali riesit ten domcek, pomaly sa dokoncieval, trebalo zariadovat, a skoncilo mi clenske.. pomalicky isla hore ta vaha, nebol cas na nic, v novembri sme sa prestahovali mimo BA, cize uz sa mi po robote ani nechcelo riesit fitko, kedze chodievame vacsinou jednym autom do prace s mm, mame rovnaku pracovnu dobu, po vianociach sa mojej mame zhorsil zdravotny stav, prisli stresy, nemocnica, potom som v maji otehotnela, mamka umrela,tehu neuspesne skoncilo, hormony spravili svoje, depky po potrate tiez, a kilecka sa mi postupne nabalili.. teraz mam 63 a citim sa fakt hrozne. 😖

jasin
3. dec 2011

@monika2712 😔 to mi je luto ze sa ti vsetko tak skomplikovalo.. manzelovi sa pacis tak ci tak a nie je dolezite ako clovek vyzera ale co ma vo vnutri.. a neries kilecka coskoro budes tehu a kilecka pojdu hore tak ci tak 😉

monika2712
3. dec 2011

@jasin hm hej, len vies, tolko som sa namakala na tej vysnenej postave.. a za par mesiacov to islo do haja.. k tomu este otrasna celulitida.. v zivote som ju taku nemala.. kedze mam sedave zamestnanie, tak pohybu mam fakt malo.. a stve ma ze som to nechala zajst tak daleko.. a vies tie blbe pohlady ludi... uplne vidim na nich ze sa pytaju v mysli ze ci som uz tehotna alebo co ze som taka tucna... ono za rok pribrat 10 kil je fakt zle a nezdrave.. ale nemam zvyseny cholesterol ani ziadne ine zdravotne problemy, aspon ze tak... len mam aj obavy ze ked otehotniem tak strasne vela priberiem, mame to v rodine, mama pribrala 20 kil, jej sestra tiez, sesterky su tiez take pri sebe.. 😒

asemilka
3. dec 2011

@jasin plnenu sekanu a zemiakovu kasu 🙂 a co sa cukrovky tyka, tak neboj. mozno boli len prve vysledky vadne.... 🙂

jasin
3. dec 2011

@monika2712 ludi si nevsimaj ono stalesi ludia najdu dovod na "blbe" pohlady.. A ked pocas tehu priberies vela tak priberies to neovplyvnis vtedy je hlavne aby babo bolo ok a po porode kilecka mozes opat stracat 😉

jasin
3. dec 2011

@asemilka ja asi budem zajtra robit lasagne ked sa mi bude chciet 😅 .. snazim sa nebat ale vidim cely den ake hodnoty mi vychadzaju ani jedna normalna 😒

monika2712
3. dec 2011

@jasin no len aby.. sa bojim ze uz ostanem takato navzdy.. grrr.. komplet satnik musim menit.. to ma najviac stve.. vo vsetkom som jak hurka, necitim sa dobre v tych veciach.. do prace musim chodit slusne, ale bezne chodim v riflach takze furt musim kupovat nove ako stale priberam ☹

asemilka
3. dec 2011

@jasin na tie sa aj ja uz nejaky cas chystam 🙂 tak snad buduci tyzden sa dokopem. lebo uz mam na ne chut 🙂 a choroby sa neboj. nejako sa to uz poriesi 🙂

jasin
3. dec 2011

@monika2712 ak mozem kde pracujes??.. a ked ostanes taka navzdy tak si z toho nic nerob na to si budesmusiet zvyknut nie kazdy moze byt chudy.. a ono je to tak kto ma viac kileciek chce menej kto ma menej chce viac....

esmemia
3. dec 2011

@jasin no najviac mam zabehnutych 5,5 km ,ja len zacinam s behom a ja som po potrate strasne nabrala ani neviem ako ,takze za poslednych 9 m a to sa moje telo sprava akokeby som tehu bola uz s ana seba nemozem ani pozriet a pred priatelom poriadne vyzliect

jasin
3. dec 2011

@asemilka mna sa dnes Janko pytal ci si zajtra nepojdeme dat niekam do restiky zeby si dal tak som sa ponukla ze spravim doma uvidim co z toho vznikne🙂..a dufam ze sa to poriesi 😔

jasin
3. dec 2011

@esmemia nepozeraj sa na seba tak kriticky.. povedal ti priatel niekedy ze sa mu nepacis??.. ked nie tak to nemusis riesit.. behaj len pre svoju pohodu a dobru naladu 😉

asemilka
3. dec 2011

@jasin poriesi 😉

monika2712
3. dec 2011

@esmemia inak aj ja som po potrate pribrala.. to tie blbe hormony podla mna.. aj ta celula sa mi tak zhorsila az potom ☹ aj som vela jedla, som ten typ co zajeda depky ☹

@jasin pracujem pre jednu britsku firmu ako office manager.

jasin
3. dec 2011

@monika2712
@esmemia zienky no tak usmev i ked je to mozno tazsie kazdy clovek sa musi zmierit s tym ako vyzera a to nie je v zivote to najdolezitejsie 😉

jasin
3. dec 2011

Konecne som dokoncila veci okolo Vianocneho vecierka- sibne mi z toho 😒 idem zobudit este Janka a potom do svojho bytiku spat.. Dobru nocku prajem..

monika2712
3. dec 2011

@jasin aj tebe bru... ja som mala o siedmej kavu u svokry, takze sa mi vobec nechce spat.. 😀