icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

jerryjanka
13. máj 2011

@nikiarudi no to su ale peniaze - a tie teraz fakt nemame 😒

lenkasop
14. máj 2011

Ďakujem za privítanie.....No my by sme sa chceli začať snažiť, teda podľa inštrukcií lekára asi za 6mes, dúfam, že to nebudeme musieť odložiť na dlhšie ☹ Akto odsúhlasí a vyšetrenia budú OK, tak ideme na to 🙂

bugynka
14. máj 2011

Ďakujem Vám holky za prijatie do klubu 🙂
Už sa teším keď príde ten deň D a ja sa dozviem že čakám malinké...len sa trochu bojím že to nepôjde ľahko ...nie som najmladšia 😉

jk77
14. máj 2011

@bugynka Ahoj, Tak ta vitam. Neviem, kolko mas rokov, ale pri mojom prvom som taktiez nebola uplne najmladsia, ale zadarilo sa v pohode. Skusali sme na zaciatok cokolvek 😀 😀 . Velmi som chcela byt tehotna a zadarilo sa.... 😉 teraz chceme druhe a taktiez verim, z to bue ok....Tak nezufaj, vsetko urcite pojde v pohodicke... 🙂

bugynka
14. máj 2011

@jk77
Dakujem 🙂
no už mám 29 😒
som rada že vam to vyslo a verím že sa to vydarí aj po druhykrát 🙂

nikiarudi
autor
14. máj 2011

@jerryjanka ale veď vieš čo ti povedal Vlado, že teraz to môže byť jednoduchšie... za pokus nič nedáte... 😉
@bugynka to že máš 29 neznamená, že musíš ťažšie otehotnieť.. moja sestra mala 35 a otehotnela v pohode... 🙂 držím palce.. 😉

jk77
14. máj 2011

@bugynka Ahoj, no ja som mala pri prvom otehotneni 31, tak este mate kooopec casu 😀 drzim palceky, aby to vyslo v pohode 😉 pekny den

lenkasop
14. máj 2011

bugynka.... aj ja ťa vítam

Dúfam, že leto bude plodné a všetky sa budeme veselé a hlavne šťastné 😉

janka9898
14. máj 2011

ahoojte bambulky moje no kramy zatial neprisli ale bazalna teplota klesla takz etehu asi nebude i ked mi skace hore dole ale dnes ma poriadne brucho bolelo na kramy takze prisu urcite necitim ze som tehotna moj vnutorny pocit mi vravi ze niesom
a moj maly vcera prisiel za mnou niee uz kojeny od 3mes. no a vyhrnul mi tricko a ze mnam mnam a kusol ma do bradavky a ja som sa tak zlakla co to moze znamenat???

janka9898
14. máj 2011

@mentolka28
@sjuzan77
@danka.chomka
ahojte aj ja vas vitam nove letne snazilky🙂)

lenkasop
14. máj 2011

Janka 9898....pri poslednom tehu som mala tiež pocit, že mi mrcha má prísť, ale stále nič, aj ma pobolievalo v podbrušku ako na mrchu a nič, len sompotom začala častejšie chodiť na WC , aj som si robila test a negatívny, neskôr bol pozitívny

Zdravím nové snažilky 🙂

nikiarudi
autor
14. máj 2011

@janka9898 uuuuff, tak to netuším čo môže znamenať, ja som tiež malú kojila len prvé dva mesiace, proste nechcela mi piť z prsníka...takže keď zistíš čo to znamená daj vedieť...

janka9898
15. máj 2011

@nikiarudi
@lenkasop
no sak prave ze ja chodim na wc aj kazu pol hodinu najhorsie je to vecer a v noci sa normalne aj dvakrat zobudim ze mi treba ist to sa mi pred tym nestavalo a citala som pribeh kde jedna mamicka zistila ze je tehu tak ze jej dcera zacala hladkat brusko a ukazovat na prsnik tiez ze mnam mna tak preto sa pytam ze co tooo est enecham do konca tyzdna a potm sa uvidi uz sa testnem ak doftedy nepride len nemozem stale uveri tomu ze by som otehu pocas prveho dna menzesu lebo to je z lekarskeho hladiska nemozne ( zevraj 😀 )

lenkasop
15. máj 2011

Janka 9898.... sú prípady, že žena má menzes aj prvé mesiace tehu,záleží od uloženia vajíčka v maternici, ak je vysoko, spodok sliznice sa môže odlupovať. Veď uvidíš, držím palce, aby to vyšlo 😉 Určite daj vedieť

sjuzan77
15. máj 2011

ahojte, dakujem za privitanie 🙂 ja mam tiez obavy, ci pojde vsetko lahko, alebo sa budeme musiet snazit dlhsiu dobu. v praci mam kazdy den velke stresy a to veru otehotneniu neprospieva. ale musim verit, ze sa nam to podari a tato tema bude plna pozitivnych testov 😉

