icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

alyce
4. dec 2011

@kukucg a budes si ich robit dalej?

darinka.b
4. dec 2011

@alyce absolutne nic len tie bolestive prsia, ked mavam mrchu tak mavam PMS - prsia, krize, brusko, naladovost, vsetko a teraz nic, preto len cakam co bude, mno 6.12 testnem, mam mamatest 10 a uvidim co ukaze, stale dufame 😉

alyce
4. dec 2011

@darinka.b tak potom to vyzera nadejne 🙂 nech ti to vyjde

kukucg
4. dec 2011

@alyce no ja neviem prave... pred tehotenstvom som vedela kedy mavam hlavne podla hlienu mala som ho vzdy v strede cyklu hodne, uplne ciry ako bielok, proste ako ma byt.. len od kyretu to tak nemam a ja neviem kedy ju mam a ci vobec.. 😒 preto som to chcela tymi testami zistit, no nic robit ich budem dalej ved mozno sa tam este za tych par dni nieco ukaze 😖

alyce
4. dec 2011

@kukucg ani ja som asi 2 cykly po potrate nemala hlien. Az po 3. som mala normalny hlien ako predtym. Podla mna to bolo hormonmi, ze sa este nedali do poriadku. Ty si teraz tiez nejaky 3 cyklus po ze? Podla mna sa ti to pomalicky da do poriadku. Este uvidis podla tych ovu testov. A po kyrete si bola na kontrolnom sone?

kukucg
4. dec 2011

@alyce No ja som teraz treti cyklus po kyrete, tiez som tak brala ze kym sa to da do poriadku ale zase MS dorazila nacas aj prvy aj druhy krat hm len toto sa mi nezda celkom... na kontrolnom sone som nebola, len na normalnej kontrole, myslis ze moze byt zle nieco??

alyce
4. dec 2011

@kukucg aj mne prisla nacas, a vidis, hlien nie. Ja by som tomu dala este 3 cykly a ked hlien nebude, isla by som s tym. A neodisla by som bez vysetreni - ja neviem, sono, hormony... Ja pojdem asi v marci, ak dovtedy nic...

monika2712
4. dec 2011

@kukucg ahojky, inak ja som nemala tiez par cyklov po kyrete ten hlien.. a teraz ho mam tak vselijak.. bolo by dobre asi aby ti skontrolovali sonom ovulku.. skus sa jeden mesiac objednat tak v strede cyklu, okolo 12dc, a mala by ti byt schopna dokina povedat ze ako su nam foliky.. a aj test na LH hormon z krvi ti mozu vziat.

alyce
4. dec 2011

@kukucg predstav si, malemu sa zacal kyvat dolny zub.. ma 4,5 roka!! Skoro ssom odpadla

chirabell
4. dec 2011

@kukucg nie je nic zle, neboj sa, je to prirodzene, mnohe zeny maju s plodnym hlienom po kyrete problem...niektore kratsie niektore aj rok...moze pit grepovy dzus denne pred ovulkou aspon 3-5dc a tiez alchemilka cajik je dobry, to na upravu cyklu a na regeneraciu maternice (stielka a hlien s tym suviseju) , to su take babske rady...no a ked nie je hlien a chceme si pomoct, tak odporucaju preseed gel, ktory na rozdiel od lubrikacnych (tie nie su priechodne pre spermie dobre) simuluje akoby nas plodny hlien a pomaha spermiam dlhsie prezit a pockat na vajko 🙂 drzim palce, nech sa to da coskoro do poriadku.

jasin
4. dec 2011

Zienky prajem vam krasny vecer zajtra na nas myslite snad bude dobre 😔

kukucg
4. dec 2011

@alyce no uvidim teda ze co sa stane, ci je problem len v hliene alebo aj v ovu, a ked sa to neupravi, budem to veru riesit 😒 och ako som si myslela ze po kyrete lahko otehu a asi to neni take easy 😠

kukucg
4. dec 2011

@alyce aj momju sa kyvaju 😀

monika2712
4. dec 2011

@kukucg veru nie je.. 😠 aj ja som si myslela ze to pojde hned... ☹

monika2712
4. dec 2011

@jasin drz sa, drzim palceky!

kukucg
4. dec 2011

@monika2712 hm tak este pockam tento cyklus je uz neskoro, dalsi bude tak medzi sviatkami takze az potom niekedy v januari ak sa dovtedy nepodari sa teda objednam nech mi ovu skontroluje 😉 a ty ako? co nove? tvoja ovu uz bola?

kukucg
4. dec 2011

@monika2712 och moja ☹ dufam ze sa predsa len podari 😵

kukucg
4. dec 2011

@chirabell alchemilku pijem, grepovy dzus som neskusala zatial ani ten gel, mne vlastne same o sebe ten hlien nevadi pokial budem mat ovu.. a ak ovu nebude, gel asi nepomoze 😒 uvidim teda, dakujem za rady 😉

monika2712
4. dec 2011

@kukucg no to by som aj ja rada vedela, ze ci bola.. zacal mi hlien 8dc, a dnes som 12 a nemam ziadny.. ani bolesti. neviem co sa stalo.. ci prisla fakt tak skoro alebo co. ale teplota tomu nenasvedcuje lebo je dost nizko.. som zvedava co bude dalsie dni.. zatial sme skusali 9 a 11 dc, ak bude treba tak skusime aj dalej.. ale mam troska obavy ze sa mi to nejak posahalo a nakoniec ovu nevyvrcholila.. 😒

alyce
4. dec 2011

@kukucg fuuuuu, ja som sa zlakla, ze je to prilis skoro!!! Myslim ten zub 🙂

alyce
4. dec 2011

Dievcata nespite, mne sa este nechce.....

kukucg
4. dec 2011

@monika2712 och tak to je veru cudne... mame to riadne popltene teda tusim vsetky po tych kyretoch nestastnych 😒 uvidis este co sa udeje, este ovu moze prist meraj teplotu este 😉

alyce
4. dec 2011

@kukucg a ty nemas ziadne pocity, ze idu plodne dni? Okrem hlienu...

kukucg
4. dec 2011

@alyce No jemu sa uz kyva inak dost dlho 🙂 ale zubar hovoril ze niekedy sa dieta aj buchne, spadne a zub sa kyva kvoli tomu 🙂 a nahodou to zistis ale kludne sa uz moze zacat aj vymena, aj ked to este relativne skoro, je to individualne 🙂

ja si musim ist lahnut s malym 😅

monika2712
4. dec 2011

@kukucg no to veru mame popletene. ja tomu vobec nerozumiem. v piatok a sobotu ma aj dost pichal pravy vajecnik.. dneska uz nic, ani hlien ani bolest.. no sak budem merat dalej pre istotu.. 😒

kukucg
4. dec 2011

@alyce no ved to ze ani moc nie, ale to som ani predtym nemavala len ten hlien 😒 nemam take ze by ma bolel vajecnik alebo tak...

alyce
4. dec 2011

@monika2712 uz mas zamiesene 🙂 ta to prekvapi

alyce
4. dec 2011

@kukucg no podla mna sa ti to rozbehne, uz po 3 cykloch sa to podla mna musi dat do poriadku. Rob aspon tie testy a uvidis.

kukucg
4. dec 2011

@alyce no ved ja stale dufam, ved som len 11DC tak este sa hadam nieco zmeni, len ma zarazilo ze ciarka ani nesilnie ale dufam ze bude dobre 🙂

esmemia
4. dec 2011

@katussska24 tak to mas este cas,kym zistis vysledok,no keby som ja zjedla co y,tak mam asi o tonu viac a to hned