Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka to mozu byt aj vetry 😀 tak kludne prdkaj, nehanbi sa 😀 😉 😉
@monika2712 ja uz som si asi zacala namyslat... 😀 😉
Ahojte, niektore uz viete ine nie- ja uz tehu nie som 😢 ☹ po dohode s primarkou som podpisala papiere a zajtra idem domov, zalahnut k notebooku a pracovat a nazit sa nemysliet na to vsetko ☹
drzim vam straaaasne palceky aby sa vam vsetkym podarilo najst //, ale hlavne aby ste sa potom dockali stastneho konca tehu zdravych deticiek.. myslim na vas..
@asemilka co ze si tehu?? 😉
@anastacia242 aj ja lubim placky,najblizsie ich urobim,zajtra robime masko,kapustu a knedlik
Babyyyyyyyyy ja viazem salonky a zajtra sa bude pracovat na stromku
@anastacia242 ok, ale odvolavam sa na teba, ked sa bude manzel stazovat 😉 😀
@monika2712 tyyyyyyyyy.. tak napriklad ano. ale este je skoroooo 😀
@jasin jarka, uz som ti dnes pisala, velmi ma mrzi ako to dopadlo, ale neboj bude dobre.. je to novy zaciatok... mas pri sebe dobreho muza teraz, mozte sa venovat jeden druhemu a mozno z toho bude coskoro krasny vztah 😉 a raz bude aj babatko, verim tomu.. zacinas novy zivot, tak sa z toho tes, srdiecko ta bude boliet nejaky cas, tak ako bolelo skoro kazdu z nas, ked sme to prezili... ale najlepsim liekom je cas a novy vztah... verim ze budes opat stastna, budem na teba mysliet! 😉
@mukesina skusim ho? este porozmyslam ... 😉
@anastacia242 ja viem. ono je to skore testovanie vyhradne pre moju blbost a zvedavost... 😠 ale nevedela som si pomoct. tak tento krat s tehu testom vydrzim. do pondelka rana minimalne... ale chcela by som do utorka aspon...
@jasin aj my myslíme na teba...drž sa, hlavne teraz veľa odpočinku si dopraj, želáme veľa zdravia...a ďakujeme..my sa budeme snažiť a čoskoro sa o5 pridáš k nám 😉 😉 😉
@asemilka no sak co normalne sa pytam nie?? 😀 😀 😀 sak ked mas take super chute., 😀
@monika2712 moja dakujem.. Janko mi je teraz jedinou oporou ktorej sa mozem teraz doslovne vyplakat na pleci 😔 budeme sa venovat jeden druhemu a casom uvidime.. dakujem za podporu 😔
@anastacia242 dakujem..ale tak skoro sa k vam nepridam to bude chciet teraz vela casu..
@jasin nemas za co, je dobre ze mas pri sebe aspon jeho teraz.. potrebujes sa niekomu vyplakat.. a muzske rameno je to najlepsie.. urcite sa nam obcas ozvi co mas nove... ja si myslim ze do roka ste svoji 😉 ked nie na papieri tak aspon oficialne ako par.. drzim ti palceky nech si uz iba stastna, zasluzis si to po tom vsetkom co si prezila..
@monika2712 😀 😀
@jasin
@monika2712 plne suhlasim s monikou.... 😉
v izbe je horuco a mne je zima... 😒
manzel mal dnes varit obed do roboty... a on spiiiiiiiiiii 😀 tak sa prebral... robi rychlo omacku a ja varim cestoviny... este ze je vonku zima... aspon to na balkone rychlo vychladne 😀
idem ja haji 🙂 zajtra si vas v robote cez obed precitam, ale vecer nepridem. slubila som manzelovi, ze zajtra je pri pocitaci na cely vecer 🙂 ja som tu bola dnes 🙂 a idem na potulky do knihkupectva po robote 🙂 este mam posledne flexipasy, tak ich miniem... platia uz len do konca roka...
tak bru noc dievcata 🙂
Dobre rano zeny, tak dnes mi fertility vyznacil na grafe ovulku v pondelok, co je asi hlupost, lebo to uz aj hlien bol husty, takze ak bola, tak podla mna nedela max, ale pocitovo asi aj skorej. Kedze sme spolu boli naposledy v sobotu, tak neviem ci to stacilo, ale snad ano... uvidime co teplota bude robit dalsie dni, inak extra nestupla, len na 37, zvykla byt aj vyssie.
@mukesina
@asemilka
@esmemia
@monika2712 caute aj ostatne baby graf mam takyto ale hlien nie a mozno ani ovu nie.darmo dnes prisiel.som sklamana z tohto mesiaca.necitim ziadne ovu bolesti ktore som vzdy intenzivne citila akurat som mala este v nedelu trochu odute brusko.som myslela ze od sexu po piatku a sobote a nedeli. som velmi sklamana .teplota mi je tento mesiac na nic. http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@monika2712 co je to E?MNE ANI OVU NEVIE URCIT!

@monika2712 no sak prááve preto ... 😀 😀 😀 ved nemusi vediet, ze ten darček bude ironický 😀 😀 a uvidíš ako sa zatvári a ty sa zabavíš 😀 šak vzhladom aj na vek je ťažke kupovať celkovo darček, ked uz maju všetko..