Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@alyce no je to mozne, preto som si povedala ze sa nimi nebudem uplne riadit, sexikujeme aj tak 🙂 a uvidim co sa bude diat, a uz som nechcela kupovat ine ked som s tymito zacala 😒 a tie Wondfo sa daju len cez net objednat alebo aj kupit niekde?? Moje su taketo, ten na kraji je vcerajsi...
@dajaja no tie posledne dva su takmer rovnake, to je 12-13 den, ale12 DC bol ovela silnejsi a druhy uz bol len rovnaky s kontrolnou ciarkou. A 13DC ma bolelo aj brucho. Ono,ked ti zasvieti najsilnejsia ciarka, ovu bude do 2 dni...Takze tak. My sme miesili12DC a 13 sme uz nevladali ani sa nam nechcelo, mozno sme mali...
@alyce
@dajaja no vsak, ked pre nic ine clovek sa na nich aspon pobavi 😉 a ono neverim, ze rozlozenie hviezd na oblohe nas tak ovplyvnuje, ale mozno sa raz este prekvapim 😎 vcera sme pozerali dokument o norskych rybaroch, ze spln mesiaca "vyvolava" aj 10 metrove nebezpecne vlny, tak je ta sila na zamyslenie 😕
@alyce jej a kolko stoja tie testiky? kupim klasikus v lekarni, ci? a kolko je v bal? ak to tento mesiac nahodou nevynde, tak si ich kupim.. 😠
@alyce no ano, to je najnovsi... vsak som to vcera riesila niekto mi tu hovoril ze kludne moze zosliniet zo dna na den, ja som myslela ze bude silniet postupne az po pozitivny... len uz sa mi zda dost neskoro keby bol dnes pozitvny tak ovu na nejaky 15-16 DC hm no neviem 😒 a teplotu som si rano zabudla odmerat 😠 ale vsak nevadi uvidiiiiiime co bude 😅 Tak hlavne ze ste 12DC miesili, vsade pisu ze ked je najsilnejsi tak je najlepsie miesit vsak spermijky vydrzia 😉
@kukucg ako tak citam...ja som si uz pre 5 dnami chcela tu teplotu merat 😅 ale tak ste je cas... 😝 uz teraz je jedno ...staci mi aby sa teplota drzala vysokooo 😎
@ktore aha, tak preto 😕 ale ves si to vies z grafu priblizne vycitat, mozno nie presne na den, ale predsalen....vidim, ze ti dneska teplota stupla, tak asi uz bude stupat odteraz, nie?ale tebe sa to velmi neoplati sledovat ked mas manzela doma len niekedy, ved to sa mozete snazit len podla toho kedy je doma on 😕
Bre rano zeny, mi trvalo kym som vas docitala. ja dnes rano 37.0, takze malinky vzostup ale tak nerobim si stale nadeje velmi..
@katussska24 a mozno fakt budes ! ked si to myslis! 😀
@monika2712 monicka so zufala precitaj si dozadu co som pisala
@ktore moja zlata, vidim ze ides v mojich slapajach divnych teplot a ziadnej ovulky... ??? aspon tak to vyzera, ale stupla ti, len sa neda z toho povedat ze ci bola a kedy bola.. tak ako u mna.. mne tiez graf nevyznacil ovulku.. proste ze nebola detekovana:
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b/
@monika2712 ahoooj, mne tie tipy idu, ja som ti to hovorila, ze dnes bude 37,0.
@ktore hej citala som... a plne chapem, ja som tiez revala v pondelok 😒 uz to neriesim. meram sice, lebo chcem aspon vediet co sa zhruba deje, ale nerobim si nadeje..
@alyce no hej, ale je to strasne pomale a aj tak nizko.. zvykla som mavat aj 37.2 ..
@alyce
@monika2712 Mne sa zda ze ja sa nad 37 nedostanem nikdy 😀 najvacsi rekord bol 36,3 😀
@monika2712 graf mam pekny ale hlien njaky na krcku tay lepkavy.krcok uplne makucky ani neviem kde je vchod.nechcem sa tam sparat. tolko.len placem ale zbytocne dufala som ze spermijky preziju dva tri dni ale ak neni hlien tak tazko.asi som neskoro zacala brat vitaminy .minuli mesiac to bolo lepsie,daj graf

Dobre ranko dievcata 🙂 poviete mi preco si myslim, ze by som mohla byt..ked nemam ziadne priznaky ? 😕 😀 robim si snad falosne nadeje... ?