Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Baby, ale ste tu toho popísali, aspon mám čo čítať 😀 , my sme ešte dnes na dovolenke, zajtra ideme domov, je tu krásne, len naša malá slečna je akásik nesvoja, stále plače 😠 najradšej by sa celý den močila v bazéne 😎 no mne býva tiež divno, také nevoľnosti ale grcanie nie 😅 Ja idem toho 5. septembra na kontrolu a bude mi robiť kultivačné vyštrenie, stery - neublíži sa tým bábatku? 😅 😖 a to už budem vidieť chrústika v plnej kráse aj srdiečko, to budem v 10. týždni no a 6.septembra čiže na druhý deň idem na zápis na VŠ 😝 "deniskateniska" a aké výsledky máš zle? 😲
@deniskateniska zuvacky nepapaj, je v nich aspartam ktory skodi, povodne bol vyvinuty na bojove ucely... vygoogli si to
baby, nejako mi nevychadzaju plany... uz druhy mesiac snazenia a nic.. zacinam tusit nejaky problem ... ☹ kedy sa tym mam vazne zaoberat? ako dlho cakat az ist k lekarke? 😔
@zasha 2 mesiace nic nie je, z toho nemas ani aky problem zacat tusit... niektore zdrave pary sa snazia o babo aj rok a viac... asi sme si uz zvykli mat vsetko hned, ale pri tomto to nemusi tak fungovat...pockaj aspon 6 mesiacov, potom rieste, trafit sa do ovulacie a aby vsetko prebehlo ako ma nie je zas taka velka sanca, treba ratat s prirodzenou pravdepodobnostou aj nejakych neuspechov... klud a nadhlad, trosku pohody do takeho pekneho obdobia ako je snazenie sa o babatko treba vniest 🙂
@zasha suhlasim s tym aspartamom moze mat negativne ucinky na neurosustavu. som bola znechutena ked som si o tom viac precitala v knihe doba jedova- a to som bola velka zuvackarka. odvtedy som nezula 😀
@danka.chomka tiez som tu knihu videla, ano
@katie233 @deniskateniska tak mne uz lekar vypisal pn, od pondelka nastupujem, uz som to nezvladla. dokonca som musela prerusit terapiu s klientami, lebo by som sa im tam asi poskladala, este ze mam perfektne kolegynky, ktore ma nechali tieto 2 dni sediet s vylozenymi nohami a robili za mna 😅 stve ma to, chcela som vydrzat aspon do konca 3. mesiaca, lebo potom by som tak-ci tak musela ist kvoli narocnemu povolaniu na pn 😖
katie233 ja som mala 4 dnove spinenie pri uhniezdovani, ale tazko takto povedat, trebalo by vylucit najskor ovu..
@deniskateniska @danka.chomka ake krvne testy vam robili? mne este krv nebrali, az v 11 tt pocas 1. skriningu
@mimi1111 to mi je velmi luto, neviem si to ani prestavit, ake to muselo byt hrozne. ja sa stale obavam, aby bolo vsetko v poriadku a nic sa nestalo ale proti prirode sme bezbranii. dufam, ze sa vam co najskor znova zadari 😔
@ellit no hej, ale kto mal vediet, ze sa zadari hned na 1. krat - pocas testovacieho snazenia 😀
ahoojte baby, možem sa k Vám pridať aj ja? s manželom chceme isť na to tiež v septembri, vlastne akurát mi došla mrcha, tak už len ju prečkať a už ísť na to :D
@sjuzan77 mne este nebrali krv. ja sa chystam na dalsi tyzden na tie 4 skumavky co beru, ani presne sa neoriantujem ze co tam zistuju, ale ze hlavne krvny obraz, hormonalny profil nejake protilatky, rh faktor a take. na prvy usg sa chystam az v 13tom tyzdni. predtym nie, len keby na nom doky trval ze by som mala zle vysledky alebo nejaku indikaciu.
@danka.chomka aha, no mne teda este nic take nerobili a ani na take nie som objednana, mozno to spoji s tym skriningom 😕
@sjuzan77 ja tiez nesom objdenana moj doky ani nevie ze som tehotna este ma ani nevidel 😅 akurat viem ze v osmom tyzdni je vhodne uz vediet rh faktor kvoli pripadnemu ( to skarede slovo) aby sa ochranili dalsie tehotenstva. tak som sa rozhodla ze mu tamm prikvitnem 😝 😀
@danka.chomka hmm, o tom som vobec nevedela. v pondelok mam ist lekarovi pre tu pn, tak mozno mi nieco povie. som strasne zvedava, ako budem mat vychadzky a ci mi vobec da 😖
@chelonka vitaj 😉
@sjuzan to sa uz neraz o tych vychadzkach polemizovalo. Ze je kravina obmedzovat tehotnu zenu vo vychadzkach ved je v zaujme zdraveho tehotenstva aby chodila na vzduch a hybala sa. darmo socialna poistovna nedomyslela zmysluplnost. 😖
@danka.chomka ja viem, tiez som sa o tom v 1 teme rozpisala. sice mam teraz nevolnosti, ale ja musim ist na pn predovsetkym kvoli tomu, ze pracujem s tazkymi psychiatrickymi pacientami a moje pracovisko nie je usposobene pre tehotne zeny. takze aj ked budem mat ukazkove tehotenstvo, musim byt pn a fakt to nie je fer aby som bola zatvorena doma 😠
@sjuzan77 ved prave. :/ uplne proti logike. uf tak to mas narocnu pracu ja sa psychicky chorych strasne bojim 🙂 dajaku vnutornu paniku z nich mam asi za to ze clovek nikdy nevie co moze od nich cakat. :/
@danka.chomka ja mam tu pracu rada, ale plati u nas vseobecne pravidlo - nikdy sa neobracat klientovi chrbtom, presne kvoli tomu, ze nevieme, co od nich cakat 😔 ale aj tak su to ludia, ktori si zasluzia, aby sa im niekto venoval a mavame v praci neuveritelne a vtipne prihody 😉
@mimi1111 mozem vediet, kolko mas rokov?
caute baby, my sa snazime uz od marca a stale nic. uz mi to zacina ist na mozog. snazim sa na to nemysliet ale nejde to. a este aj stresujucu robotu. tak vam zavidim ze sa vam to podarilo na prvy sup. samo ze v dobrom 🙂
@sjuzan77 mne aj pri prvom hned brali krv ako vstupnu prehliadku alebo tak.. a vytery a tak.. nakoniec je to vaginalna mykoza... ani som netusila ze to mam.. tak ma hned lieci

@cumliatko dakujem to uz som verila teraz ze to bez problemov donosim a zasa sa to stalo no nechcem sa vzdat urobim preto vsetko