icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
6. dec 2011

@dajaja mnam dala by som si sosovicovy privarok.Dlho som ho nerobila

alyce
6. dec 2011

@mukesina ja tak isto ale psssssst.

mukesina
6. dec 2011

@alyce ano psssssssst

alyce
6. dec 2011

@mukesina no ale ak by sme zajtra dostali, tak na vianoce este stihame zamiesit, nie? To este jedna sanca pre tym ako muzik odide tu je

mukesina
6. dec 2011

@alyce ano je tu este sanca, ked pride zajtra tak okolo toho 20-25 mam plodaky tak na stedry den zamiesime 🙂 od 25 ideme do vlastmeho bytiku tak tiez sa mozeme este ten den poriadne posnazit, aj cely den 😀

alyce
6. dec 2011

@mukesina no super,mne to tiez tak nejak vychadza tak este jedno kolo dame spolu 🙂

dajaja
6. dec 2011

@alyce
@mukesina tak ja mam dalsie plodne dni az od silvestra ☹ ak sa mi teda neposunie ovulka este dalej. aj tento mesiac prisla az na 24DC 😒

mukesina
6. dec 2011

@alyce anoaj tebe tak vyzchadza ovulka?tiez mas30dnve cykly?super, tak tento mesiac opat spolu budeme ovulkovat aj cakat na rmchu mrchatu.Mozno moja motyka Vam ystrelila teraz a uz dalsich 9 mesiacov ju neuvidis mooooc drzim prsteky.

alyce
6. dec 2011

@dajaja teraz je mesiac predcasnych ovuliek, mozno ta tiez prekvapi 😉

dajaja
6. dec 2011

@alyce 😀 vsetko je mozne 😀

alyce
6. dec 2011

@mukesina vychaza mi to okolo 19.12 ta ovu, ja mam kratsi cyklus...

mukesina
6. dec 2011

@alyce jaaaaj takze skor budes ovulkova a skor budes ediet ci si tehu,nevadi, ale xase sme na tom podobne 🙂 ,mozno uz teraz si tehu 😉

mukesina
6. dec 2011

@dajaja fuuuuha tak neskoro ovu? no fakt ento mesiac sa nieako ovulky poblaznili tak eaj tebe sa mozno poblazni a tiez pride okolo Vianoc 🙂

dajaja
6. dec 2011

@mukesina ja normalne mavam ovu az na 21DC, teraz sa mi posunula az na 24DC. je to na nervy cakat tak dlho, ale uz s tym nic nespravim. mm teraz berie ATB, tak neviem, ci sa budeme dalej snazit a ci radsej nepockame 3 mesiace. bojim sa, ze by nieco nemuselo byt v poriadku, keby som otehotnela. povodne som velmi chcela druhe dieta, kym nepojde maly do skolky, ale to uz asi nestihnem. ☹

mukesina
6. dec 2011

@dajaja tak to sa ti riadne posunulo, mozno dalsi cyklus pride 15DC alebo moze byt ,ze ste zamiesili a uz mrcha dalsich 9 mesiacov nepride 😉 ,preco az 3 mesiace cakat?

dajaja
6. dec 2011

@mukesina az 3 mesiace sa odporuca cakat, lebo spermie sa tvoria 75dni tusim.. citala som rozne nazory na nete a samozrejme uplne rozdielne.. zatial sme sa nerozhodli, ci cakame alebo nie. a najlepsie na tom je, ze tie ATB mu vobec nezaberaju, takze boli zbytocne. Uz tyzden ho boli ucho, ale mozno to nakoniec nebol zapal

monika2712
6. dec 2011

@asemilka no len ci ta moja mini ovulka stacila.. to skor bude problem ze folik nedozrel.. a z toho veru ziadne tehu nehrozi..

mukesina
6. dec 2011

@dajaja jaaaaaaaj, tak pekne ze ATB nezaberaju.asi zle naordinovala.mala mu dat nieco ine.

monika2712
6. dec 2011

Baby idem zubarke.. pomooooooooooooc.. drzte mi palce ! 😎

dajaja
6. dec 2011

@mukesina no uvidime, ma ist na kontrolu, ak sa nezlepsi.. mne sa inak zda, ze odkedy sa snazime, tak nam vzdy to toho nieco pride. najskor maly vyvrtol ruku a mm bol s nim na rtg. potom problemy okolo mojich zubov, teraz tie muzove antibiotika. stale len zvazujeme, ci sa snazit, alebo pockat. neviem, asi nam dava niekto na vedomie, ze mame este pockat..

dajaja
6. dec 2011

@monika2712 neboj. lepsie, ked si das zuby do poriadku, kym nebolia.. drzim palce 🙂

alyce
6. dec 2011

@dajaja aj moj bral min. tyzden ATB a tiez ho bolelo ucho a tiez mal pocit, ze mu prd pomohli... no to si ma teraz potesila 😒

alyce
6. dec 2011

@monika2712 drziiiiiiim

dajaja
6. dec 2011

@alyce a uz ma to ucho v poriadku?

nikol.l
6. dec 2011

@monika2712 tak veľa šťastia a žiadne kazíky 😉 ja som bola min. týždeň a ešte pôjdem a neznášam zubárov 😢

mukesina
6. dec 2011

@monika2712 drzim prsteku,ides na preventivku?

alyce
6. dec 2011

@dajaja noo bolelo ho nejake este 2-3 dni ako vypil ten liek,. To mal taky sirup, co naraz vypil a potom to ma ucinkovat tyzden. Ale ja sa na to vyprdnem. Ked to ma byt, bude to aj keby traktory padali, a ked nemam otehotniet, neotehotniem ani keby sme boli obaja 100% zdavi. Nic ani vy neplanujte, priroda si to sama zariadi

asemilka
6. dec 2011

@monika2712 nevesaj este hlavu 🙂

dajaja
6. dec 2011

@alyce ved to, ze ked sa moc planuje, tak vzdy do toho nieco pride. ak su spermie poskodene, tak neoplodnia vajicko. asi sa budeme aj my nadalej snazit. a do toho silvestra, kedy budem mat dalsiu ovulku, ta chemia mu z tela vyjde.
vies co? najlepsie by bolo, keby sme uz boli tehu 🙂

zasha
6. dec 2011

ahojte babule, dost dlho som tu nebola, vidim ze je tu uz len par znamych nickov 🙂 dufam ze vsetky ostatne su uz davno tehu a debatia v tehu diskusiach 🙂 odmlcala som sa, lebo sa nam 3 mesiace nedarilo a z tych tehu testov a ovu testov a tabuliek a sklamani mi zacinalo sibat. citila som ze sa na to az moc upinam, a privela nad tym dumam, doma a este aj tu na MK, az to nie je dobre. tak som s tym sekla a prestavka mi dobre padla. neriesila som ziadne DC, svoje ani cudzie mrchy a prestali sme sa nejako snazit... teraz ma sem dostala zvedavost ohladom DNP ktore si platim, tak zistujem co a ako a vyzera to tak ze najlepsie bude otehu do konca januara... lebo som inak vyhadzovala prachy von oknom... a dalsi podnet z rodiny je, ze som sa vcera dozvedela ze sesterka je tehu... tak by som to mala s kym prezivat....aj ked o miesto v robote mam obavy, lebo mi na krk dychaju dalsie dve strigy,rozhodla som sa zas oficialne snazit. s tym poznanim, ze to nebudem prehanat, nic nepocitam nic nesledujem, len si dame kazdy 3.den keksik... drzte prsty tak ako ja drzim vam 🙂