janka9898
15. máj 2011

@sjuzan77
neboj urcite s apodari a coskoro
@lenkasop no ved ja som ten pripad pri prvom som mala este jeden mesiac normalny menzes a dalsi mesiac len take slabe spinenie ako vravim dozvedela som sa ze som tehu den pred svadbou a to som bola uz skoro v 17 tt cize pekne dlho ja mam nadvahu aj slaninku na bruchu a uz sme sa o prveho synatora pokusali vyse roka tak som popri tych sklamaniach ani nedufala ze by som mohla byt tehua potom treti mesiac ked mi uz meskali som si povedala ze som bola prechladnuta stresy z prace zo svadby a potom az dva tt pred svadbou som vedela vnutorne ze som a test mi to potvrdil a krasne prekvapko pre vtedy uz manzela cez svadobnu noc ktora bol az 24hodin po svadbe 😝

lenkasop
15. máj 2011

janka9898.... no vidíš, tak aj teraz je možno ten prípad a zopakuje sa to 😀 Držím palčeky, ak ti už mešká dlho, tak si urob test a uvidíš. 😉 😉

lenkasop
15. máj 2011

Sjuzan 77.... neboj sa,podarí sa,hlavne vitamínky,pitný režim a oddychuj. Nesmieš si pripúšťať zlé predstavy a hlavne sa nestresovať, práca za to nestojí,mysli na seba a po čom túžiš, ostatné príde.

Viem o čom hovorím 😉

sjuzan77
15. máj 2011

dakujem dievcata za povzbudenie, obavy su, ale aj tak som optimistka a verim, ze vsetko bude v poriadku. a okrem toho pred 2 mesiacmi som bola na preventivke a ked som lekarovi povedala, ze planujeme drobca, tak mi vsetko cez ultrazvuk poukazoval a vraj som uplne v poriadku a nevidi problem, preco by sa to nemalo podarit. len este musim poriesit tu pracu, musim sa naucit kaslat na problemy a byt v pohode 😎

rajeca1
15. máj 2011

ahojte aj ja by som chcela druhe dieta ,zacat asi v lete 🙂

janka9898
15. máj 2011

@rajeca1 vitam ta medzi nami 🙂)
baby dneska sme mali s manzelikom kexix a hadajte co sa stalo maly bol pri babke ako vzdy v nedelu a my sme si to uzivali ale az tak ze praskla postel sme sa nasmiali a moj drahy ze laska ale akurat som tooo a nestihol som to von chapete nie a ja ze huraaaa huraaaa 😀 😀 😀 zlato moje

bugynka
15. máj 2011

@jk77
a bolo to v pohodičke ? ináč som čitala , že mamičky ktoré maju prve babo okolo 30 , si viac uzivaju tehotenstvo a su viac zodpovednejsie ako tie mladšie 🙂 tak dufam že tohto roku aj ja uvidím dve paličky 😉

janka9898
15. máj 2011

@bugynka neviem ci su zodpovednejsie mozno ale ja osm napriklad nic ine nerobila len studovala o mimi az mi z toho skoro preplo 😀 😀

sjuzan77
15. máj 2011

@janka9898 😀 😀
tak tomu sa povie "snazit sa" , aj postel padla za obet 😀

janka9898
15. máj 2011

@sjuzan77 tak tak asi to bolo znamenie ze nech drahy nestihne nech sa zadari uz teraz lebo on nechce teraz ze este skoro ze az august september 🙄

sjuzan77
15. máj 2011

@janka9898 ach ti chlapi..
my by sme chceli zacat uz v juni, to budem mat po operacii, ale zasa zaciatkom augusta ideme na dovolenku a neviem ake by to bolo, keby sa hned v juni zadarilo 😕

janka9898
15. máj 2011

@sjuzan77 tak spojte prijemne z uzitocnym a snazilkujte sa na dovci tam bude oddych slniecko asi 🙂) a tam bude pekna romatnika ticho klud ziadny stres uplna basen na praovanie cloviecika 😀

sjuzan77
15. máj 2011

@janka9898 povodny plan taky bol, ale ked som si zacala merat bazalnu teplotu, tak som zistila,ze presne na zaciatok dovolenky mi pripada zaciatok menstruacie. takze ak sa podari, tak prave na dovolenke zistim, ze budeme 3 🙂

janka9898
15. máj 2011

@sjuzan77 tak ti prajem aby vam to vyslo nech ste cochvilka traja🙂)

lenkasop
15. máj 2011

janka 9898.... to je ako vo filme, aspoň bola sranda 😀 a možno to tak malo byť a čoskoro bude ešte krajšie prekvapko a znak pre vás, že treba väčšiu posteľ, aby ste sa tam všetci vošli 😀

sjuzan....tak dovolenka to istí, zmena klímy a oddych robí svoje, rýchlejšie sa zadarí, držím palce

rajeca1 vitaj medzi nami