Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@alyce no ja neviem prave... pred tehotenstvom som vedela kedy mavam hlavne podla hlienu mala som ho vzdy v strede cyklu hodne, uplne ciry ako bielok, proste ako ma byt.. len od kyretu to tak nemam a ja neviem kedy ju mam a ci vobec.. 😒 preto som to chcela tymi testami zistit, no nic robit ich budem dalej ved mozno sa tam este za tych par dni nieco ukaze 😖
@kukucg ani ja som asi 2 cykly po potrate nemala hlien. Az po 3. som mala normalny hlien ako predtym. Podla mna to bolo hormonmi, ze sa este nedali do poriadku. Ty si teraz tiez nejaky 3 cyklus po ze? Podla mna sa ti to pomalicky da do poriadku. Este uvidis podla tych ovu testov. A po kyrete si bola na kontrolnom sone?
@kukucg ahojky, inak ja som nemala tiez par cyklov po kyrete ten hlien.. a teraz ho mam tak vselijak.. bolo by dobre asi aby ti skontrolovali sonom ovulku.. skus sa jeden mesiac objednat tak v strede cyklu, okolo 12dc, a mala by ti byt schopna dokina povedat ze ako su nam foliky.. a aj test na LH hormon z krvi ti mozu vziat.
@kukucg nie je nic zle, neboj sa, je to prirodzene, mnohe zeny maju s plodnym hlienom po kyrete problem...niektore kratsie niektore aj rok...moze pit grepovy dzus denne pred ovulkou aspon 3-5dc a tiez alchemilka cajik je dobry, to na upravu cyklu a na regeneraciu maternice (stielka a hlien s tym suviseju) , to su take babske rady...no a ked nie je hlien a chceme si pomoct, tak odporucaju preseed gel, ktory na rozdiel od lubrikacnych (tie nie su priechodne pre spermie dobre) simuluje akoby nas plodny hlien a pomaha spermiam dlhsie prezit a pockat na vajko 🙂 drzim palce, nech sa to da coskoro do poriadku.
Zienky prajem vam krasny vecer zajtra na nas myslite snad bude dobre 😔
@kukucg veru nie je.. 😠 aj ja som si myslela ze to pojde hned... ☹
@jasin drz sa, drzim palceky!
@monika2712 hm tak este pockam tento cyklus je uz neskoro, dalsi bude tak medzi sviatkami takze az potom niekedy v januari ak sa dovtedy nepodari sa teda objednam nech mi ovu skontroluje 😉 a ty ako? co nove? tvoja ovu uz bola?
@monika2712 och moja ☹ dufam ze sa predsa len podari 😵
@kukucg no to by som aj ja rada vedela, ze ci bola.. zacal mi hlien 8dc, a dnes som 12 a nemam ziadny.. ani bolesti. neviem co sa stalo.. ci prisla fakt tak skoro alebo co. ale teplota tomu nenasvedcuje lebo je dost nizko.. som zvedava co bude dalsie dni.. zatial sme skusali 9 a 11 dc, ak bude treba tak skusime aj dalej.. ale mam troska obavy ze sa mi to nejak posahalo a nakoniec ovu nevyvrcholila.. 😒
Dievcata nespite, mne sa este nechce.....
@monika2712 och tak to je veru cudne... mame to riadne popltene teda tusim vsetky po tych kyretoch nestastnych 😒 uvidis este co sa udeje, este ovu moze prist meraj teplotu este 😉
@kukucg no to veru mame popletene. ja tomu vobec nerozumiem. v piatok a sobotu ma aj dost pichal pravy vajecnik.. dneska uz nic, ani hlien ani bolest.. no sak budem merat dalej pre istotu.. 😒
@monika2712 uz mas zamiesene 🙂 ta to prekvapi
@katussska24 tak to mas este cas,kym zistis vysledok,no keby som ja zjedla co y,tak mam asi o tonu viac a to hned

@kukucg a budes si ich robit dalej?